ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
al_ex1

Re: ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!

Мнениеот al_ex1 » 22 дек 2008 15:46

Ние БЪЛГАРИТЕ явно сме хора на крайностите,имаме толкова велики личности, които могат да напишат такива слова, но имаме и най долните управници,които задминават и башибозуците по жестокост към народа! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 22 дек 2008 15:51

Без да се обиждаш от това което ще ти кажа,забелязвал съм,че понякога и ти провокираш,и съм ти отговарял по същия начин ;) Аз лично не слагам феновете на ЦСКА под общ знаменател, т.е. има такива който са крайно малоумни комплексари,но има и такива който са свестни хора който си обичат отбора ! И двата вида ги има и при нас,Левскарите и във всяка агитка в България;) Мисля,че като цяло аз поне се опитвам да съм коректен към всички останали,просто защото ми се води диалог по повечето теми,а не ми се псува безмислено :) В крайна сметка всички сме хора,Българи сме ! След като видях,че можем да си пишем нормално с теб,се надявам въпреки,че отборите ни са кръвни врагове,да се уважаваме :) А отностно темата,нищо не ни пречи да опитаме да се обединим,даже си мисля,че деление на футболни пристрастия няма да има ! Дано съм прав :)[/quote][/quote]

Да наистина някой път се подвеждам от емоциите след като прочета нещо много обидно, но мисля ,че нещата са доста по сериозни,когато се отнася за нашите деца!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 15:52

Народа си ги е заслужил,с това че Спи ! Трябва да ти кажа,че според мен ако Левски,Ботев,Стамболийски и т.н. видят за какво са дали живота си,ще правят задни салта от ярост ! За какво са умрели тези хора ? За да може едни неуки и прости селяни, да се обогатяват на гърба на Народа ?! Селянин е състояние на духа,не географко понятие ! Но аз вярвам,че след всичко което изтърпяхме,ще дойдат и добри времена за България !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 15:57

al_ex1 написа:Без да се обиждаш от това което ще ти кажа,забелязвал съм,че понякога и ти провокираш,и съм ти отговарял по същия начин ;) Аз лично не слагам феновете на ЦСКА под общ знаменател, т.е. има такива който са крайно малоумни комплексари,но има и такива който са свестни хора който си обичат отбора ! И двата вида ги има и при нас,Левскарите и във всяка агитка в България;) Мисля,че като цяло аз поне се опитвам да съм коректен към всички останали,просто защото ми се води диалог по повечето теми,а не ми се псува безмислено :) В крайна сметка всички сме хора,Българи сме ! След като видях,че можем да си пишем нормално с теб,се надявам въпреки,че отборите ни са кръвни врагове,да се уважаваме :) А отностно темата,нищо не ни пречи да опитаме да се обединим,даже си мисля,че деление на футболни пристрастия няма да има ! Дано съм прав :)
[/quote]

Да наистина някой път се подвеждам от емоциите след като прочета нещо много обидно, но мисля ,че нещата са доста по сериозни,когато се отнася за нашите деца![/quote]

Аз ако нещо съм те обидил,се извинявам ! Все пак имам много приятели от ЦСКА,който ги уважавам и там дори не става въпрос за това кой от кой отбор е ;) Пак казвам,хора сме ;) Левски и ЦСКА в последните години са бегла сянка на отборите от преди 20г. и в момента се крепят на омразата си един към друг ! И за това няма смисъл,ние Българите да се делим :)
Изображение

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 22 дек 2008 15:59

Те хората поне нещо са дали,ами ние какво правим за да защитим достойнството на тях,а и не само на тях има още хиляди достони хора за уважение! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 22 дек 2008 16:00

al_ex1 написа:Ние БЪЛГАРИТЕ явно сме хора на крайностите,имаме толкова велики личности, които могат да напишат такива слова, но имаме и най долните управници,които задминават и башибозуците по жестокост към народа! :oops: :oops: :oops:

Просто пове4ето хора не харесват как живеят но не предприемат нищо за да го променят,това би озна4авало да изгубят спокойствието си.В кръ4мите под въздействие на алкохола вси4ки са национални герой.След като изтрезнеят си казват,какво пък толкова нали не само аз живея толкова зле.
Българи попитали Господ:
Защо животът ние толкова жалък?
Бог отговорил:
Защото сте социалисти!
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 22 дек 2008 16:04

А нали това искахме да не сме социалисти,а то какво стана,най големите комунисти сега се най богатите капиталисти!Ебати гаврата! Тея дето отричаха църквата сега по-набожни няма! А колкото до BLUE_ LION не си мисли,че аз в живота си постоянно се държа гуша за гуша с левскарите,дори сина ми е от Левкси но това няма никакво значение!
Последна промяна от al_ex1 на 22 дек 2008 16:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 22 дек 2008 16:19

Blue_lion, пич винаги съм се дразнел, като някой каже "кръвни врагове"! Спомням си табелата, която беше закачена на на. стадион - "Спорта за един мирен свят"! Не става въпрос да се прегръщаме и целуваме, но все пак това си е само забавление! А враговете на народа и родината са продажните ни политици! Съединението прави силата!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 дек 2008 20:10

hlucho написа:Blue_lion, пич винаги съм се дразнел, като някой каже "кръвни врагове"! Спомням си табелата, която беше закачена на на. стадион - "Спорта за един мирен свят"! Не става въпрос да се прегръщаме и целуваме, но все пак това си е само забавление! А враговете на народа и родината са продажните ни политици! Съединението прави силата!

Брат,за мен това понятие е условно,аз не мразя ЦСКА,просто кофти подбор на думи ;) Прав си все пак и ще го имам в предвид за напред :)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”