more написа:bobybolla написа:А да ли си бил на същото мнение за Илян когато изпадна с Берое? Колко години минаха оттогава? А когато работеше във Варна и го изгониха?
И защо мислиш,че точно аз съм го изгонил?
Да съм споменал такова нещо?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
more написа:bobybolla написа:А да ли си бил на същото мнение за Илян когато изпадна с Берое? Колко години минаха оттогава? А когато работеше във Варна и го изгониха?
Гуу написа:Както вече казах в темата "Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия" , че Александър Станков е един от младите специалисти, които заслужават доверие, и които съм убеден, че имат какво да покажат.
bobybolla написа:more написа:bobybolla написа:А да ли си бил на същото мнение за Илян когато изпадна с Берое? Колко години минаха оттогава? А когато работеше във Варна и го изгониха?
Да съм споменал такова нещо?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
cvetan написа:В същност, младите треньори имат едно единствено преимущество - ТЕ СА ПО-ЕВТИНИ. когато отбора е в криза и ПАРИ НЕМА , остава младия недоказан треьор - за да се икономиса някой друг лев
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта