Съдия напусна футбола със скандално обръщение

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Съдия напусна футбола със скандално обръщение

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юли 2015 15:18

Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите! :oops:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2015 15:41

za nas e toj religiq написа:Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите! :oops:

Да даде показания, че мамините синчета са бутани в БГ футбола? И как се доказва според теб това нещо? Още повече, не трябва да забравяме, че сме в България.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 14 юли 2015 15:48

Да ходи да си свири на любимият отбор във В групата и по 2-3 дузпи да свири.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юли 2015 15:55

W84me написа:
za nas e toj religiq написа:Кво разправяш, като засегнат егото на някой все излива нещо, пък всъщност нищо не казва! Като е толкова принципен и честен, отива в прокуратурата и дава показания, а не някви безсмислени приказки в медиите! :oops:

Да даде показания, че мамините синчета са бутани в БГ футбола? И как се доказва според теб това нещо? Още повече, не трябва да забравяме, че сме в България.

Никой не забравя че сме в България, точно там е проблема! Защото сме свикнали да приказваме, ама не и там където трябва! Пък в съда всичко се доказва с показания и СВИДЕТЕЛИ, не с приказки по медиите!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2015 16:08

za nas e toj religiq написа:
Никой не забравя че сме в България, точно там е проблема! Защото сме свикнали да приказваме, ама не и там където трябва! Пък в съда всичко се доказва с показания и СВИДЕТЕЛИ, не с приказки по медиите!

Аз имам свидетели как се бутат синчета и приятелчета, да вземат някой друг мач. Имам и свидетели, дали ще се занимава някой?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Sirene

Мнениеот Sirene » 14 юли 2015 17:08

Арменския поп винаги е на разположение 8-)

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 14 юли 2015 17:42

W84me написа:
Зная, че "вие" се пише с голяма буква, но сте доста дребнички и нечистоплътни отвътре.

You know nothing Jon Snow..

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 юли 2015 17:54

Типично по български - много драма и никаква конкретика. Ако имаш да казваш нещо - казвай го. Давай факти, давай случки, давай имена. Какви са тия съчинения ?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юли 2015 18:32

W84me написа:
za nas e toj religiq написа:

Аз имам свидетели как се бутат синчета и приятелчета, да вземат някой друг мач. Имам и свидетели, дали ще се занимава някой?

А опитал ли си, за да видиш ? И ти си като съдията, мрънка за нещо ама във форума, не в съда! ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юли 2015 19:21

Прилича ми на същата сапунка със същия автор , като творението на Ристосков . Щом няма имена , няма и случка .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”