На прощаване...БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: На прощаване...БФС
фико вечно втори сте бе братовчед стиховете ти не струват
фико, ти си поредният малоумен уефскар...майната ти. прочети какво ти казва майк 28 той мисли...
Благодаря за интелигентния тон, но когато на "Бий чорбата" се отвръща с фалически послания за един национален символ, тогава малограмотието взема превес, а в такава една ситуация аз не мога да бъда толерантен!
-
- Контакти:
фико не бъркай боя с еб ...то лески не е национален символ Левски-Васил Иванов Кунчев това е
-
- Контакти:
да бе, не врат а шия, не съсед а комшия. Не ставай смешен.
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....
На всякъде има футболна омраза до известна степен, но никъде, повтарям НИКЪДЕ не се подиграват на литературата...
YNWA!
Как не ви е срам да се гаврите с едни от най-добрите литературни произведения, ве?!?! То все може да нямаш мозък, ама чак толкова... И съм сигурен, че миризливото лайно се е кефило, когато е писало тия чутовни стихове.
Когато си прост, то е завинаги!
Все пак съм доволен че има левскари като Bes SseN.Дано повече фенове и на двата отбора да разберат истината - един без друг сме нищо.Само съжалявам, че Левски се сдоби с такъв уникален треньор,който иска да го няма ЦСКА.Ами тогава? Срещу кого ще си излива гигантската злоба? Срещу кого ще вика,ще псува, ще скача като луд? Жалко, но това не е противник,достоен за уважение.Разбирам ги сините,че предпочитат Мъри.Той поне разбира играта на всички нива - и на фенско,и на спортно.Но...сега ще му ядат попарата срещу Литекс. А ЦСКА и във В група да отиде,никога няма да падне толкова ниско,че да се ползва от успехите на противника нито за ШЛ,нито за други мачове.Само ЦСКА!!! Оттук до края на света!!!
Върни се в “Футбол - България”