Любляна и Монтана. Истината е, че има градове в Северозападна България, които са с години назад от останалите БГ градове ( визирам Лом, Монтана, Враца, Видин)...За Бургас няма, какво да се напише. Градът ВЕЧЕ е с двата крака в Европа, еле пък към днешна дата, когато всичко се променя с часове. Ако сте били за последно в Бургас преди месец - заповядайте - сега.
България през очите на М. Поплатник
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: България през очите на М. Поплатник
И понеже имам наблюдения върху Монтана, Любляна и Бургас мога да кажа, че разликата между Монтана и Бургас е точно точно толкова, колкото между
Любляна и Монтана. Истината е, че има градове в Северозападна България, които са с години назад от останалите БГ градове ( визирам Лом, Монтана, Враца, Видин)...За Бургас няма, какво да се напише. Градът ВЕЧЕ е с двата крака в Европа, еле пък към днешна дата, когато всичко се променя с часове. Ако сте били за последно в Бургас преди месец - заповядайте - сега.
За съжаление Монтана е много, много, много различен град и назад в развитие. Жалко за това икономическо разделение в Държавата ни...А иначе този футболист - това е видял, това е написал. Защо да му се сърдим ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Captain Stottlemeyer
iliev72 написа:С еврата не е уцелил сумата , но като цяло казва верни неща. Не разбирам защо хората се обиждат от истината. Вярно , че боли някой друг да ти я каже , но такава е.
И ще бъде такава докато не гласуваме и на власт са такива като ГЕРБ и техните слуги. Замислете над това което казва и ще видите , че човека е прав.
Очевидно ГЕРБ и техните слуги са осъществили дворцовия преврат на 10 ноември, 1989 година и ГЕРБ и техните слуги, с помощта на ДС, ограбиха и продължават да ограбват държавата...
П.П. Отделен въпрос е, че населението на (почти)цяла България се стреми да се набута да живее (макар и на квартира) и работи (макар и като сервитьор, шофьор-куриер, работник на бензиностанция, пиколо, охранител, мияч на коли и т.н.,при цялото ми уважение към тези професии) в пустата му София...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 дек 2015 17:19, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Капитане не ми се спори за какво стават двамата футболисти , но не мисля че и Монтана и Левски са мерило за да се определя един футболист дали става.
По твоята логика и Фалкао не става щом миналата година беше пълен провал в МЮ , а сега повтаря миналата си година в Челси. Има много фактори за да не се получат нещата на Фалкао и също важи и за тези двамата. Това което споделят е тревожното. Съвсем спокойно можеше да наплюят Левски и Монтана и с това да се свърши.
Но не би и това значи , че всичко което казват им се набива от пръв поглед което говори много лошо за твоите "любимци" ГЕРБ и техните слуги.
По твоята логика и Фалкао не става щом миналата година беше пълен провал в МЮ , а сега повтаря миналата си година в Челси. Има много фактори за да не се получат нещата на Фалкао и също важи и за тези двамата. Това което споделят е тревожното. Съвсем спокойно можеше да наплюят Левски и Монтана и с това да се свърши.
Но не би и това значи , че всичко което казват им се набива от пръв поглед което говори много лошо за твоите "любимци" ГЕРБ и техните слуги.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
THE G.A.M.E
Мненията на чужденците за България и нас, като хора, зависят от обстановката, в която са попаднали.
Пък и негативните неща, когато си на чуждо място, правят много, много по-силно впечатление, от колкото позитивните.
Който пътува често в чужбина, мисля че ще се съгласи с това.
Пък не става ясно какви по-точно въпроси са му задавали на въпросният фОтбалер.
Може да са го питали именно за негативните неща, които е видял.
Но аз съм срещал мнения на чужди спортисти, че България е супер и всъщност тук хората си живеят доста добре, и в този контекст въпросните чужденци се чудят, защо само мрънкаме.
А това е и другата страна на въпроса, ние самите ( айде, не всички сме така, но повечето българи ) ... Обичат да са нихилисти.
Ние просто не обичаме пложителното, точно за това и се лепим на новините, които са с лош оттенък.
Точно за това и всички новинарски емисии дават приоритет на кофти новините.
Не напразно във всички класации за оптимизъм, сме на последните три места.
После се чудим, що некои чужденци имат лошо мнение за България.
Пък и негативните неща, когато си на чуждо място, правят много, много по-силно впечатление, от колкото позитивните.
Който пътува често в чужбина, мисля че ще се съгласи с това.
Пък не става ясно какви по-точно въпроси са му задавали на въпросният фОтбалер.
Може да са го питали именно за негативните неща, които е видял.
Но аз съм срещал мнения на чужди спортисти, че България е супер и всъщност тук хората си живеят доста добре, и в този контекст въпросните чужденци се чудят, защо само мрънкаме.
А това е и другата страна на въпроса, ние самите ( айде, не всички сме така, но повечето българи ) ... Обичат да са нихилисти.
Ние просто не обичаме пложителното, точно за това и се лепим на новините, които са с лош оттенък.
Точно за това и всички новинарски емисии дават приоритет на кофти новините.
Не напразно във всички класации за оптимизъм, сме на последните три места.
После се чудим, що некои чужденци имат лошо мнение за България.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
- River Plate
- Контакти:
ГЕРБ - видимите резултати 
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- Captain Stottlemeyer
iliev72 написа:Капитане не ми се спори за какво стават двамата футболисти , но не мисля че и Монтана и Левски са мерило за да се определя един футболист дали става.
Разбрах те, другарю iliev72: ГЕРБ и техните слуги са виновни за всичките злини и неправди в България вече повече от четвърт век, дори и за това, че твоите любими красноармейци бяха изритани да риткат за здраве по селските поляни.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 дек 2015 17:29, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- streetbard
- Контакти:
И като Китамбала и Поплатник са били изгонени, дай да не вярваме на това, което казват?Щом малоумни футболисти са стоплили за какво иде реч в България, смятайте какво е наистина. То не е като да си отишъл два пъти в годината в Монтана и да обереш две бензиностанции и мнението ти да е меродавно. Човекът е живял няколко месеца там. Пробвал е да научи езика. Дайте като щраусите, да си заравяме главите в пясъка. Четете и Курьор какво е казал за България. Има и едно интервю на Райс Мболи.Тези двамата не е като да са били гонени от отборите си. Няма западен футболист, който е играл в България, да се е изказал ласкаво за живота у нас. Стадиони, бази и така нататък. И като Бургас е толкова развит град, къде му е отборът в А група?
- River Plate
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:iliev72 написа:Капитане не ми се спори за какво стават двамата футболисти , но не мисля че и Монтана и Левски са мерило за да се определя един футболист дали става.
Разбрах те, другарю iliev72: ГЕРБ и техните слуги са виновни за всичките злини и неправди в България вече повече от четвърт век, дори и за това, че твоите любими красноармейци бяха изритани да риткат за здраве по селските поляни.Иначе съм съгласен с теб: Очевидно е, че "Монтана" и "Левски" са доста висока летва за въпросните двама ритнитопковци, но за хегемона на "В" група ще са идеални попълнения!...
![]()
Не само ГЕРБ, но и всички посткомунистически партии, които бяха създадени от разни дърти генерали и доносници от ДС.
Само ти не разбра, че охраната на Живков е марионетка на разни кагебейци и др. комунистически отломки, същото важи и за ДПС, БСП, АБВ, Кунева и 90% от значимите партии, вземи си отвори очите. Тия хора имат биографии и от преди да основат партии.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Kое от казаното от така наречения футбалер не е истина
Нима голяма част от работещите не вземат по 350-400 лева заплати
Нима голяма част от пенсионерите не вземат по 200-250 лева пенсии
Нима не сме най-бедната и най-циганската държава в Европа
Незнам защо се срамувате от истината като ви я кажат 
- bilyaletdinov
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:П.П. Отделен въпрос е, че населението на (почти)цяла България се стреми да се набута да живее (макар и на квартира) и работи (макар и като сервитьор, шофьор-куриер, работник на бензиностанция, пиколо, охранител, мияч на коли и т.н.,при цялото ми уважение към тези професии) в пустата му София...
Нали се сещаш, че никой не бяга от хубавото. Ти да не мислиш, че на хората от Северозападна България или от някъде другаде им е много хубаво да си зарязват семействата и да бачкат в "пустата София". "Пустата София" е единственият ни град, в който можеш да взимаш някакви високи доход, по чисто логистични причини. Повечето ми приятели, които завършиха във Варна се преместиха в София, смятай каква голяма е разликата между Варна и София, а какво да говорим за най-бедния регион в Европейския съюз?
Най-добре е възможно най-рано да си биеш камшика и да си бачкаш в бяла държава, в която се спазват правилата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Върни се в “Футбол - България”