1 календарна година без ЦСКА - Левски!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 1 календарна година без ЦСКА - Левски!

Мнениеот Teo » 01 дек 2015 21:38

RealMCF написа:Аз обичам "Левски" (Сф) и на мен дербито ми липсва! Всъщност, това са единствените мачове, които се очакват с нетърпение! Пожелавам успех на ПФК "ЦСКА" (Сф) за купата, и преди всичко на "Левски" (Сф), разбира се, срещу трупа-донор на т.нар. армейци, за да се срещнем в последни 2 (или 1) мача в историята на българския футбол! Пък да победи по-добрия в момента и да сложи точката на многодесетилетното ни съперничество! А след това, с новия франкенщайн - ЦСКА-Литекс, или както там го кръстят, дори да е "ЦСКА", съперничеството ни започва от 0 и не със същия тим! Дори се губи смисълът на термина "дерби", понеже ще играем с нов отбор, без традиции!

Разбира се, че липсва... няма как да си кривим душата, но бъде сигурен, че ЦСКА ще оздравее с оздравителна програма и ще си бъде ЦСКА София от Армията!
@ Остави купата, мача за първенство липсва... единствения мач в които има заряд на макс, а не срещу някой сив съперник дето заспиваш на стадиона докато играеш срещу него.

Coverstar48
Контакти:

Мнениеот Coverstar48 » 01 дек 2015 21:43

Teo написа:
RealMCF написа:Аз обичам "Левски" (Сф) и на мен дербито ми липсва! Всъщност, това са единствените мачове, които се очакват с нетърпение! Пожелавам успех на ПФК "ЦСКА" (Сф) за купата, и преди всичко на "Левски" (Сф), разбира се, срещу трупа-донор на т.нар. армейци, за да се срещнем в последни 2 (или 1) мача в историята на българския футбол! Пък да победи по-добрия в момента и да сложи точката на многодесетилетното ни съперничество! А след това, с новия франкенщайн - ЦСКА-Литекс, или както там го кръстят, дори да е "ЦСКА", съперничеството ни започва от 0 и не със същия тим! Дори се губи смисълът на термина "дерби", понеже ще играем с нов отбор, без традиции!

Разбира се, че липсва... няма как да си кривим душата, но бъде сигурен, че ЦСКА ще оздравее с оздравителна програма и ще си бъде ЦСКА София от Армията!
@ Остави купата, мача за първенство липсва... единствения мач в които има заряд на макс, а не срещу някой сив съперник дето заспиваш на стадиона докато играеш срещу него.

Какво им се обясняваш,не ги ли виждаш какви злобни,завистливи и комплексирани душички са.Да си играят със селските отборчета и да се мислят за най-великите...Те повече мразят ЦСКА,отколкото обичат отбора си...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 дек 2015 21:44

ЕМИЛ написа:Страхотно .Не ни липсвате .

О да, разбира се... за това всичките ви отговорни фактори в клуба само за мач с ЦСКА мечтаят :idea:
@ Нали ви гледах срещу Славия... по сив мач от това здраве му кажи... по едно време щях да заспа от скука!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 дек 2015 21:46

Coverstar48 написа:
Teo написа:

Какво им се обясняваш,не ги ли виждаш какви злобни,завистливи и комплексирани душички са.Да си играят със селските отборчета и да се мислят за най-великите...Те повече мразят ЦСКА,отколкото обичат отбора си...

Те си знаят вътрешно, че мача им липсва, но не искат да го споделят на открито... нема лошо. Ако палачинката беше обърната ние щяхме да говорим по същия начин.. нормални неща. ;)

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 01 дек 2015 21:57

[quote="sin4ec"]Групата си е много интересна, не си прави илюзии, че липсвате някому. Особено след последните години, когато създавахте само скандали, циркове, и Стойчо фъфлеше за рязани меса, директиви и прочее глупости-сега тази простотия я няма и е спокойно... Но Дербито наистина липсва, няма как да е другояче. Кога и дали ще го има пак е спорен въпрос, който зависи от кръговете около ЦСКА. Оздрави ли се истинския клуб-Дерби ще има. Пръкне ли се ловешки мутант или подобна гняс-историята на Дербито е приключила. Така стоят нещата.[/quot

То и помаците,никой не ги иска ма те се натягат въпреки това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2015 21:58

Да иляди липсата, рече чичо и отсече :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 01 дек 2015 22:11

На нас във Варна това софийско дерби не ни липсва.Ама никак! Липсва ни мача "Черно море" - "Спартак". Така че ако обичате , визирайте подобни разсъждения към определени селища,които нямат футболна идентичност и се запалват само по това,което прочетат във вестника или видят нещо по телевизора.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 01 дек 2015 22:18

korteneca написа:
sin4ec написа:Групата си е много интересна, не си прави илюзии, че липсвате някому. Особено след последните години, когато създавахте само скандали, циркове, и Стойчо фъфлеше за рязани меса, директиви и прочее глупости-сега тази простотия я няма и е спокойно... Но Дербито наистина липсва, няма как да е другояче. Кога и дали ще го има пак е спорен въпрос, който зависи от кръговете около ЦСКА. Оздрави ли се истинския клуб-Дерби ще има. Пръкне ли се ловешки мутант или подобна гняс-историята на Дербито е приключила. Така стоят нещата.

Съгласен съм. Относно групата мен лично ме дразни само това, че се налага да играем с всички по 4 пъти и това омръзва.

И аз имам носталгично настроение по 16-те отбора.....Но виж как се измениха икономически нещата и като влезе един отбор от "Б"група,няма никакъв шанс.Освен ако не е "ПРОЕКТ"......Едно време си имаше интрига.И "Б" група си бе сила.Влизащите правеха изненади.Някои се утвърждаваха.Мътеха водата на лидерите."Златната среда" правеше супер мачове срещу "героите от европейските турнири".Но времената се промениха и тази "шотландска система" трябва да признаем също си има своето очарование.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 дек 2015 22:23

Дербито си липсва, ЦСКА не :!: Ама като я гледам как са я подкарали новите "спасители" дербито ще остане в историята.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 дек 2015 22:31

Календарна и легендарна :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Футбол - България”