И това не е за оставка?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: И това не е за оставка?!

Мнениеот volf » 27 дек 2015 09:10

ehh написа:Който не е, да прочете тази статия http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kita ... iia-357950.
Аз лично съм шокиран, че ЧАК така изглеждаме за чужденците. Тоя си тръгва и има смелост да го каже, другите си изкарват парите тук и мълчат. И, ако това лице на бг футбола, начинът, до който е докаран да изглежда, не е достатъчно на неговия подпухнал ръководител да си подаде оставката, тогава не знам кое е. И същият този, заедно с бившите Четвърти сега ще се чудят, как да спасят простотията на Стойчо Стоилов, вместо без да се замислят да потвърдят изхвърлянето на Литекс. Защото това, което стана на мача с Левски, беше поредното грозно петно върху и без това опърпаният ни футбол. И същият този (подпухналият), и за догодина пак ще затваря очите, и такива гробници като стадиона на Монтана ще продължат да бъдат част от лицето на на елитния ни футбол.

Не разбрах....?!
Кой трябва да подаде оставка, заради изказването?
Дали не е по-добре да се гръмнеш, вместо да търпиш всичко това?! :roll:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2015 09:47

volf написа:
ehh написа:Който не е, да прочете тази статия http://gong.bg/bg-football/a-grupa/kita ... iia-357950.
Аз лично съм шокиран, че ЧАК така изглеждаме за чужденците. Тоя си тръгва и има смелост да го каже, другите си изкарват парите тук и мълчат. И, ако това лице на бг футбола, начинът, до който е докаран да изглежда, не е достатъчно на неговия подпухнал ръководител да си подаде оставката, тогава не знам кое е. И същият този, заедно с бившите Четвърти сега ще се чудят, как да спасят простотията на Стойчо Стоилов, вместо без да се замислят да потвърдят изхвърлянето на Литекс. Защото това, което стана на мача с Левски, беше поредното грозно петно върху и без това опърпаният ни футбол. И същият този (подпухналият), и за догодина пак ще затваря очите, и такива гробници като стадиона на Монтана ще продължат да бъдат част от лицето на на елитния ни футбол.

Не разбрах....?!
Кой трябва да подаде оставка, заради изказването?
Дали не е по-добре да се гръмнеш, вместо да търпиш всичко това?! :roll:

Боби Михайлов

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 27 дек 2015 11:04

NOMER14 написа:Тия негри зорлем ни правят расисти. Защо ли? Защото той говори расистки за нас:"Със сигурност няма да се върна повече да играя в това първенство, но не си затварям вратите за Източна Европа. Чух, че в Румъния нивото е добре, в Украйна също. Не бива да се отписва Изтокът".
Тъмнокожият се има за ЗАПАДНЯК...

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 дек 2015 11:35

Футболистът е наемен работник. Като бъде изгонен от фирмата (футболен отбор), съвсем нормално е да плюе.
Пак повтарям: Китамбалата е расист, защото прави деление между Запада и Източна Европа.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 дек 2015 12:37

Повечето от нещата, които е казал, звучат вярно, обезпокоително и отвратително :oops:

ОБАЧЕ:
- Този имаше огромна вероятност да бъде пътник от Герена сега, на почивката. Никой не може да ме разубеди, че това интервю не е направено основно с мисъл за кариерата му в близко бъдеще. Точно ситуация от типа на "Некадърен си, уволняваме те" и "Не ме уволнявате, щото аз напускам! Не мога да бъда оценен във вашата бездарна организация!" Прав му път на тоя. Не знам за какви преговори и адвокати говори, но ако наистина има желание да се разкара без неустойки, то болшинството левскари бихме го занесли на гръб до летището.

- `къв го дири футболист с африкански гени на изток от Будапеща, ако е толкова чувствителен на тема расизъм? По тия ширини този проблем съществува почти навсякъде. И трябва да показваш добри игри, за да те обичат твоите, а на чуждата омраза трябва да не обръщаш внимание. С това ВСЕКИ футболист е напълно наясно. Тоя просто е мислел, че има личностни качества, които явно не притежава. И явно все още го има това самочувствие, щом още има желание да се пробва по източните терени... или просто всичко е било един цирк, в отчаян опит да си намери нова работа

:idea: Това че дребното тарикатче се опитва да оправдае изцяло неуспеха си с тях, изобщо не омаловажава огромните проблеми във футбола ни :!:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 27 дек 2015 12:44

Не че всичко, което казва тоя не е вярно до последната дума, но аз ако бях на мястото на журналиста, щях да го попитам колко гола е отбелязал въпросния хубостник за престоя си в България, та да има такива претенции и основания да се чувства едва ли не недооценен. Щото той в крайна сметка ще си получи каквото му пише по договор, а на мене кой ще ми върне нервите, изхабени докато го гледам какви ги върши на терена.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 дек 2015 13:49

Не трябва да изхвърлят Литекс, а да насрочат преиграване на мача с чужд съдия! Стойчо Стойлов направи най - разумното - спря гаврата с отбор му от страна на едно очевидно поръчково и скандално съдииство! За другото си прав.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2015 15:21

NOMER14 написа:Футболистът е наемен работник. Като бъде изгонен от фирмата (футболен отбор), съвсем нормално е да плюе.
Пак повтарям: Китамбалата е расист, защото прави деление между Запада и Източна Европа.

Що, в двете части на Европа живеят различни раси ли?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2015 15:30

Като цяло Китамбала е прав за много неща тук. Подскачате, че ги е казал просто защото е чужденец, защото не вкара голове и ли защото е негър. Само дето истината си е истина независимо кой я казва.

Някои хора тук е хванаха за слабата му игра примерно, нам си кво си. Добре де, ама това дали е вкарал 0 или 40 гола няма да направи думите му по-малко или повече верни.

Колкото до расизма, на тази тема специално във футбола смятам, че и двете страни се оливат. Аз самия съм крайно негативно настроен към расизма. Но във футбола ... някакви идиоти решават да дразнят негрите с маймунски звуци. Ок, тъпо е, съгласен съм ма негъра кво се занимава с тях? Все едно един футболер, освиркан от публиката да седне да реве. И да не му хареса - нейсе, нека си зеят зрителите. Най-добра беше реакцията (в чужбина стана) на един, който като го замериха с банан го изплюска. Нека си метат, боли го фара.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 дек 2015 15:59

Betchualeng Arnaikem написа:
NOMER14 написа:Футболистът е наемен работник. Като бъде изгонен от фирмата (футболен отбор), съвсем нормално е да плюе.

Що, в двете части на Европа живеят различни раси ли?

По думите на Китамбалата да. Черните, превзели Запада, са недолюбвани на Изток. И това ги дразни.

Върни се в “Футбол - България”