11.04 Несебър - Дунав ( Русе ) Официална тема

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Klaatu
Контакти:

Re: 11.04 Несебър - Дунав ( Русе ) Официална тема

Мнениеот Klaatu » 07 апр 2010 18:01

TNT написа:Искренно пожелавам на Дунав влизане в Агр.Достатъчно има отбори еднодневки като Мездра,Своге,Монтана и т.н.Очертава се нашествие на Банско,Несебър,Калиакра. :shock: :o Стига вече :!: :!: :!: Кой ще седне да гледа мачове между и срещу такива отбори :?:

само БЕРОЕ

Съгласен, само че Монтана имат добра посещаемост на фона на състоянието на А група в момента.

Иначе мачът е Х, според мен.

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 07 апр 2010 18:14

Надявам се Дунав да бие,но реалния резултат според мен ще бъде Х, ако съдията подпре домакините нищо чудно и да спечели Несебър ,но телевизионното предаване може да ни спаси от съдийска тесла.
Определено Русе трябва да има отбор във майсторската група,но според мен слагаме каруцата пред коня.Отбор без сигурен финансов гръб и най - вече с занемарена база.Струва ли си едно подобно влизане ,като може да се стигне и до там да се налага да играем извън града.

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 07 апр 2010 18:19

blue_wind написа: но телевизионното предаване може да ни спаси от съдийска тесла.

Не се надявай много на това Несебър са най подпираният отбор, ако вземеми този мач, влизането ни става почти сигурно.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 07 апр 2010 18:26

Мачът с Несебър есента беше най-бруталната съдийска резачка, която някога съм виждал. Как пък от 3 гола, дето вкараха, нито един не излезе редовен. Спираха, повтаряха, но те ситуациите бяха очеизвадни. Този път очаквам малко по-нормално съдийство, все пак.
Колкото до Дунав. Пак ви казвам. Спрете да правите чужди сметки кой, какво, защо. Щом ръководството са решили, че трябва да влезем, значи е така.
За Несебър е просто безсмислено да влизат. Та, по дяволите, кой се интересува от отбора им изобщо ?!? Колко човека са на мачовете им?

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 07 апр 2010 19:00

Пожелавам успех на Дунав, и победа с 0-2 ;)

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 07 апр 2010 19:04

valdes18 написа:
velinsky написа:Очаквам" Дунав" и Миронов да изнесат лекцията "Как се играе качествен футбол №2"в неделя.
Да покажат на мафиотски отбор №2 в Източната БПФГ,че за да играеш тази игра е нужно и акъл и майсторство и дух,а не само препрани от незаконни заменки пари!Предполагам,че няма да загубим,освен ако съдийската тройка е купена!Припомням домакинството в Русе на "Несебър",когато първо морските мафиоти се опитаха да купят футболисти на "Дунав" и след като безмозъчните им опити удариха на камък,напълниха джобовете на съдиите!

Ееее как реши, че отборът на Несебър е мафиотски. Амат от измислени разбирачи като теб. Искам да те питам гледал ли си поне 1 мач на Несебър, че да ги опрлеличаваш така ???

Не твърдя,че не съм измислен разбирач синко.Гледах мача през есента в Русе,знам от сигурни източници за парите,които са предлагани от несебърските мафиоти на русенски футболисти за да играят симулативно.Знам и за препраните пари от заменки,които се влагат във футбола за да се спасят от данъци и прочие.Гледал съм мачове на т.н. велик отбор "Несебър" и мога да ти кажа,че с такова съдийско подпиране и местното махленско отборче на кв."Стария Здравец" ще изглежда като победител! :)

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 09 апр 2010 12:07

"Скандален рефер свири дербито „Несебър” – „Дунав”
Скандалният Ивайло Стоянов, който опорочи мача през есента между „Дунав” и „Несебър” /1:3/, ще ръководи двубоя между двата тима и сега.

И после как да не подпирали Несебър?

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 09 апр 2010 12:31

Скандален рефер свири дербито „Несебър” – „Дунав”
Скандалният Ивайло Стоянов, който опорочи мача през есента между „Дунав” и „Несебър” /1:3/, ще ръководи двубоя между двата тима и сега.

Мачът ще се играе от 11 часа в неделя, 11 април и ще бъде предаван пряко по телевизия „Ринг”.
Назначението предизвика бурно недоволство сред феновете на русенския тим. Освен неприятния спомен от серията скандали, които Стоянов забърка по време на двубоя през есента, недоволство у тях буди и фактът, че това е третият мач на тима от Несебър, който петричанинът ще ръководи през този сезон. Потърсен за мнение за скандалното съдийско назначение наставникът на „Дунав” Мирослав Миронов отказа коментар.
Ексучастникът в шоуто на Слави петричанин е известен като човек,който не свири поръчково за пари,а....за много пари.И докато несебърските мафиоти/натрупали пари от кражба на държавни имоти,чрез престъпни заменки/,поддържащи футболния клуб,имат много пари,Стоянов ще свири за тях!Наблюдавайте на живо престъпни съдийски тесли в неделя от 11.00 часа само по Ринг!

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Мнениеот mufc » 11 апр 2010 13:27

Много ме е яд за загубата, ама така е, като не вкараш ще ти вкарат.Изтървахме мого положения,другата седмица посрещаме на градският Брестник (Пловдив) дано тогава се поздравим с победа.
ИзображениеИзображение

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 11 апр 2010 15:45

Каквото и да говорите, Несебър е най-сигурния участник в "А" група няма кой да ги спре!

Върни се в “Футбол - България”