Къде ще бъде по -напечено ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Къде ще бъде по -напечено ???

Мнениеот Libera » 17 юни 2015 22:38

FLANKER написа:
Bartolomej написа:
1-ЦСКА
2-Локо Сф
3-Марек

какво правят тези отбори във В група ?

А Черноморец какво прави там? Срамно и тъжно е ,приятелю... :(

Аз Черноморец не виждам в тази група, но някои са толкова жалки, че дори не могат 1. да схванат закачката и 2. да отговорят достатъчно закачливо. Човекът пита защо тези отбори са във В група и с чии лиценз ще играят там, след като по правилник трябва да започнат от Б окръжна?

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 17 юни 2015 22:47

Libera написа:
bobo_13 написа:Пирин ГД може да бъде поканен в Б група ако се увеличи на 24 отбора, какъвто беше плана.

Във В група трябват много пари и помощ, ако се гони промоция. Има 4-5 силни отбора, а мястото е само едно

Този план си го измислиха журналисти. Никога не е имало план в БФС да се прави група с 24 отбора по простата причина, че няма условия да се изиграят толкова мачове. Така и не разбрах от какъв зор при наличието на 20 отбора с дублиращите както беше, трябвало да се канят още отбори от В група? Сега както върви ще има точно 2 дубъла и отборите в Б група ще са си четен брой.

Не е точно така, Миньор и Етър още преди месец и отгоре получиха такова уведомление. Редно е да бъдем поканени в Б група на изпълкома, дори да не се увеличат отборите в групата Марек е без лиценз и отива във В Югозападна вместо в Б и някой трябва да заеме мястото им, и е редно това да е втория в Югозападната :!:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 юни 2015 22:52

Libera написа:
FLANKER написа:
Bartolomej написа:
1-ЦСКА
2-Локо Сф
3-Марек

какво правят тези отбори във В група ?

А Черноморец какво прави там? Срамно и тъжно е ,приятелю... :(

Аз Черноморец не виждам в тази група, но някои са толкова жалки, че дори не могат 1. да схванат закачката и 2. да отговорят достатъчно закачливо. Човекът пита защо тези отбори са във В група и с чии лиценз ще играят там, след като по правилник трябва да започнат от Б окръжна?

Не го виждаш,защото ще се състезава на Югоизток.Аз попитах приципно колегата за "В"-групите.
пп.Имам добри отношения с повечето фенове на Черноморец.Това ако е жалкарство, ОК-жалкар съм.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2015 23:25

Libera написа:Човекът пита защо тези отбори са във В група и с чии лиценз ще играят там, след като по правилник трябва да започнат от Б окръжна?

Клуб, загубил професионалния си статут (т.е. лиценза) има право през следващия сезон да започне от В група.
Нов клуб задължително започва от най-ниското стъпало на футболната пирамида, което може да е Б или А ОФГ.

На мен не ми е ясно как ще я сформират ЮЗ В група, за да са четен брой отборите. В момента са 16 отбора (Оборище спечели промоция за Б група, 2 изпаднаха, 3 отбора от областните групи спечелиха квалификациите и заеха техните места), а с ЦСКА, Локо Сф и Марек стават 19.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 юни 2015 03:32

Дербито ЦСКА-Бистришките тигри ще е кърваво.

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 18 юни 2015 09:43

съществува ли Б окръжна група?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 18 юни 2015 11:08

Съществува Б ОФГ в някои области само. В София-град няма. Във Варна и Пловдив има. БФС всяка година може да ги реформира и на практика го прави -- напр. в началото на миналия сезон разформирова А ОФГ Варна-Север и Юг, като се добави Б ОФГ (пето ниво на футболната пирамида).

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2015 11:20

Групата на смъртта се очертава доста интересна и непредсказуема :mrgreen: Погледнато по-глобално, може да се каже, че това до някаква степен ще раздвижи позаспалият футбол във В, дано и повече хора да се върнат по трибуните. Билетчета по 2 лева, скара-бира на стадиона, красиви кътчета в България ... пей сърце 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 18 юни 2015 15:40

TristaNNN написа:Групата на смъртта се очертава доста интересна и непредсказуема :mrgreen: Погледнато по-глобално, може да се каже, че това до някаква степен ще раздвижи позаспалият футбол във В, дано и повече хора да се върнат по трибуните. Билетчета по 2 лева, скара-бира на стадиона, красиви кътчета в България ... пей сърце 8-)

И от догодина и вие там!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 18 юни 2015 16:23

При един влизащ от "В" в "Б" група един от ЦСКА и Локо Сф ще поиграе поне 2 сезона във "В" ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Футбол - България”