Ще даде ли БФС лиценз на някой от 4-те отбора за купата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nickkolev
Контакти:

Re: Ще даде ли БФС лиценз на някой от 4-те отбора за купата?

Мнениеот nickkolev » 14 апр 2010 11:59

Полуфиналистите с изрядни лицензи, въпреки глупостите във вестниците на двата гранда

Левски и ЦСКА нямат никакъв шанс да се класират административно за евротурнирите, за сметка на носителя на купата на България, научи Sportline.bg от свои източници в лицензионната комисия. Днес вестниците на двата гранда лансираха подобни пъклени замисли, но в БФС не виждат причина да им угодят. Документите на четирите полуфиналиста Берое, Калиакра, Чавдар (Етрополе) и Поморие са изрядни повече от тези на затъналите в дългове Левски и ЦСКА, съобщиха от "Иван Асен". Причината да се появи подобен слух е пропускът на карето отличници в турнира за купата да заявят лиценз и за УЕФА. Те обаче са се възпозлвали от предоставения им от БФС срок да сторят това до 20-и април, така че няма да има проблем носителят на купата да играе в Европа за сметка на Левски или ЦСКА.

Берое например вече се стяга за Европа, като заяви за мачовете си там стадионът в Ловеч. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 12:05

Blue_AvalanchE написа:
garfild8 написа:Кой ще даде лиценз на някой от полуфиналистите?Никой.Сега се е паднал идеалния момент,да се пробута 4-я в А група,като мечтата на БФС е,това да е Левски.

И защо все Левски ти е виновен ?

:roll: Не ми е виновен с нищо.Виновно ми е БФС,защото ще докарат нещата дотам че,ЦСКА ще е трети,Левски 4-и и ще изсухлят носителя на купата.Много неща в нашия футбол,ме карат да го мисля това.
Само Черно море.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 апр 2010 12:08

kiko75 написа:
asenkolev написа:На мен пък ми е чудно, с какво чорбата заслужава повече лиценз от Берое? С милионите дългове, с порутеният си стадион и с футболисти пияници и арестанти!

а ти откаде знаеш кои колко дългове има ? и на такива филосови като тебе, и на всички всезнаиковци сметнете едно за тая година само от продажба на билети ЦСКА има приход от над един милион лева толкова, колкото е бюджета на берое и чавдар етро поле 8-)

А ти знаеш ли колко е бюджетът на "Берое" и "Чавдар" Етрополе? Общо и отделно за всеки клуб. Колко са приходите от билети на "Берое", респективно зрителите на мачовете на "Берое"?
П.П. Според мен не би било зле паралелно с финансовите документи на футболните клубове да се запознаеш и с някои граматически правила в българския език. И да се опитваш да пишеш смислени изречения.
Извинявай, ако съм те засегнал!

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 14 апр 2010 12:19

kiko75 написа:
asenkolev написа:На мен пък ми е чудно, с какво чорбата заслужава повече лиценз от Берое? С милионите дългове, с порутеният си стадион и с футболисти пияници и арестанти!

а ти откаде знаеш кои колко дългове има ? и на такива филосови като тебе и на всички всезнаиковци сметнете едно за тая година само от продажба на билети ЦСКА има приход от над един милион лева толкова колкото е бюджета на берое и чавдар етро поле 8-)

Ти в ред ли си? Ако всички билети бяха по 5 лева, това означава 200 000 билета! На мачовете на ЦСКА има по 500 човека които са с карти и служебни лица, сектор Г дето плащат по 3лв, ако не са с карти!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 14 апр 2010 12:35

Ами ако ще правят цигании от БФС да се съберат ръководствата на 4-те отбора и да кажат - няма да играем полуфинали, няма да има финал, от отборите на като нашите няма смисъл!
gong/viewtopic.php?f=34&t=45029

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 14 апр 2010 12:49

Ако не дадът лиценз на носителя на Купата искам Берое да стане 4-ти да видим тогава какво ще кажат.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2010 13:12

Защо пък трябва БФС да дава лиценз на някой от 4-те отбора?
Погледнете ги и кажете с какво заслужават да вземат лиценз. В Евротурните и новото първенство трябва да играят тези, които покрият изискванията за лицензи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 14 апр 2010 13:23

ehh написа:Защо пък трябва БФС да дава лиценз на някой от 4-те отбора?
Погледнете ги и кажете с какво заслужават да вземат лиценз. В Евротурните и новото първенство трябва да играят тези, които покрият изискванията за лицензи.

Кво им е на Берое, че няма да не им дадат лиценз :?:
Аз даже като им гледам стадиона и той става има седалки има козирка евентулно ремонт на съблекалните и са готови поне за предварителните кръгове

П.С. айде ти ми кажи Левски с кво толкова повече заслужава
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 апр 2010 13:48

Някой ще ми посочи ли една единствена сериозна причина, поради която който и да е от четирите отбора полуфиналисти да не получи евро-лиценз?
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 апр 2010 13:58

luxorus написа:А ти знаеш ли,че Берое има два пъти повече приходи от публика,в сравнение с ЦСКА,и че заплатите на беройи са с 15 пъти по малки от вашите,че Берое не плаща за стадиона и базата нито един лев,че не плаща транспорт,защото всичко това се поема от общината.Берое не плаща на мениджъри и не го съдят за неизплащане на комисионни за милиони левове.

:lol: :lol: :lol: :lol: имали повече приходи от билети :lol: :lol: :lol: виш се в някое спицялизирано заведение наречено ЛУДНИЦА 8-) С ТРИ ЛЕВА ЗА БИЛЕТ НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПИЧ САМО КАРТИТЕ ЗА ЛОЖИТРЕ КАДЕТО СА ПРОДАДЕНИ ЗА БЪЛГАРСКА АРМИЯ СА 150 ПО ХИЛЯДА ЛЕВА ЕДНАТА Ссамо тия приходи неможе да наваксате с трите лева за билет ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Футбол - България”