В КОЯ ГРУПА ЩЕ ИГРАЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: В КОЯ ГРУПА ЩЕ ИГРАЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ?
ОТ Б ГРУПА
- Бижутера
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:@#@#@#&%&&%@#@#@@
съгласен съм, на едно мнение сме тук

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- PLOVDIV PEE 1912
Знаеш ли колко ме вълнува, че ти липсва култура на общуване и не признаваш ничие мнение, което не е алилуя за "Ботев"?По-добре вземи прочети нещо по някои въпроси- и за лицензирането, и за синдика, и за процедурата по несъстоятелност, а не да ръсиш обиди, само защото си фен на "Ботев" Пд.!
@#@#@#&%&&%@#@#@@
- BULTRASneverDIE
Кой дава парите....май телевизиите. Какво иска всяка тел?-Гледаемост. Кои са гледаните отбори? Къде ще играе БОТЕВ?
Чувал съм за един травестит, който проституира на "Ботев"- срещу земеделското министерство.Викали му Кашчей, дано да не е този от форума, въпреки , че и тоя май си вади хляба с устата.
Чувал съм за един травестит, който проституира на "Ботев"- срещу земеделското министерство.Викали му Кашчей, дано да не е този от форума, въпреки , че и тоя май си вади хляба с устата.
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ
PFC Litex написа:Кашчей написа:Да, прав си,с лека поправка- според лицензионният правилник на УЕФА обаче ще е лицензирането за новият сезон.
Лиценз за участие в родното първенство се издава от БФС
УЕФА издава лицензи само на отборите които участват в ЕКТ.
Литекс, ти си умен човек, влез в сайта на БФС и прочети Наредбата за лицензиране за сезон 2010-2011.Не за ЕКТ, а за вътрешният шампионат.Всичко написано вътре се съгласува с УЕФА:
1.
УВОД
Наредбата за Национално клубно лицензиране за вътрешните първенства и турнири, Версия 4.0 представлява основен работен документ за Българския Футболен Съюз, Българската Професионална Футболна Лига и футболните клубове в България. То обхваща и минимумът от изисквания, необходимите указания, както и друга полезна информация относно клубното лицензиране за вътрешните първенства и турнири. Разработена е на базата на предишните ръководства за клубно лицензиране Версия 2.0 и версия 3.0 и влиза в сила при одобряването му от Изпълнителния Комитет на БФС и УЕФА. Ще се прилага за първи път през сезон 2010/11 година.
Нуждаеш ли се от линк

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Alternative написа:Кашчей-Веднъж ти обясних на ЛС!Няма нужда да философстваш напразно!Създава се излишно напрежение във форума.Изчакай още една седмица/както обясних по-горе в едно мнение/и сам ще разбереш/те/.
Виж сега, има тема, и аз имам мнение по нея.Това, че вашите фенове се смятат за богоизбрани и им се разрешава спокойно да обиждат всеки, който е на друго мнение, не означава, че не трябва да го кажа.Доколкото до това какво ще се разбере-и аз чакам с нетърпение този прословут 24-и.Дано не се окаже, като началото на строежа на нов стадион в Борисовата градина, в началото на февруари

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Alternative
- Контакти:
Кашчей написа:Alternative написа:Кашчей-Веднъж ти обясних на ЛС!Няма нужда да философстваш напразно!Създава се излишно напрежение във форума.Изчакай още една седмица/както обясних по-горе в едно мнение/и сам ще разбереш/те/.
Виж сега, има тема, и аз имам мнение по нея.Това, че вашите фенове се смятат за богоизбрани и им се разрешава спокойно да обиждат всеки, който е на друго мнение, не означава, че не трябва да го кажа.Доколкото до това какво ще се разбере-и аз чакам с нетърпение този прословут 24-и.Дано не се окаже, като началото на строежа на нов стадион в Борисовата градина, в началото на февруари
Да,но може да се окаже и съвсем нормалното нещо-Ботев да започне от Източната Б група.

PFC Litex написа:Кашчей написа:http://www.dnevnik.bg/sport/2010/02/24/863901_bfs_izvadi_botev_ot_a_grupa/ Написаното тук, за изваждане на отбора ли говори, или за спряно участие....Всъщност, как се спира участие на отбор, без да бъде изваден?
Ботев е със спрени права и не е изваден
След като се присъждат служебни загуби и не са отменени резултатите от есенния дял, извода оставям за теб да си го направиш.
Оставени са, защото е преполовено първенството.И на "Родопа" присъждат в момента служебни загуби, а не се анулирват резултатите от есента.Изводът също го оставям за теб.
http://www.bfunion.bg/%D0%A0%D0%B5%D1%8 ... ml?owner=1
през следващия сезон клубът ще се състезава в „Б" ФГ, ако отговори на изискванията в предстоящия процес по лицензиране.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Бижутера написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:@#@#@#&%&&%@#@#@@
съгласен съм, на едно мнение сме тук
Какво общо има поредната китка мерудия с темата, която се разисква?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
е как от Б група ще почнете
нов Ботев без Христолов, но ако може ей тъй с лиценза на Христолов
да не говорим че тоя термин отбор със спрени права за участие е абсолютен правен абсурд, който беше стъкмен само за да почне някак си Ботев от Б група
Всеки друг клуб в такава ситуация щеше да изхвърчи моментално в селските групи

да не говорим че тоя термин отбор със спрени права за участие е абсолютен правен абсурд, който беше стъкмен само за да почне някак си Ботев от Б група

Всеки друг клуб в такава ситуация щеше да изхвърчи моментално в селските групи
Върни се в “Футбол - България”