Маскирани нападнаха автобус 94 в София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Маскирани нападнаха автобус 94 в София

Мнениеот matador » 19 окт 2015 23:22

Eminem написа:Големите моралисти в червено много мълчат по темата. Защо ли не е учудващо....

Вие кога сте правили тема след като ваши фенове са направили простотия ? Това което е станало е просто ужасно не знам какъв човек трябва да си да направиш такова нещо...

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 19 окт 2015 23:49

Абе и това не е нормално, но ... Днес разбрах за друго червено "геройство", което ме потресе. Ограбен е гроб на левскарче от Петрич и "трофеите" са снимани и повод за гордост в червено. :shock: :shock: :shock: Мисля, че коментарът е излишен. Само се чудя как може да има такива изроди.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 окт 2015 23:51

Red_Neck написа:
Popokatepetal написа:
chiphead написа:
парци написа:
chiphead написа:Пичове, не се връзвайте на провокации, не е ясно кои са били тези "маскираните" - всеки може да си тури една маска и да си вземе шалче на който отбор иска и да ходи с неккви пръти по улиците.

Надявам се разбирате мисълта ми?

Далеч съм от идеята да оправдавам когото и да било, но вчера е имало три подобни случая, което предвид развитията около мача с "тигрите", лично на мен, ми идва една идея съмнително.

Ами, на мен ми мирише повече на политика, отколкото на някакъв вид криворазбрано "фенство". Ето - и днес - някакъв митинг пред министерство на земеделието - някои от интервюираните се оказа, че са викнати на това място за кастинг от някаква агенция, и като разбраха, че са се напъхали между шамарите - казаха, че се махат (мина по БНР) ...

Коя политическа сила и какво точно би спечелила от това, че едни хора в автобус 94 със сини шалчета са били пребити от друга група с маски и червени шалчета. Шалчетата са били на Левски и ЦСКА, не на Реформаторския Блок и БСП примерно, та да се политиза откровената простотия.

Явно толкова ти е капацитета ...... Да ти го обясня (като на шестгодишен).
Всяка евентуална форма на бъдещ протест на червените фенове (мирен или не чак толкова мирен), вече може спокойно да се "лумпенизира" и да се измести акцента.
Избори идват .....

Може и червени фенове да са ... кой знае.
Има ли арестувани? Има ли разпитани?

Дам и нападението ви срещу сградата на БФС беше с цел да се измести акцента, както и нахлуванията ви на терена в мачовете срещу Литекс, Локо Мездра и Черно Море. И бомбичката в главата на Гергана Орлова беше за да се измести акцента. И грабежите по бензиностанциите са за да се измести акцента. И хилядите други случай на побоища в тъмните софийски вечери (и от двете страни), са все за да се измести акцента. Понеже всичко в тая държава се гради върху вашето отборче и протестчетата, които си организирате. Първа точка от заседанията в парламента винаги е как да дискредитираме бъдещите протести на цесекарите. Има ли ситуация, в която да няма конспирация срещу вас?

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 окт 2015 23:55

гражданин от село написа:
Popokatepetal написа:
гражданин от село написа:Що бе, да не би нашите гамени да са нашокали репите на вашите гамени?

Какви ваши гамени? Нали там всички сте от литературния клуб, интелектуалци, майки с колички и прочие.

Значи не са били наши. :) Хайде най-после ни осветли какво искаш да кажеш с тази тема, защото гледам, че и доста хора от твоя отбор също не могат да вдянат.

Ти наистина ли си толкова тъп, че не вдяваш? Не бе, сериозно те питам. Междувременно можеш да провериш значението на думичката "ирония" в тълковния речник.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 окт 2015 00:06

Много е безочливо да се говори за политика и поръчки, сякаш не гледаме футбол и не си знаем магариите от десетилетия вече.
За такива неща трябва само една реакция - осъждане и вътрешно ограничаване, независимо в какъв цвят е поредната издънка. Няма какво да се заблуждаваме и да се оправдаваме, независимо дали е потрошен рейса на Ботев или този на градския транспорт.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 окт 2015 00:10

Още като прочетох заглавието, разбрах, че става дума за наркомани от софийската сган - ЦСКА и Левски.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 окт 2015 00:13

Popokatepetal написа:
Popokatepetal написа:
гражданин от село написа:Що бе, да не би нашите гамени да са нашокали репите на вашите гамени?

Какви ваши гамени? Нали там всички сте от литературния клуб, интелектуалци, майки с колички и прочие.

Значи не са били наши. :) Хайде най-после ни осветли какво искаш да кажеш с тази тема, защото гледам, че и доста хора от твоя отбор също не могат да вдянат.

Ти наистина ли си толкова тъп, че не вдяваш? Не бе, сериозно те питам. Междувременно можеш да провериш значението на думичката "ирония" в тълковния речник.

Явно критериите за остър и тъп при теб са първосигнално цветово обозначени.А ти прочети значението на думичката интелект.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 20 окт 2015 00:30

Popokatepetal написа:
Popokatepetal написа:

Явно критериите за остър и тъп при теб са първосигнално цветово обозначени.А ти прочети значението на думичката интелект.

Ако "интелект" беше нещо, което притежаваш, вместо да ми оргиналничиш, щеше да си разбрал, че темата е насочена точно срещу тези, за които критериите за остър и тъп са "първосигнално цветово обозначени". Срещу тези,за които няма значение каква простотия е направена, а е важно с какъв цвят на шала са били хората, които са я извършили. Когато левскари чупят автобуса на Ботев - хиляди осъдителни коментари, обобщения и слагане на всички под общ знаменател. Когато, обаче цесекари чупят автобус и бият наред - лумпени имало във всяка агитка, политическа провокация и т.н.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 окт 2015 01:02

Popokatepetal написа:
Popokatepetal написа:
Popokatepetal написа:

Ако "интелект" беше нещо, което притежаваш, вместо да ми оргиналничиш, щеше да си разбрал, че темата е насочена точно срещу тези, за които критериите за остър и тъп са "първосигнално цветово обозначени". Срещу тези,за които няма значение каква простотия е направена, а е важно с какъв цвят на шала са били хората, които са я извършили. Когато левскари чупят автобуса на Ботев - хиляди осъдителни коментари, обобщения и слагане на всички под общ знаменател. Когато, обаче цесекари чупят автобус и бият наред - лумпени имало във всяка агитка, политическа провокация и т.н.

Ако притежаваше поне малко интелект нямаше упорито да демонстрираш първосигналността си във всяко свое мнение.И да ти го обясня като на първосигнален - простотията не е принадлежност към партия, клуб или някаква друга организация, а въпрос на възпитание и среда на израстване.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 20 окт 2015 01:22

Нали и аз това ти обяснявам, бе гражданино!!! Възмущението ми идва не само от факта, че банда лумпени са нападнали автобус (уви, това е ежедневие и начин на живот за много неандерталци в милата ни татковина), а и от липсата на адекватен коментар и отговор от страна на определени хора, които ако извършителите бяха със сини шалчета, щяха да се надпреварват да издават осъдителни присъди, да нападат всички левскари и да ни слагат в един кюп с прошляци, като тия които изпочупиха автобуса на Ботев. Не знам как да ти го напиша за да ме разбереш. Явно Тълковния речник далеч не е единствената книга, която трябва да прочетеш,та да се получи смислена дискусия.

Върни се в “Футбол - България”