maztiff написа:1. Лудогорец
2-4. Берое
2-4. Левски
2-4. Литекс
5-6. Ботев
5-6. Черно море
7-8. Локо Пд
7-8. Славия
9. Монтана
10. Пирин
Черно море ги слагам по-назад, защото сезона за тях почва рано, а нямат 20 равностойни играчи. Литекс са ми най-неясни, заради ситуацията с Г.Ганчев. За мен Берое и Левски са с равни шансове за 2-ро място,за жалост тази година не можахме да внедрим нито един троянски кон при говедата, но те и така си имат

И на какво отгоре Берое и Левски да са с равни шансове? Заради историята им или традициите им на левскарите? Или от уважение. Ние почти си приключихме селекцията, а те още търсят играчи. Вярно е, че съм пристрастен, но поне КЪМ МОМЕНТА не виждам на сините с какво са им подплатени претенциите. Не, че официално е имало някакво афиширане на цели от тяхното ръководство де.
Много е рано за такава тема, половината отбори тепърва започват подготовка, привличане на играчи, обиграване на отбори. Няколко отбора преди стартирането на сезона ще играят предв. кръгове в ЕКТ и при евентуален неуспех няма как да няма разочарование и влизане в първенството със занижено самочувствие. А бе рано си е за тази тема.
И БФС-то да не се правят на странични наблюдатели, защото както е тръгнало до две години няма да има първенство. Или да се стягат в кръста и да съдействат или да се омитат. Това, което се случи с Локо Сф и ЦСКА е меко казано подсъдимо. перуката трябваше да си хвърли оставката, а не да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Червените ги оставиха последните години да си трупат борчовете и на края им хлопнаха гилотината. Освен ако всичко това не е било предварително планирано

.