Apostola написа:Гуу написа:Какво пък сте се разкрякали ?
Какво каза Ники Александров, което не вярно ?
Никаде не е казано, че задължително Дунав и Етър трябва да са в "А" група. По-добрите ще оцелеят, това положението. Това че има хора, които не изплюват задължителните, научените преди това шаблони, не означава, че не са прави. Вие искате той да ви гали ушите, да обяснява "какъв срам за футбола е, че Русе и Велико Търново нямат отбор в "А" група", и не приемате всяко различно от това мнение.
Някой беше задал въпросът, какво ще стане, ако София остане без отбор в "А" група, ами нищо няма да стане, ще стане това, което ставаше, когато Пловдив беше без отбор в елита.
Колкото до традициите, които имат Дунав и Етър, ами вижте, Нотингам Форест също имат традиции, но къде са те сега, и къде бяха през последните години, къде са Лийдс, къде бяха Наполи до преди няколко години ?
Никой не "кряка"! Тук се коментира само! Колкото и странно да звучи, да! Толкова грешно си ни разбрал думите, че дори не мисля да те коментирам! Ако желаеш прочети отново какво сме написали и тогава пускай коментари! Жив и здрав!
Прочетох само някои коментари, не всички (пък и нямам намерение), както и да е, да, признавам си, звучи ми като крякане на хора, които са недоволни от журналист, който изказва мнение различно от тяхното. След като Ники Александров каза, че не е задължително Русе и Велико Търново да имат отбор в елита, веднага наскачаха хора, които започнаха хвърлят реплики от рода на "субектът Ники Александров е комплексирано същество" и т.н. и т.н.
За мен това си е крякане, крякане на хора, които или нямат какво да кажат, или пък въобще не са слушали интервюто, ама тярбва веднага да се обадят, или пък по презумция "щом е червен значи не е прав".