Защо се стигна до тук?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Защо се стигна до тук?

Мнениеот msm » 05 апр 2010 15:37

Кашчей написа:metro-silver-mayer (нали това означава никът ти :) ), аз не мразя нито обекти, нито субекти.Това, че не обичам някого, не означава че го мразя.Омразата е прекалено силно и изпепеляващо, дори опустошаващо чувство.Трябва да си много закостенял, и гледащ само с капаци човек, за да мразиш.Означава ли това, че трябва да приемам на ура, всеки опит за манипулация и задкулисни игри.Помниш ли какво скандираха вашите фенове, софийските, когато Божков се беше заканил, че ще махне отбора от София, но ще му запази името?

metro-silver-mayer - добре звучи , но не е . Просто това са инициалите на името ми.
Мисля , че имаш изкривено понятие на състоянията - "не обичам" и "мразя". Защото когато не харесваш нещо, то това нещо не трябва иозобщо да те интересува. Но когато мразиш, правиш всичко възможно да го очерняш и унижаваш, по-всякакъв възможен начин (точно това което правиш). Например, да не си мислиш , че аз харесвам всички отбори в България вкл. и Дунав Русе? А, да си видял някъде да съм написал нещо лошо за някой отбор? Защото аз съм играл футбол и съм падал и от съдии, и служебно и след яко ритане и бой, но никога не съм плюл толкова целенасочено и ежедневно едно и също нещо.Яд ме е ден - два, но после живота продължава. Въпрос на характер и възпитание!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 апр 2010 15:40

Не се коркайте, централизацията е характерна за страните от третия свят, ние сме се запътили вече към втория, където тя не е толкова категорично проявена. Ето, националният отбор по волейбол играе във Варна, по футбол май ще се премести в Бургас, даже Дунав ще играе в А група поне една година ;) ...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 апр 2010 15:45

защо написа:Не се коркайте, централизацията е характерна за страните от третия свят, ние сме се запътили вече към втория, където тя не е толкова категорично проявена. Ето, националният отбор по волейбол играе във Варна, по футбол май ще се премести в Бургас, даже Дунав ще играе в А група поне една година ;) ...

Началната част от поста ти е много точна ;) Бих добавил,че централизацията е характерна за комунистическите държави и България не прави изключение,именно по това време започва осъществяването на това явление.Колкото до волейболните национални,скоро ще играят в София,опасявам се пред 1000-1500 зрители...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 05 апр 2010 17:26

kubik написа:
TheClub написа:Разбирачите са отново налице... Разберете БЕЗ ЦСКА И ЛЕВСКИ футболът в тази скапан държава ще замре! Интресът към него ще падне с 50-60%, че дори и повече.. А без интерес няма пари, няма пари - НЯМА ФУТБол!

СПОКОЙНО ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА ТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПО СИЛНИ ОТ ВСЯКОГА РАНО ИЛИ КЪСНО И ЩЕ ВИ БУТНАТ СКАПНИТЕ ОТБОРЧЕТА ТАМ, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

80% от феновете на отбора ти са и фенове на втори отбор(местния) Просто феновете ще си сменят клубните пристрастия със силните на деня.Факт!Футбола продължава с вас или без вас!
Клишета няма футбол без този или онзи .........абе смешна работа :lol:
Така,че футбола няма да замре ,спокойна!

Тъкмо обратното,човекът ги е казал точно така.Без ЦСКА и Левски неможе.Това е.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2010 18:37

Porto написа:
kubik написа:
TheClub написа:Разбирачите са отново налице... Разберете БЕЗ ЦСКА И ЛЕВСКИ футболът в тази скапан държава ще замре! Интресът към него ще падне с 50-60%, че дори и повече.. А без интерес няма пари, няма пари - НЯМА ФУТБол!

СПОКОЙНО ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА ТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПО СИЛНИ ОТ ВСЯКОГА РАНО ИЛИ КЪСНО И ЩЕ ВИ БУТНАТ СКАПНИТЕ ОТБОРЧЕТА ТАМ, КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!

80% от феновете на отбора ти са и фенове на втори отбор(местния) Просто феновете ще си сменят клубните пристрастия със силните на деня.Факт!Футбола продължава с вас или без вас!
Клишета няма футбол без този или онзи .........абе смешна работа :lol:
Така,че футбола няма да замре ,спокойна!

Тъкмо обратното,човекът ги е казал точно така.Без ЦСКА и Левски неможе.Това е.

А да знаеш един популярен израз на Клемансо какво казва, за незаменимите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 апр 2010 18:48

Кашчей написа:А да знаеш един популярен израз на Клемансо какво казва, за незаменимите?

Изказването ти е толкова грубо и неадекватно, че отново показваш истинската си същност. В тоя ред на мисли , бих казал, че и ти като индивид си незаменим сам по себе си. Разликата е , че при теб няма взаимозаменяемост, каквато съществува във всички спортни дружества и отбори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2010 19:29

msm написа:
Кашчей написа:А да знаеш един популярен израз на Клемансо какво казва, за незаменимите?

Изказването ти е толкова грубо и неадекватно, че отново показваш истинската си същност. В тоя ред на мисли , бих казал, че и ти като индивид си незаменим сам по себе си. Разликата е , че при теб няма взаимозаменяемост, каквато съществува във всички спортни дружества и отбори.

Незаменим съм за себе си и за родителите си, но надали за някого другиго.Изказвания от рода на "без Левски и ЦСКА не може, факт!" са доста елементарни от моя гледна точка.Моята истинска същност няма как да я знаеш от един форум.Може да съм по-лош от това, което ти виждаш, а може и да съм по-добър.
Ще те помоля да спреш да обсъждаш личността ми, независимо дали ти харесвам или не (по-скоро второто).Аз досега не съм казвал какъв си, според мен, а знаеш, че със сигурност имам мнение по въпроса.

Не разбрах защо е грубо-заради смисълът на казаното от Клемансо, или защото засяга любимият ти клуб?А изказвания, като цитираното от мен какви са-адекватни сигурно, с нужната скромност изречени?Без всички други може, само без вас не може-това е лайтмотивът на темите в последните дни.Доста уважителни неща чета от страна на вашите фенове-отборчета, селяни, нямат публика и не заслужават да играят в ЕКТ-това явно са мили изказвания.Нямам предвид всичките ви фенове, но масата се държи така.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

krum4ov
Контакти:

Мнениеот krum4ov » 05 апр 2010 23:31

Абе не знам ама всички грандове са супер зле не знам какъв треньор им трябва на тия футболисти ама по-скоро докато се занимават със сякви чалготеки и си мислят че да си мега "селянина" е модерно никой не може да ни спаси футбола.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 апр 2010 01:31

То няма клуб,който не мина през този така наречен "период на упадък"...Най-големите ги хвана най-късно,но и май за най-дълго....Голяма вина имат и управниците в двата клуба също 8-)

Върни се в “Футбол - България”