Съдия напусна футбола със скандално обръщение
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Съдия напусна футбола със скандално обръщение
Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите! 
za nas e toj religiq написа:Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите!
Да даде показания, че мамините синчета са бутани в БГ футбола? И как се доказва според теб това нещо? Още повече, не трябва да забравяме, че сме в България.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да ходи да си свири на любимият отбор във В групата и по 2-3 дузпи да свири.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
W84me написа:za nas e toj religiq написа:Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите!
Да даде показания, че мамините синчета са бутани в БГ футбола? И как се доказва според теб това нещо? Още повече, не трябва да забравяме, че сме в България.
Никой не забравя че сме в България, точно там е проблема! Защото сме свикнали да приказваме, ама не и там където трябва! Пък в съда всичко се доказва с показания и СВИДЕТЕЛИ, не с приказки по медиите!
za nas e toj religiq написа:
Никой не забравя че сме в България, точно там е проблема! Защото сме свикнали да приказваме, ама не и там където трябва! Пък в съда всичко се доказва с показания и СВИДЕТЕЛИ, не с приказки по медиите!
Аз имам свидетели как се бутат синчета и приятелчета, да вземат някой друг мач. Имам и свидетели, дали ще се занимава някой?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Арменския поп винаги е на разположение 
W84me написа:Зная, че "вие" се пише с голяма буква, но сте доста дребнички и нечистоплътни отвътре.
You know nothing Jon Snow..
Типично по български - много драма и никаква конкретика. Ако имаш да казваш нещо - казвай го. Давай факти, давай случки, давай имена. Какви са тия съчинения ?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
W84me написа:za nas e toj religiq написа:
Аз имам свидетели как се бутат синчета и приятелчета, да вземат някой друг мач. Имам и свидетели, дали ще се занимава някой?
А опитал ли си, за да видиш ? И ти си като съдията, мрънка за нещо ама във форума, не в съда!
Прилича ми на същата сапунка със същия автор , като творението на Ристосков . Щом няма имена , няма и случка .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Върни се в “Футбол - България”