Не на корупцията във футболното ни първенство!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Не на корупцията във футболното ни първенство!
brossy , не два гола , четири да беше вкарал Левски на Локомотив Мз. нямаше да се изненадам ... Леко ме изненада резултата 1:1 , който се получи , но днешния мач на Локомотив Сф. постави нещата по местата им. Сашо Диков за мен е най - добрия български журналист и това ми мнение е непоклатимо ... Не ми е нужно обаче той да ми казва кои мачове се играят и кои не. Аз съм достатъчно компетентен на тема футбол , че да мога сам да го преценя. Противно на болшинството мнения , за мен Левски игра прекрасно в ЕКТ. За да успеят там обаче им липсваше едно единствино нещо - истинските мачове в първенството. Колкото и да са добри едни футболисти , ако те знаят , че няма смисъл да се напъват на родна сцена , то те не могат да развият и манталитет на победители. От там идва целия срив. Не е нужно само да победиш , трябва и да се бориш за това ... Напълно те разбирам обаче за сините ти очила. Аз като фен на ЦСКА не винаги виждам реално мачовете , в които ЦСКА не се "напъва" ... За това разчитам на гледната точка на феновете на другите отбори и дълбоко я уважавам. За мен тя е коректива. За съдиите няма смисъл да водиме спор. Те са функция на футбола. След като свирят по начин , който ги компрометира и никой не взима сериозни мерки срещу това , значи и шефовете им са в играта. След като едно нещо се поръчва на някой , то има и някой , който го поръчва ... Ръководителите на футбола ни нямат нищо против тези поръчки щом не ги прекратяват. Значи и те са в играта. Има купени футболисти в доста от мачовете и това е повече от видно. Най конвертируеми са централните защитници и вратарите. Спокойно мога да кажа , че Томаш от Славия доста ме съмняваше във вчерашния мач. За него тези мачове са като последно десет. Георги Марков в днешния мач , Иван Иванов от Берое в поредица мачове , Кючуков мисля беше вратарят на Своге и т.н. и т.н. ... Това обаче си е моята гледна точка , ти си имаш твоя и аз съм длъжен да я уважавам , въпреки несъгласието ми с нея.
Точно така, не на корупцията в бълграското първенство. Писна ми да ощетяват Литекс. Добре, че отбора е добър и въпреки всичко бие !
do na4alnika na tazi tema mnogi si prav, makar 4e sy6to imam nqkoi leki zabelejki. prav si pi4
kaisha написа:do na4alnika na tazi tema mnogi si prav, makar 4e sy6to imam nqkoi leki zabelejki. prav si pi4
Благпдаря

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Бижутера
- Контакти:
Reckless написа:Точно така, не на корупцията в бълграското първенство. Писна ми да ощетяват Литекс. Добре, че отбора е добър и въпреки всичко бие !
ако литекс стане шампион то ще е заради съдиите, няма такова нагло подпиране...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Parmalat написа:[center][/center]
Пускам тази тема ,защото ми писна да се ощетяват едни отбори за сметка на други.То бива наглост и безочие,но това е прекалено.Трябват крупни мерки!Жалкото е, че корупцията при нас се е разраснала във всички нива на тази така невероятна игра.
Има ли начин да се оправим? Или все така ще си продължаваме,а като излезем в Европа ще ни бие някое анонимно отборче и пак ще си говорим колко ни е жалко първенството и слабо и как ако играел някой друг отбор би се представил по същия начин.
Ето какво предлагам аз като промени в първенството ни![]()
1. БФЛ да отговаря за първенството ни, а не както е БФС сега(почти всеки един от водещите отбори имат президент който е представител в изпълкома, което е неприемливо) Президентите да си отговарят за клубовете! А не да се бъркат навсякъде!
2. Всички мачове от първенството да се свирят от чужди съдии. Ясно е, че нашите за нищо не стават и който им подхвърли някоя пачка от отборите ще свирят за него.
3. Съзадаване на комисия която да следи за корупция в първенството и ако се уличи даден отбор в такава да бъде изхвърлен от А група и наказан със много солена парична глоба и започване на първенството от долната група с минусов точков актив.
Ако имате идеи споделете ги тук[/size].
До автора на темата !
Като кажеш А , кажи и Б !
За кой отбори ти е писнало ? Поплачи си и си кажи кой ти е отбора и какво са го ощетили а не с тези крилати фрази едните за сметка на другите !
Един съвет , прегледай внимателно форума и виж , че всеки кръг 90 % от отборите и техните фенове реват за щяло и нещяло и някакви смешни треньори и управници търсят проблема там където не е и по скоро хвърлят прах в очите на хората !
И тук БФС-то и Перуката са най малко виновни , нали се събираха президентите и казаха няма повече да купуваме и уговаряме и дали си спазват обещанията ???
Дали има наивници който мислят че БФС или Яне Янев

Всички почнаха в стил Канал 3 , реферите ни са виновни , ощетяват труда на играчите , трети отбор ни пречи и тем подобни глупости а не се виждат на терена че 3 паса не могат да вържат но космоса и е крив !
Аз пък предлагам да се разследват отново собствениците на клубовете както беше тръгнало но ..... всички видяхме какво стана !
И дали някой си спомня , Галя Топалова как сричаше като ученичка пред комисията че не беше си научила урока !
Пак повтарям проблема не е в БФС или Световния Империализъм а в собствените ни президенти на отбори !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Kotooshu написа:Parmalat написа:[center][/center]
Пускам тази тема ,защото ми писна да се ощетяват едни отбори за сметка на други.То бива наглост и безочие,но това е прекалено.Трябват крупни мерки!Жалкото е, че корупцията при нас се е разраснала във всички нива на тази така невероятна игра.
Има ли начин да се оправим? Или все така ще си продължаваме,а като излезем в Европа ще ни бие някое анонимно отборче и пак ще си говорим колко ни е жалко първенството и слабо и как ако играел някой друг отбор би се представил по същия начин.
Ето какво предлагам аз като промени в първенството ни![]()
1. БФЛ да отговаря за първенството ни, а не както е БФС сега(почти всеки един от водещите отбори имат президент който е представител в изпълкома, което е неприемливо) Президентите да си отговарят за клубовете! А не да се бъркат навсякъде!
2. Всички мачове от първенството да се свирят от чужди съдии. Ясно е, че нашите за нищо не стават и който им подхвърли някоя пачка от отборите ще свирят за него.
3. Съзадаване на комисия която да следи за корупция в първенството и ако се уличи даден отбор в такава да бъде изхвърлен от А група и наказан със много солена парична глоба и започване на първенството от долната група с минусов точков актив.
Ако имате идеи споделете ги тук[/size].
До автора на темата !
Като кажеш А , кажи и Б !
За кой отбори ти е писнало ? Поплачи си и си кажи кой ти е отбора и какво са го ощетили а не с тези крилати фрази едните за сметка на другите !
Един съвет , прегледай внимателно форума и виж , че всеки кръг 90 % от отборите и техните фенове реват за щяло и нещяло и някакви смешни треньори и управници търсят проблема там където не е и по скоро хвърлят прах в очите на хората !
И тук БФС-то и Перуката са най малко виновни , нали се събираха президентите и казаха няма повече да купуваме и уговаряме и дали си спазват обещанията ???
Дали има наивници който мислят че БФС или Яне Яневби спрял корупцията ако собствениците на клубовете не искат ?
Всички почнаха в стил Канал 3 , реферите ни са виновни , ощетяват труда на играчите , трети отбор ни пречи и тем подобни глупости а не се виждат на терена че 3 паса не могат да вържат но космоса и е крив !
Аз пък предлагам да се разследват отново собствениците на клубовете както беше тръгнало но ..... всички видяхме какво стана !
И дали някой си спомня , Галя Топалова как сричаше като ученичка пред комисията че не беше си научила урока !
Пак повтарям проблема не е в БФС или Световния Империализъм а в собствените ни президенти на отбори !
То е ясно за кои отбори става на върпос,а именно първите 4 в А група !
Последна промяна от Parmalat на 26 апр 2010 13:14, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
ЕМИЛ написа:Автора я кажи кои отбори са ощетявани за сметка на други.
Всички отбори са ощетявани за сметка на Литекс,Локо СФ,ЦСКА и Левски!
[center]R.I.P[/center]
Честно казано не ми пука колко силно ще ни е първенството, интересува ме да е интересно и най-вече - ДА НЯМА УРЕДЕНИ МАЧОВЕ !!! Да съм сигурен, че побеждава по-добрият, а не да се чудя мач ли гледам или сапунки 

Върни се в “Футбол - България”