Босът на Локомотив: На вас елитният ни футбол харесва ли ви?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Босът на Локомотив: На вас елитният ни футбол харесва ли

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2016 15:10

Много е прав г-н Босът, като казва че без въпросните отбори лицето на българския футбол е безобразно. Вече няма кой да върши безобразията, които вършеха отборчетата. Ако не бяха именно ЦСКА и Литекс, Локо още преди няколко години щеше да се раздели с А група. Безобразия, като тези да не си плащаш дълговете в размер на десетки милиони и да разчиташ на държавата да ти ги опрости, както и да правиш всеки мач провокации с/у Левски и да напускаш терена скоро едва ли ще видиме :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 яну 2016 15:40

парци написа:Мда. Нищо изненадващо сред "коментарите".

Ти какво си очаквал?
Да ревем колко е скучно и безинтересно без вас ?
Напотив.
Сега аматьорските групи имат хегемони, каквито досега нямаха.
Мачкайтееееееее!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 04 яну 2016 17:01

Заклет Левскар написа:
парци написа:... Да ревем колко е скучно и безинтересно без вас...

Силно далеч съм от подобна идея; обзервирам факти от последните два месеца, в които беше пълно с всякакви до болка познати свинщини, вече докарани до нови висоти/наглости. Да не припомням и лятото какви (поредни) евроепопеи наблюдавахме. Ово е стандарт за футбол. Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2016 17:04

Харесва ми , разбира се !! 8-)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 яну 2016 18:01

http://www.novsport.com/anketa5741.html

Ето анкета в друга медия:
1.Върнете Локо и Цска в А група
474 гласа

2.Закривай !
312 гласа

3.Пфк Левски шампион.
267 гласа

Въпросът е какво си пожелахте за Коледа.
Форевър,пуснете анкета,бре!?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 яну 2016 18:06

парци написа:
Заклет Левскар написа:
парци написа:... Да ревем колко е скучно и безинтересно без вас...

Силно далеч съм от подобна идея; обзервирам факти от последните два месеца, в които беше пълно с всякакви до болка познати свинщини, вече докарани до нови висоти/наглости. Да не припомням и лятото какви (поредни) евроепопеи наблюдавахме. Ово е стандарт за футбол. Изображение

ХахаХхахахаХАхАхахА :lol: Точно ти ли ще говориш за свинщини?
Нима забрави свинщината с участието на точно тези 3 отбора - Локо , Литекс , ЦСКА? ;)
Да ти припомня какво се случи в последните 2 кръга:

22.05.2013
Литекс 1-2 Локо (Сф)
25.05.2013
Локо (Сф) 2-1 ЦСКА

Тогава се спасихте по голова разлика или по по-добри преки двубои с Ботев (Враца). Само не ми казвай, че сте си взели честно мачовете :mrgreen:

ЕТО ЗАТОВА Е ПО–ДОБРЕ БЕЗ ТЕЗИ ТРИ ОТБОРА – ЦСКА , ЛИТЕКС , ЛОКО (СФ). ПОЛУЧИХА СИ ЗАСЛУЖЕНОТО!
ПС: И КОЦЕ МАЦА И БЕЛАСИЦА СИ ГО ПОЛУЧИХА!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 04 яну 2016 18:12

loko1 написа:
Санди74 написа:Стойте си в нафталина при аматьорите,на никой не му пука за отборче с една каруца фенове.Факт :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Не сте интересна госпожо, ние се развиваме строим, грижим се за децата си, а вие тролете не може де попречите :mrgreen:

Гледай и се отчайвай http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 015-%D0%B3

а ето какво бе преди http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 0%B8%D0%B2

Когато отборчето ти продаваше мачове начело с Гигов, другите строяха или поне ремонтираха. Когато сте в криза и безтегловност, вашето строителство не впечатлява никого.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 яну 2016 18:16

loko1 написа:
Санди74 написа:Стойте си в нафталина при аматьорите,на никой не му пука за отборче с една каруца фенове.Факт :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Не сте интересна госпожо, ние се развиваме строим, грижим се за децата си, а вие тролете не може де попречите :mrgreen:

Гледай и се отчайвай http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 015-%D0%B3

И аз мога да купя за 10 лева райграс семена и да ги нахвърлям в гермята. След 1 месец ще ти покажа какъв килим съм създал. Чак от Висшата лига ще ми завидят.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 04 яну 2016 18:23

James Beattie написа:... Да ти припомня какво се случи в последните 2 кръга...

Най-забавното в така представената информация е как абсолютно винаги забравяте какво се случваше на другите мачове с "преките ни конкуренти". Щото при тях всичко беше чест, морал, достойнство, нектар и амброзия.

И де да имаше повече дашни хора с по 10 лв в джоба за райграс, та да не се рита ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛ из цяла България на картофени ниви. Изображение

Не виждам смисъл от подобни "дискусии", в които няколко латерни си лялят/спамят едно и също. Явно обаче на модчетата тук това им е изключително интересно и поучително.
Изображение

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 04 яну 2016 19:09

Колеги, не знам защо се мъчите да пускате такива теми като знаете какво е нивото на форума. Понеже се изказват главно фенове на "Левски" да отбележа че в момента нашите приоритети са коренно различни от това да доведем поредното негро в отбора и лятото да ни го набият казахстанци или молдовци до макарите. Щом за някои изграждането на нов терен за децата е нищо, значи умственото им развитие е на ниво санди.

Върни се в “Футбол - България”