Н.Александров и Русе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Н.Александров и Русе

Мнениеот Гуу » 12 апр 2010 11:55

Apostola написа:
Гуу написа:Какво пък сте се разкрякали ?
Какво каза Ники Александров, което не вярно ?
Никаде не е казано, че задължително Дунав и Етър трябва да са в "А" група. По-добрите ще оцелеят, това положението. Това че има хора, които не изплюват задължителните, научените преди това шаблони, не означава, че не са прави. Вие искате той да ви гали ушите, да обяснява "какъв срам за футбола е, че Русе и Велико Търново нямат отбор в "А" група", и не приемате всяко различно от това мнение.
Някой беше задал въпросът, какво ще стане, ако София остане без отбор в "А" група, ами нищо няма да стане, ще стане това, което ставаше, когато Пловдив беше без отбор в елита.
Колкото до традициите, които имат Дунав и Етър, ами вижте, Нотингам Форест също имат традиции, но къде са те сега, и къде бяха през последните години, къде са Лийдс, къде бяха Наполи до преди няколко години ?

Никой не "кряка"! Тук се коментира само! Колкото и странно да звучи, да! Толкова грешно си ни разбрал думите, че дори не мисля да те коментирам! Ако желаеш прочети отново какво сме написали и тогава пускай коментари! Жив и здрав! ;)

Прочетох само някои коментари, не всички (пък и нямам намерение), както и да е, да, признавам си, звучи ми като крякане на хора, които са недоволни от журналист, който изказва мнение различно от тяхното. След като Ники Александров каза, че не е задължително Русе и Велико Търново да имат отбор в елита, веднага наскачаха хора, които започнаха хвърлят реплики от рода на "субектът Ники Александров е комплексирано същество" и т.н. и т.н.
За мен това си е крякане, крякане на хора, които или нямат какво да кажат, или пък въобще не са слушали интервюто, ама тярбва веднага да се обадят, или пък по презумция "щом е червен значи не е прав". ;)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 апр 2010 11:59

Нормално е НА ,да не иска отбори като Дунав,Спартак Плевен и Етър в А група,че неговото ЦСКА и другия гранд хептен ще я закъсат!!!Друго си е да помпаш мускули срещу Своге,Мездра,Олимпик Тетевен,Рислки спортист,Родопа,Сливен и т.н.,да не изрeждам всички "колоси" влезли в А група през годините и правели услуги на "евробойците" ни ,нали Ники? :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от pumpo на 12 апр 2010 12:10, променено общо 1 път.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 12 апр 2010 12:03

pumpo написа:Нормално е НА ,да не иска отбори като Дунав,Спартак Плевен и Етър в А група,че неговото ЦСКА и другия гранд хептен ще я закъсат!!!Друго си е да помпаш мускули срещу Своге,Мездра,Олимпик Тетевен,Рислки спортист,Родопа,Сливен и т.н.,да не израждам всички "колоси" влезли в А група през годините и правели услуги на "евробойците" ни ,нали Ники? :lol: :lol: :lol: :lol:

+1
Справка Берое-не прекланя глава никуму,въпреки скромния общински бюджет!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 12 апр 2010 12:05

Гуу написа:
Apostola написа:
Гуу написа:Какво пък сте се разкрякали ?
Какво каза Ники Александров, което не вярно ?
Никаде не е казано, че задължително Дунав и Етър трябва да са в "А" група. По-добрите ще оцелеят, това положението. Това че има хора, които не изплюват задължителните, научените преди това шаблони, не означава, че не са прави. Вие искате той да ви гали ушите, да обяснява "какъв срам за футбола е, че Русе и Велико Търново нямат отбор в "А" група", и не приемате всяко различно от това мнение.
Някой беше задал въпросът, какво ще стане, ако София остане без отбор в "А" група, ами нищо няма да стане, ще стане това, което ставаше, когато Пловдив беше без отбор в елита.
Колкото до традициите, които имат Дунав и Етър, ами вижте, Нотингам Форест също имат традиции, но къде са те сега, и къде бяха през последните години, къде са Лийдс, къде бяха Наполи до преди няколко години ?

Никой не "кряка"! Тук се коментира само! Колкото и странно да звучи, да! Толкова грешно си ни разбрал думите, че дори не мисля да те коментирам! Ако желаеш прочети отново какво сме написали и тогава пускай коментари! Жив и здрав! ;)

Прочетох само някои коментари, не всички (пък и нямам намерение), както и да е, да, признавам си, звучи ми като крякане на хора, които са недоволни от журналист, който изказва мнение различно от тяхното. След като Ники Александров каза, че не е задължително Русе и Велико Търново да имат отбор в елита, веднага наскачаха хора, които започнаха хвърлят реплики от рода на "субектът Ники Александров е комплексирано същество" и т.н. и т.н.
За мен това си е крякане, крякане на хора, които или нямат какво да кажат, или пък въобще не са слушали интервюто, ама тярбва веднага да се обадят, или пък по презумция "щом е червен значи не е прав". ;)

Аз претенции нямам към никого и смятам, че съм си изказал мнението абсолютно безпристрастно, без да проличи, че симпатизирам на синьото и виолетовото! Не съм се изказвал негативно и към Александров, имал си мнение, казал го е! А и какъв е той, че да ми подава наклон на ...! Просто има поле за изява, казва каквото мисли! Относно крякането има хора, които го практикуват, определено да, но все пак мисля, че има и хора, които се отличават от този начин на общуване..все още...слава Богу!
P.S. Един скромен съвет! Прочитай всичко, преди да пускаш коментари, или поне коментарите да не показват, че не си прочел предходните постове! Все пак то си е за тебе де! ;)
Дела трябват,а не думи!

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 12 апр 2010 12:09

metodito написа:Верно ли казал за "Етър"-чето ми това? Леле. Тоя Етър от който дойде Балъка, който даде Трифон Иванов? Същия ли тоя Етър? На Киряка? Лелеее... Нагло дебело момченце :evil: . Взел, че се по..рал. Е, това е представител на журналистиката ни. И това е нормалната част. Ех, село,село...

Да -визира само и единствено Русе и Търново.Вярно не спомена отборите на Етър и Дунав. :)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 апр 2010 12:12

velinsky написа:
pumpo написа:Нормално е НА ,да не иска отбори като Дунав,Спартак Плевен и Етър в А група,че неговото ЦСКА и другия гранд хептен ще я закъсат!!!Друго си е да помпаш мускули срещу Своге,Мездра,Олимпик Тетевен,Рислки спортист,Родопа,Сливен и т.н.,да не израждам всички "колоси" влезли в А група през годините и правели услуги на "евробойците" ни ,нали Ники? :lol: :lol: :lol: :lol:

+1
Справка Берое-не прекланя глава никуму,въпреки скромния общински бюджет!

Визирах специално тези 3 отбора ,които не са в А група.Берое са си пичаги :)

Потребителски аватар
Scouse
Контакти:

Мнениеот Scouse » 12 апр 2010 12:14

Здравейте,
рядко се включвам тук /което може би е грешка от моя страна/, сега го правя с една единствена цел - просто да уточня какво точно съм казал! Може би от ранния за мнозина час или от нещо друго, но със сигурност казаното тази сутрин е чуто от някои от Вас, както им уйдисва, за да може през изкривена призма ей така, за кефец, да си ме понаплюете. Нямам нищо против това Ваше желание, аз също си плюя който и каквото не ми харесва в тази държава, но след като съм сигурен във фактите. И така: Темата и въпросът на водещия бе: "Трябва ли "А" група да бъде съкратена на 10 отбора? Пламен Марков каза по-скоро "да", аз споменах, че не трябва да се лежи все още на теорията от времето на Батето и соца, според която по този начин ще останат извън играта големи областни центрове. Какво толкова, ако в елита не намерят място отбори от:... и тук просто дадох произволен пример - Русе, Търново...По същия начин можех да спомена и Враца, Видин, Горна Оряховица, Петрич и т.н. Без никаква конкретизация, просто първия дошъл ми на ум пример. Ако те разбира се завоюват заслужено своето място в намаления формат на А група - моля, какво против мога да имам? И след това дадох пример, как в Бундеслигата, догодина няма да има отбор от Берлин, често няма отбор и от на-големия икономически център Франкфурт - и какво от това? Като няма - няма! Щом в Германия може, защо и у нас - ако ще всички софийски тимове да изпадна - да изпаднат. И ЦСКА ако ще да изпадне, ако го засбужава. И също така дадох точно позитивен за провинцията пример - как миналата година там хит е бил отбора на Хофенхайм от някакво селце."
Това беше разговора, който тук забелязвам е претърпял достатъчно любопитна интерпретация. Какво общо има Русе /където имам близки роднини/ или В.Търново /където имам много добри приятели/? Споменати са като пример, че е възможно при стеснен футболен елит, все по-трудно да бъде да попадат в него отбори от всички областни центрове!
Това е мили хора...Пустосвайте си на воля - това ви е позволено, но преди да се появят слюнките по устите Ви, нека внимателно се слуша и мисли върху казаното.
Приятен ден и всичко най-хубаво! И успех на Русе и В.Търново, не само във футбола - изобщо...
Ваш Ники Александров
/П.П. Използвам в бързината друг потребител - не се стряскайте - аз съм...същото може да чуете от мен и в ефира след 17 часа, ако се засегне темата/
“If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”, Bill Shankly

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 апр 2010 12:15

Ми в Търново ходят на мач повече хора отколкото на Армията... сигурно, повече и от на Герена понякога. Ако не са повече, то е същата цифра. Става въпрос за град близо 15 пъти (!) по-малък от София.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 12 апр 2010 12:16

Apostola написа:Аз претенции нямам към никого и смятам, че съм си изказал мнението абсолютно безпристрастно, без да проличи, че симпатизирам на синьото и виолетовото! Не съм се изказвал негативно и към Александров, имал си мнение, казал го е! А и какъв е той, че да ми подава наклон на ...! Просто има поле за изява, казва каквото мисли! Относно крякането има хора, които го практикуват, определено да, но все пак мисля, че има и хора, които се отличават от този начин на общуване..все още...слава Богу!
P.S. Един скромен съвет! Прочитай всичко, преди да пускаш коментари, или поне коментарите да не показват, че не си прочел предходните постове! Все пак то си е за тебе де! ;)

Аз съм си казал много добре кои хора визирам, ставаше въпрос персонажите, които пускат обидни квалификации към Ники Александров, без да са запознати с изказването му, и които го пооплюха само защото е червен. Не съм слагал всички по общ знаменател, и щом не си от тях, не мога да разбера, защо припозна като "крякащ" ?

P.S. Не съм длъжен да изчета всички мнения, че да пускам коментари, имам и друга работа, напълно ми е достатъчно това, че се запознах някои менния на "крякащи хора". ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 апр 2010 12:23

В А група има само един свестен стадион. Какво ще правим? А едва ли и 10 отбора развиват школата си с нормално, човешки условия.
A да... и както обикновено се включих неподготвен в предния си пост. Съжалявам. Не съм гледал интервюто.

Върни се в “Футбол - България”