Кашчей написа:metro-silver-mayer (нали това означава никът ти), аз не мразя нито обекти, нито субекти.Това, че не обичам някого, не означава че го мразя.Омразата е прекалено силно и изпепеляващо, дори опустошаващо чувство.Трябва да си много закостенял, и гледащ само с капаци човек, за да мразиш.Означава ли това, че трябва да приемам на ура, всеки опит за манипулация и задкулисни игри.Помниш ли какво скандираха вашите фенове, софийските, когато Божков се беше заканил, че ще махне отбора от София, но ще му запази името?
metro-silver-mayer - добре звучи , но не е . Просто това са инициалите на името ми.
Мисля , че имаш изкривено понятие на състоянията - "не обичам" и "мразя". Защото когато не харесваш нещо, то това нещо не трябва иозобщо да те интересува. Но когато мразиш, правиш всичко възможно да го очерняш и унижаваш, по-всякакъв възможен начин (точно това което правиш). Например, да не си мислиш , че аз харесвам всички отбори в България вкл. и Дунав Русе? А, да си видял някъде да съм написал нещо лошо за някой отбор? Защото аз съм играл футбол и съм падал и от съдии, и служебно и след яко ритане и бой, но никога не съм плюл толкова целенасочено и ежедневно едно и също нещо.Яд ме е ден - два, но после живота продължава. Въпрос на характер и възпитание!