Този Литекс е срам за футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Този Литекс е срам за футбола

Мнениеот ЕМИЛ » 08 апр 2010 18:46

Ако "Този Литекс" е срам за футбола ,какво да кажа за "Този Левски"........... :oops: :oops:

desperado1
Контакти:

Мнениеот desperado1 » 08 апр 2010 18:49

bojkyy написа: Защо когато титлите са подарени на Левски или Цска не сте против, а когато съдията подкрепи веднъж Литекс(поне за толкова знам) и сички дигате шум до небесата. Всички титли на Левски и Цска са купени, я от партията, я от полицията, някой друг лев от собственика.Никога не си го признавате, а когато някой друг, а не жалките Левски и Цска не са шампиони сичко е купено, и феновете сте жалки като любимите си отбори

Нека ти кажа нещо, относно това кои титли са купени. Ще те върна назад преди 14-15 години, в периода, когато Георги Василев беше старши треньор на Левски. И когато се играеше футбол, а не това което е в момента. Сложи си ръка на сърцето и кажи, бяха ли купени или подарени тогава трите титли, последователни на Левски. Период, в който Левски газеше всички български отбори. Победи със 7:1 над ЦСКА, 8:0 над Локо Сф, 6:1 над Ботев и т.н. От тогава датира и рекордната разлика в точките между сини и червени, в полза на Левски. Това бе малък пример, относно купените и подарени титли.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 08 апр 2010 19:07

desperado1 написа:
bojkyy написа: Защо когато титлите са подарени на Левски или Цска не сте против, а когато съдията подкрепи веднъж Литекс(поне за толкова знам) и сички дигате шум до небесата. Всички титли на Левски и Цска са купени, я от партията, я от полицията, някой друг лев от собственика.Никога не си го признавате, а когато някой друг, а не жалките Левски и Цска не са шампиони сичко е купено, и феновете сте жалки като любимите си отбори

Нека ти кажа нещо, относно това кои титли са купени. Ще те върна назад преди 14-15 години, в периода, когато Георги Василев беше старши треньор на Левски. И когато се играеше футбол, а не това което е в момента. Сложи си ръка на сърцето и кажи, бяха ли купени или подарени тогава трите титли, последователни на Левски. Период, в който Левски газеше всички български отбори. Победи със 7:1 над ЦСКА, 8:0 над Локо Сф, 6:1 над Ботев и т.н. От тогава датира и рекордната разлика в точките между сини и червени, в полза на Левски. Това бе малък пример, относно купените и подарени титли.

Никога през живота си не съм гледал Бг футбол, именно заради Левски и Цска, и заради паричките и връзките им със държавните управници,а за тоя период като са били толкова силни кво са постигнали извън България :?:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2010 19:15

bojkyy написа:[Останал съм с впечатление ,че той е фен на Черноморец

Да така е ,но винаги ще подкрепя отбор извън София за титлата както и да се казва ;).Имам си причини.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 08 апр 2010 19:27

Parmalat написа:
bojkyy написа:[Останал съм с впечатление ,че той е фен на Черноморец

Да така е ,но винаги ще подкрепя отбор извън София за титлата както и да се казва ;).Имам си причини.

И аз испитвам голям неприазъм от софийските отбори :) Освен Локо София
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 апр 2010 21:26

има защо да ги мразите софийските отбори :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 апр 2010 22:38

Мале колко злоба има в тази статия не си е истина.
Това ако Литекс е бил на слабият шампион какво да кажем за Левски миналата година?
Що пишат глупости и не погледнат реално на нещата, че в момента всички са слаби и има само някои по добре от другите.

Значи ако Литекс стане шампион сигурно ще трябва да обявяват 3 дена национален траур.
То бива злоба бива, ама всичко вече си има граници и с такива писаници убиват и малкото останал футбол.

Направо Литекс да слиза от първо място и да дава купата на ЦСКА или Левски, че да се успокоят страстите, защото явно в България не може да се преглътне друг отбор да е шампион и да води с толкова много точки пред ЦСКА и Левски.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 апр 2010 23:24

Бижутера написа:има защо да ги мразите софийските отбори :lol: :lol:

Заради яките подпирания ,надмеността на ръководствата(на Левски и ЦСКА и задължението според тях винаги единия да е първи,а другия втори),При загуба вдигат олелия до небесата сякаш идва края на света и още много други... ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 апр 2010 00:44

haiobaio написа:Да спираме първенството и да нямаме шампион. Най-добре ще им е на тези драскачи. Щом Левски и Цска са слаби да няма първенство. Тия били слаби, ония били подпирани. Писна ми от такива глупави хора, страдащи по двата си любими отбора.
Не,не трябва да го спрат,но колкото и добре да играят Локо Сф. и Литекс,на фона на тези дузпи и подпирания всичко отива на вятъра....

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2010 00:48

Чета в темата, че Литекс не бил играел добре, което на моменти си е така, но това се дължи на това, че повечето отбори като знаят какви футболисти разполага отбора не играят атакуващо, а защитно и Литекс по този начин не може да си развие играта.

Направете само едно сравнение между на мачовете по начин на игра и резултат :
Монтана - Литекс - 0:0 - 9 в защита от страна на Монтана, почти цял мач се игра на една врата тази на Монтана, Литекс с 9 човека на терена и пак диктуваше играта, с два повече на терена Монтана не можа да ги бие докато с 11 с 11 на мача Монтана - ЦСКА резултата беше 1:1

Литекс - Сливен 1:0 - 9 в защита за Сливен без нито един сериозен удар към вратата на Литекс.
Литекс - Миньор - 1:0 отново гостуващият отбор играе защитно и няма нито един удар към вратата на Литекс.

Левски - Литекс 2:2 зрелищен мач с много голове и голямо напрежение.
Литекс - Левски - 3:0 Отново страхотен мач и за двата тима с много голове, двата отбора играеха на атаки, а Левски дори при 2:0 не спряха да се опитват да вкарат гол т.е. мача е атакуващ а не защитен като горните.
Литекс - ЦСКА - 2:0 отново добра игра и от двата тима без никой да се защитава като при боя на Шипка за 90 минути.
Локо Сф - Литекс - 0:1- отново зрелищен мач с много положения и атакуващ футбол.
Черноморец - Литекс 1:2 същото горният мач.

Мисълта ми е, че когато играеш защитно срещу отбор, който обича бързата игра и постоянно играе с топката по земя мач не се получава.
Не може да очакваш красив мач и единият отбор да покаже истинското си лице след като цял мач се играе на една врата и всяка по бърза атака се спира с нарушение.

Това не се отнася само за Литекс ествествено, но след като в темата става дума за него аз давам за пример само с Литекс.

Върни се в “Футбол - България”