Пловдив ще иска от държавата 185 млн. лв. за стадион!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Пловдив ще иска от държавата 185 млн. лв. за стадион!

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2015 16:47

Thsmith написа:
ivan56 написа:Няма ли да е по-добре, да се отпуснат някакви пари и да се оправят стадионите на Локомотив и Ботев. :?

Най добре ще е всеки да си оправя сам стадионите, а държавата да престане да се източва за всичко от частни дружества.

Ами по тая логика аз като частно дружество, мога ли да кажа държавата да го духа и да спра да внасям данъци и осигуровки примерно :?
Не, че ако имах възможност до сега да не го бих направил
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 09 юли 2015 16:48

Майните не спират да удивляват! :mrgreen: Нали "геният", който е ръководил навремето надстрояването на това пловдивско корито, имаше проект как стадиона ще стане супер добър за 20-30 милиона? :mrgreen: Шо тей оскъпихте 6-7 пъти офертата? :lol: Абсолютна шизофрения! :mrgreen:

Все пак- за да стане наистина добър модерен стадион от това нещо, сумата наистина е много повече от 30 милиона ;)

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 09 юли 2015 16:51

Защо пък са се спрели само на 185М ?

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 09 юли 2015 17:01

Гадни популисти, нали до изборите нямаше да се закача темата за стадион Пловдив, нали така каза кмета, а какво излиза? Идват избори господа, избори които трябва да бъдат спечелени на всяка цена и гадните популистки номера с най-болната тема на пловдивчани обичащи спорта излиза на преден план!!! :evil:
Очаквайте сега едно увъртане и едни шикалкавения докато минат изборите и после " Ние искахме, ама те не ни дават" , просто нямам думи, възмутен съм!!! :x
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 юли 2015 17:12

Може и да е предизборно, но има шанс да стане. Все някога трябва стане, и да имаме хубав и голям стадион. Пловдив сме все пак, голям град с история, с футболни и спортни успехи.
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юли 2015 17:13

Леле не си играят на дребно тези, ама то който си е свикнал да източва обществени поръчки и държавни пари така прави.
Като има и подкрепата на управляващите България е още по-нагъл и самочуствието расте. Пловдивския кмет е топ обирджията
на държавни пари и обществени поръчки, абсолютен номер едно сред всички кметове! Интересно ми е дали ще го изберат за
още един мандат.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2015 17:16

ivan56 написа:
Thsmith написа:
ivan56 написа:Няма ли да е по-добре, да се отпуснат някакви пари и да се оправят стадионите на Локомотив и Ботев. :?

Най добре ще е всеки да си оправя сам стадионите, а държавата да престане да се източва за всичко от частни дружества.

Ами по тая логика аз като частно дружество, мога ли да кажа държавата да го духа и да спра да внасям данъци и осигуровки примерно :?
Не, че ако имах възможност до сега да не го бих направил

Къде е връзката между двете в конкретната ситуация?

Иначе аз съм либертарианец и смятам, че именно в тази посока трябва да се работи. Нямам предвид нарушаваш закона, а държавната политика да е да се намалят данъците до минимум, преразпределението да се ограничи до минимум и тн. Ако ти се чете има достатъчно книги за Минархизма 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 09 юли 2015 17:46

185 млн.лв ,Алооооо Вие в кой свят живеете.Явно днес слънцето здраво Ви е напекло!?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 09 юли 2015 17:59

greenlandia написа:185 млн.лв ,Алооооо Вие в кой свят живеете.Явно днес слънцето здраво Ви е напекло!?

"Алиан Арена" струва 340 милиона евро. Какво странно има?

Върни се в “Футбол - България”