kabaka написа:Аз провал не виждам - в цялата си история имаме две европейски първенства 1996 и 2004. Така че нищо необичайно не е станало с поредното НЕкласиране. Проблемът е че липсва цялостно развитие на футбола и докато отбори като Азарбейджан и Албания вдигат нивото си, то ние си седим на все същото от 2005 насам. Това е проблемът, а не че не сме се класирали за поредно първенство.
А какво виждаш ??? Аз виждам едно харчене на 7-8 милиона годишно, безотчетни пари които са предназначени за развитие на футбола. Аз пък виждам друго, безотговорност, наглост, безочие, безхаберие, идиотизъм и още 2-3 неща. Ако не може да се класираме, поне да се мисли за отбор за в бъдеще, а то какво стана, минаха 11 години и .... НИЩО ! Развива ли се футбола ??? НЕ, поне не според мен. Нищоправенето също е равносилно на провал. Да ти припомня ли какво каза Перуци когато смени батето ? Върни лентата назад малко и ще видиш едни празни приказки, лъжа след лъжа. Точно затова трябва да се махат всички до един, без изключение. На тях все са им виновни футболисти и треньори, но те не са виновни за нищо. Гьонсурати , класни футболисти бяха, но са ужасни управници и хора !