Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
bojkyy написа: Защо когато титлите са подарени на Левски или Цска не сте против, а когато съдията подкрепи веднъж Литекс(поне за толкова знам) и сички дигате шум до небесата. Всички титли на Левски и Цска са купени, я от партията, я от полицията, някой друг лев от собственика.Никога не си го признавате, а когато някой друг, а не жалките Левски и Цска не са шампиони сичко е купено, и феновете сте жалки като любимите си отбори
desperado1 написа:bojkyy написа: Защо когато титлите са подарени на Левски или Цска не сте против, а когато съдията подкрепи веднъж Литекс(поне за толкова знам) и сички дигате шум до небесата. Всички титли на Левски и Цска са купени, я от партията, я от полицията, някой друг лев от собственика.Никога не си го признавате, а когато някой друг, а не жалките Левски и Цска не са шампиони сичко е купено, и феновете сте жалки като любимите си отбори
Нека ти кажа нещо, относно това кои титли са купени. Ще те върна назад преди 14-15 години, в периода, когато Георги Василев беше старши треньор на Левски. И когато се играеше футбол, а не това което е в момента. Сложи си ръка на сърцето и кажи, бяха ли купени или подарени тогава трите титли, последователни на Левски. Период, в който Левски газеше всички български отбори. Победи със 7:1 над ЦСКА, 8:0 над Локо Сф, 6:1 над Ботев и т.н. От тогава датира и рекордната разлика в точките между сини и червени, в полза на Левски. Това бе малък пример, относно купените и подарени титли.
bojkyy написа:[Останал съм с впечатление ,че той е фен на Черноморец
Parmalat написа:bojkyy написа:[Останал съм с впечатление ,че той е фен на Черноморец
Да така е ,но винаги ще подкрепя отбор извън София за титлата както и да се казва.Имам си причини.
Бижутера написа:има защо да ги мразите софийските отбори![]()
Не,не трябва да го спрат,но колкото и добре да играят Локо Сф. и Литекс,на фона на тези дузпи и подпирания всичко отива на вятъра....haiobaio написа:Да спираме първенството и да нямаме шампион. Най-добре ще им е на тези драскачи. Щом Левски и Цска са слаби да няма първенство. Тия били слаби, ония били подпирани. Писна ми от такива глупави хора, страдащи по двата си любими отбора.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост