Кой отбор ще изпадне от "А" група през сезон 2009 / 2010?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой отбор ще изпадне от "А" група през сезон 2009 / 2010?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

autoimporttet
Контакти:

Re: Кой отбор ще изпадне от "А" група през сезон 2009 / 2010?

Мнениеот autoimporttet » 17 апр 2010 17:56

Никъв шанс Мездра да обърнат Пирин от 2-0.В понеделник всичко ще стане ясно Локото бият ли Сливен няма да изпаднат,а пък ако Сливен бият Локо ще останат последни в класирането със Сливен.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 17 апр 2010 18:44

Не забравяйте че дори и сливен да бият в понеделник,те вече са взели точки от ботев а локото не! И ако днес мездра паднат,дори при загуба на Локото от сливен,битката остава между сливен и мездра и дори мездра са с предимство пред лечковата дружина заради факта че и те както Локото не са взели 3 точки от ботев! А що се отнася до програмата на Пловдивчани,те могат да бият и литекс и локо сф у дома а и мисля че ще грабнат нещо от перник или славия,имат и 3 точки от ботев така че са ЖУС.............а и мача със сливен не е свършил пък на Локото им трябват 9 точки и остават!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 17 апр 2010 19:04

Поздравления за Пирин! Играят феърплей. До края има още доста мачове. Локо Пд има най-трудната прогрма, но това е само привидно. И мачът с Монтана не трябва да заблуждава. Всичко тръгна от безкрайно глупавата грешка на Бенжалюн при дузпата (трябваше просто да остави нападателя на Монтана да вкара, а не да си проси червен картон, след като е ясно, че дузпата е 98% гол). А и Шенсой пообърка смените после.
Както и да е. Играчите на Локо Пд след тази издънка са нахъсани до краен предел и дори и в понеделник да паднем от Сливен (Антон Генов е съдията!!!), нищо не е решено. Имаме 3 точки от Ботев, а Литекс и Локо Сф не знам защо ги считате за фаворити на мчовете в Пловдив.

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 17 апр 2010 19:06

Ало разбирача ПФК Литекс май нещо не ти излезе прогнозата на Пирин - Локо/Мз/ надявам се все така компетентно да прогнозираш и все така да ти"излизат"прогнозите.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 апр 2010 19:56

Мездра и Своге си отиват,това е ясно 8-)

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 апр 2010 22:03

Не искам и да искам някой да изпадне.
Но знам кой искам да остане :roll:
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 апр 2010 23:13

Според мен вече е ясно, че Своге си отива...Мездра също падна, положението им е трагично :?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 апр 2010 02:59

Сливен също е трагично затънал щом погнаха феодала Лечков за сума ти престъпления.В тези решителни дни,когато се цакат за последните ръце Лечков ще е зает с битки да не попадне в затвора и изобщо си мисля,че още в понеделник Локо Пд ще ги размаже 100% най-малкото защото е 5 пъти по-класен и качествен отбор и ако няма странични фактори ще мине през тях като товарен влак.Директния мач на Мездра със Сливен е 28 кръг в Мездра,а както и да гледаме Локо Мз е по-класен отбор от Сливен.После Локо Мз прибира бонус 3 точки от Ботев и последния кръг приема Миньор Пк,които не играят за нищо и спокойно може да смятаме,че ако мачът е на живот и смърт ще си вземат Мездра 3-те точки.Имат и не толкова тежко гостуване на 90% спасилия се Монтана.А Сливен?Лек мач със Своге,домакинство на Пирин което приемаме,че ще го вземат и гостуване на Берое.Очаквам Берое да се надупят,както се надупиха на Локо Пд и на Левски.Стават 9 точки за Сливен и 9 точки за Локо Мз,а Локо Мз си имат и резерв с нетолкова тежката визита на Монтана,където по комшийски що да не си делнат по 1 точка?Резерва на Сливен е гостуване в 30 кръг на Левски,но надали точно Левски ще иска да стане за посмешище като се надупи насред София.Локо Пд изобщо не са в сметките,прекалено добър им е отбора и просто ще победят ако не наложи Локо Сф и Литекс,прибират бонус 3 точки от Ботев,а и мисля,че в понеделник ще отнесат Сливен.Така мисля аз,Сливен потъва
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

nedkal
Контакти:

Мнениеот nedkal » 18 апр 2010 08:27

Сливен има какво да покаже в А група.Този одбор ще търпи разветие през следващият сезон .А и имат добра база .Ще е жалко ако отпаднат.

Потребителски аватар
SLAVMASTER
Контакти:

Мнениеот SLAVMASTER » 18 апр 2010 10:07

колега стана ми интересн коментара ти,но още по интересно ми стана защо не продължи и с оставащите мачове на локо пд.........ще бият Славия ли?Локо СФ ли ? Литекс ли? щото ако е така значи ЦСКА са шампиони а?.............разбирам че нехаресваш Сливен ама темата не е кой отбор мразиш най много?......

Върни се в “Футбол - България”