Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
[/quote]al_ex1 написа:Без да се обиждаш от това което ще ти кажа,забелязвал съм,че понякога и ти провокираш,и съм ти отговарял по същия начинАз лично не слагам феновете на ЦСКА под общ знаменател, т.е. има такива който са крайно малоумни комплексари,но има и такива който са свестни хора който си обичат отбора ! И двата вида ги има и при нас,Левскарите и във всяка агитка в България;) Мисля,че като цяло аз поне се опитвам да съм коректен към всички останали,просто защото ми се води диалог по повечето теми,а не ми се псува безмислено
В крайна сметка всички сме хора,Българи сме ! След като видях,че можем да си пишем нормално с теб,се надявам въпреки,че отборите ни са кръвни врагове,да се уважаваме
А отностно темата,нищо не ни пречи да опитаме да се обединим,даже си мисля,че деление на футболни пристрастия няма да има ! Дано съм прав
al_ex1 написа:Ние БЪЛГАРИТЕ явно сме хора на крайностите,имаме толкова велики личности, които могат да напишат такива слова, но имаме и най долните управници,които задминават и башибозуците по жестокост към народа!![]()
![]()
hlucho написа:Blue_lion, пич винаги съм се дразнел, като някой каже "кръвни врагове"! Спомням си табелата, която беше закачена на на. стадион - "Спорта за един мирен свят"! Не става въпрос да се прегръщаме и целуваме, но все пак това си е само забавление! А враговете на народа и родината са продажните ни политици! Съединението прави силата!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта