Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Asen4o59
Контакти:

Re: Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Мнениеот Asen4o59 » 05 апр 2010 22:35

Parmalat написа:След като дадоха измислени дузпи на Левски и Локо Сф нормално е да дадат и на Литекс!Ще има още 8 дузпи за Литекс в последните 8 мача ;)

За тях авантите тепърва почват! На Гигов му дойде апетита и започна да действа. Сега е ред на Гришата...

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 05 апр 2010 22:39

Абе айде стига теория на конспирацията. БФС кой бута последно към титлата - нас или Литекс ? Щото и двете някак си, няма начин. Дай да не свирят съдиите дузпи, щото на някой му било криво. А и на вас ви е някак си, по-лесно да отсъждате имало ли дузпа, нямало ли, като гледате 15 повторения на ситуацията, в къщи пред телевизора, с биричка в ръка, и пак не сте категорични. А, че съдията трябва да отсъди за 2 секунди - майната му, бил я свирил умишлено... :roll:

Я някой по-отворен да извади статистика на дадените дузпи за последните 5 години на Левски, ЦСКА, Локо СФ и Литекс. И да обсъждаме тогава.
Последна промяна от VoyagerX на 05 апр 2010 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 05 апр 2010 22:39

kartago написа:
crap написа:Къде е съдийската кумисия сега?! ЗАЩО зачетохте гол от 2 метра засада?! КАКВО СТАВА БЕ!? ЛОКО, ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ СА СЕРИОЗНО НОСЕНИ ОТ СЪДИИТЕ!!! СРАМ!

Ти си много интересен типаж, честно! Гледаш телевизията, че засадата е не повече от 50 сантиметра ( но я има), главния съдия няма никаква вина, а страничния забрави, че е на мача! И се пише кОмисия, не кУмисия!......... Но се убеждавам, че не отборите са виновни, просто както и терените ни, така и съдиите ни за нищо не стават!....

Леле колко неграмотни хора има по форумите...
Приятел мога да ти гарантирам че теренът в Ловеч е на европейско ниво!
Какво Величко Дихонов да навежда глава, да не е загубил срещата? Афектиран е от тези олигофрени журналистите, особено онази ку1.а която всеки един пита за гола и сам аси отговаря че е засада! Върхът на наглостта беше интервюто с Иво Попов! Смятай колко е зле горката, всеки видя че има засада, какво очаква да й отговорят!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 апр 2010 22:41

Гриша Ганчев ако иска може да си купи титлата и купата на България за 10 години,но не е такъв човек. Обаче когато прекия конкурент купува мачове какво да прави?Да стои и да гледа ли!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 апр 2010 22:42

Parmalat написа:Гриша Ганчев ако иска може да си купи титлата и купата на България за 10 години,но не е такъв човек. Обаче когато прекия конкурент купува мачове какво да прави?Да стои и да гледа ли!

А се беше отказал......
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

haha

Мнениеот haha » 05 апр 2010 22:43

Голът беше от засада,факт,никой не го отрича.Много ми е смешно,обаче,когато фенове на Левски и ЦСКА плачат,как някой бил подпиран от съдиите,просто са жалки...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 апр 2010 22:44

kartago написа:
crap написа:Къде е съдийската кумисия сега?! ЗАЩО зачетохте гол от 2 метра засада?! КАКВО СТАВА БЕ!? ЛОКО, ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ СА СЕРИОЗНО НОСЕНИ ОТ СЪДИИТЕ!!! СРАМ!

Ти си много интересен типаж, честно! Гледаш телевизията, че засадата е не повече от 50 сантиметра ( но я има), главния съдия няма никаква вина, а страничния забрави, че е на мача! И се пише кОмисия, не кУмисия!......... Но се убеждавам, че не отборите са виновни, просто както и терените ни, така и съдиите ни за нищо не стават!....

Пържо благодаря за поправката, вечно бъркам "у" и "о", просто нямам никакъв усет :)
Просто тези голове, от засади и от измислени дузпи, станаха тенденция, и вече на никой не му дреме! Това е жалко! Жалко е за феновете, после и за самия футбол. Все тая!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 апр 2010 22:47

Вече почвам да се питам Николай Гигов строил ли е къщички за кученца...? И къщички за пиленца строил ли е? И как Гришата още не го е попитал
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 апр 2010 23:01

ros написа:
Parmalat написа:Гриша Ганчев ако иска може да си купи титлата и купата на България за 10 години,но не е такъв човек. Обаче когато прекия конкурент купува мачове какво да прави?Да стои и да гледа ли!

А се беше отказал......

Когато си вложил много усилия и пари в Литекс ти очакваш да има феръплей по-който се говори по телевизията от сумати време че имало в А група.Има ама НЯМА.Виждаш че всеки един отбор в А група с неистов труд отбелязва гол.Изключение е Мартин Камбуров от Локо Сф който наистина е голова машина!Няма качествени играчи в А група и това е!Но как да има!Йоан Андоне добре си го каза че има що годе 3 ,4 стадиона които стават в България(Лазур,Васил Левски,стадиона в Ловеч и Герена)всички други са мизерни!500000 лева струва една перфектна тревна настилка за футбол!Кок можаха Пирин да изкарат,а другите не.Еми за мен значи тези хора не искат да инвестират,а само да въртят далавери!Когато изчистим мафиотите в българския футбол от БФС и отборите от А група тогава ще имаме ИСТИНСКИ футбол!Всичко друго сега е самозалъгване и замазване на очите на нас ...феновете!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

minoso
Контакти:

Мнениеот minoso » 05 апр 2010 23:11

тоя пак смешник , я си виж убийците вчера на мача които не за червен ами за пемпян картон заслужаваха, ама не рева за това нали, а ревеш как не ви били подпирали съдиите!!!

Върни се в “Футбол - България”