Истината за Студентски град!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истината за Студентски град!!!
има разлика.софиянците като ходат на море остават една чанта пари там където са отишли.не правят простотий.не викат по улиците.не ходят по потници.тва е проблема на черноморието.местните не разбират че чрез туризум се наливат пари в градът или селото в което живеят.обаче пак всичко се опира до комплекси 

Едно е да отидеш някъде за 10 дена,друго е да се преселиш там.
lubeste написа:грешиш!държавата е задължена да урежда общежития единствено на Софийският уневеситет.тия общежития са направени за хора с по малки доходи.плащаш 30-40 лева на месец!това е реверанс.
а другите държавни университети-кой има задължения към тях? Има различни начини да се решат студентските проблеми.А в едно развито общество никой не си и помисля да нарече тези неща реверанс.
1. Адски жалко е да опрадвадаш собственото си нещастие с други хора, откъдето и да са дошли. В София има място за всички, ако имаше някой нормален в общината.
2. Нереален мит е, че хората в провинцията могат да са наравно със софиянци. Сори пичове, но не. По една или друга причина, за която не сме виновни софиянци, всичко е тук. Пари, знания, културни центрове, библиотеки... Еднакви хора живеещи на различни места ще се развият различно и това е нормално.
3. Студенстки град е пълен с мишки. Да убиват човек пред дискотека, и никой да не се меси си е мишкарство. После протестират. Срещу кого бе, срещу себе си? Лекета, и какво протестират - спрете ни алкохола, белото и курвите? Ае аушвиц за вас, студентите са си виновни, в случая - без значение от къде са, защото и софийските и останалите студенти са все отпадъци. Като видят ***** и забравят всичко. Две магистрали и са безсмъртни.
МСМ - не сравнявай с курортите - в курортите вие искате да идваме, и ние си плащаме. Когато идват хора в София, те не идват на курорт. А, не забравяй, че все по-малко софиянци и българи идват на море тук. Харесва ли ти тоя факт, че вместо да е 5 месеца, сезона е 2 седмици?
Малките софиянчета вместо да се пънат, да помислят за кого ще гласуват всеки път, щото мюнхен има точно толкова жители на точно същия размер като София. А нито е пренаселен, нито задръстване има, а парковете са му прекрасни.
Хората от провинцията пък, преди да кажат, че София е мръсна, да се опитат да я опознаят. Щото на София парковете са с размера на Пловдив. Все още...
А, и кореняци-софиянци има. И то не 10-20 000.
2. Нереален мит е, че хората в провинцията могат да са наравно със софиянци. Сори пичове, но не. По една или друга причина, за която не сме виновни софиянци, всичко е тук. Пари, знания, културни центрове, библиотеки... Еднакви хора живеещи на различни места ще се развият различно и това е нормално.
3. Студенстки град е пълен с мишки. Да убиват човек пред дискотека, и никой да не се меси си е мишкарство. После протестират. Срещу кого бе, срещу себе си? Лекета, и какво протестират - спрете ни алкохола, белото и курвите? Ае аушвиц за вас, студентите са си виновни, в случая - без значение от къде са, защото и софийските и останалите студенти са все отпадъци. Като видят ***** и забравят всичко. Две магистрали и са безсмъртни.
МСМ - не сравнявай с курортите - в курортите вие искате да идваме, и ние си плащаме. Когато идват хора в София, те не идват на курорт. А, не забравяй, че все по-малко софиянци и българи идват на море тук. Харесва ли ти тоя факт, че вместо да е 5 месеца, сезона е 2 седмици?
Малките софиянчета вместо да се пънат, да помислят за кого ще гласуват всеки път, щото мюнхен има точно толкова жители на точно същия размер като София. А нито е пренаселен, нито задръстване има, а парковете са му прекрасни.
Хората от провинцията пък, преди да кажат, че София е мръсна, да се опитат да я опознаят. Щото на София парковете са с размера на Пловдив. Все още...
А, и кореняци-софиянци има. И то не 10-20 000.
точно реверанс си е.какво са направили по морето за да помогнат на Софиянци.навсякъде ги мразят.това е нормално.защо по морето не ревете от нископлатените германци, от украинците или от поляците.ревете от софиянци.не искам да се повтарям но всичко опира до комплексите 

-
- Контакти:
.софиянците като ходат на море остават една чанта пари там където са отишли.не правят простотий.не викат по улиците.не ходят по потници. пич аз сам си от варна но не ми говори глупости слятото идват и почват да тарсят нощувки за по 5 7 лв а относто това че не крещели пак си в голяма грешка според мен истината е следната варна взеха да я разстгат каккто софия от всякаде прииждат но без тези които не са от тук няма да е сащото и малко или много допринасят з развитието на града!
ZYKLON написа:Ха така-а.angoff бил провинциалистче.Явно според него СОФИЯ преди да стане столица не е била населено място,и хората,които са живеели тук не са се наричали софиянци.Типично провинциално чуство на малоценност.
И аз съм живял в дълбоката провинция,но те уверявам ,че никога не съм имал чувство за малоценност заради това.Когато бях студент видях доста граждани да лазят като червеи пред преподаватели и измислени авторитети-но иначе бяха от потекло...Жалка картина!Ако уважаваш себе си и имаш желание бинаги можеш да преодолееш слабостите си идващи от произхода.
lubeste написа:точно реверанс си е.какво са направили по морето за да помогнат на Софиянци.навсякъде ги мразят.това е нормално.защо по морето не ревете от нископлатените германци, от украинците или от поляците.ревете от софиянци.не искам да се повтарям но всичко опира до комплексите
Софиянци им взеха земята по морето.Аз не ви мразя.А боклука си е буклук без значение откъде е.
-
lubeste написа:има разлика.софиянците като ходат на море остават една чанта пари там където са отишли.не правят простотий.не викат по улиците.не ходят по потници.тва е проблема на черноморието.местните не разбират че чрез туризум се наливат пари в градът или селото в което живеят.обаче пак всичко се опира до комплекси
Какво ? Софиянци не правят простотий по морето ? Я пак, че не те разбрах ? Хубаво си помисли !
ако си следил темата ще разбереш за кой Софиянци ти говора.давам ти веднага прмер.тая година се случи така че се отбих и в Лоезенец с един приятел.6-7 дни екстра ис изкарахме ...без чалга ,селяни и тн.мн приятно курортче.обаче една вечер решихме да отидеме до някви негови познати в китен.не можах да повярвам как 6 километра могат да са толкова тънка разлика.в китен:чалга бие по улиците,бели потници се развяват,едни псуват други се карат с жените си.ебаси картинката.седнахме да хапнеме нешщо в някаква механа.през 5 минути имаше поздрав от певицата за "софиянците".а те приличаха по скоро на работници от някой строеж.но им викаха "софиянците".може и дори да не са от София.имам чувството че точно такива хора създават лошия имидж на София.
Върни се в “Футбол - България”