Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Мнениеот Alternative » 05 апр 2010 22:24

release_yourself написа:
Alternative написа:Съдиите и футбола в България са като една зле изглеждаща "сапунка" от някой латино сериал. :lol:[/quo

Бате не ми казвай че Литекс не заслужаваха победата. Всички се вглеждате само в съдиите!!!
Не виждате ли че този смешник въобще не е за такива мачове, не беше тенденциозно, толкова си може човекът. Не сме виновни ние от Литекс че съдията е некадърен!
Засада имаше при гола, но какво от това? Ивелин си я изигра перфектно, той затова е там на терена! Съдията беше на 4 метра от нивото на последния защитник, как може да вииди това тънко положение? С това заставане и за регионалната лига не става!
Миньор наляха бетона през целия мач, имаха 7 - 8 души в защита, но има и такива мачове. Стана модерно да се гледат само съдиите, а защо никой не говори за това защо Перник не вкараха 5 гола и да не ги интересуват съдиите???!!! Добре се държаха момчетата от Перник в Ловеч, опитваха се колкото можгат да играят, но вижте и разликата между двата клуба по интервютата. Тони Велков веднага се хвана за гола, Червенков видя повторението и си каза че засада има без да търси оправдание. Но Литекс заслужаваше трите точки!!!

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=128425
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 05 апр 2010 22:26

Странно защо никой от Миньор не протестира :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 05 апр 2010 22:26

arsenalkoto написа:
VesMil написа:
Madridist написа:Само не мога да разбера, как е възможно, в неработен ден, на лидера в групата и основен фаворит за титлата да има два автобуса хора :roll:

Почвам да се чудя ,защо мачовете им са все почивен ден и на Осветление! Така или иначе нямат публика,няма значение кога ще играят.
Смешно е да има толкова малко хора на тоя стадион!

ти колко искаш на мач с Миньор

Ти какво искаш да има в това малко градче, нали има общо 30 000 души население, от които деца и възрастни! От останалите има мн мн мн такива като мен които учат по университетите и не са в Ловеч. Просто градът е малък, Литекс играе с класи над останалите в България и не това е причина за малкото посетители. Но за сметка на това Ловеч е лидер, много над София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора и останалите големи градове!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 апр 2010 22:27

Къде е съдийската кумисия сега?! ЗАЩО зачетохте гол от 2 метра засада?! КАКВО СТАВА БЕ!? ЛОКО, ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ СА СЕРИОЗНО НОСЕНИ ОТ СЪДИИТЕ!!! СРАМ!
YA GUNNERS YA

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 апр 2010 22:29

DrAvalanche написа:
Гуу написа:Олеле, тия Литекс са много нагли, бе :o :o :o
Сега слушам просташкото изказване на Величко Дихонов, не мога да повярвам какви хора има във футбола ни. Вместо да млъкне и да наведе глава, той... :o

Какво да очакваш от човек, който през живота си е прочел една единствена книга, меню в крайпътен ресторант.

Но няколко пъти. И знае почти всички главни герои. Дори понякога сам заповядва на сервитьорката да му организира среща с тях.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 апр 2010 22:30

Съдията не свири зле.
Мисля, че и дузпа имаше.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 апр 2010 22:31

0007 написа:Странно защо никой от Миньор не протестира :roll:

Те тая песен с протестите вече са я пяли, и тоя мач са го гледали, както се пееше в една песен. След мача с Левски се писа и говори и какво?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2010 22:32

0007 написа:Странно защо никой от Миньор не протестира :roll:

Ами какво да протестират колега, видя се и те колко могат. Не може да падат от разни среднящки отбори и да имат претенции за точки срещу водачите в класирането... колкото и да циври всеки мач Велков, то си личи. Слаб и куц отбор е Миньор и това е - и там някви 50 човека "башибозуци", които си сеят семката на селянията където и да идат. Дано следващият сезон да отпаднят тия рендета че не мога да ги понасям. Има по-добри отбори от тях - видя се и за купата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 апр 2010 22:32

След като дадоха измислени дузпи на Левски и Локо Сф нормално е да дадат и на Литекс!Ще има още 8 дузпи за Литекс в последните 8 мача ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2010 22:33

crap написа:Къде е съдийската кумисия сега?! ЗАЩО зачетохте гол от 2 метра засада?! КАКВО СТАВА БЕ!? ЛОКО, ЛИТЕКС И ЛЕВСКИ СА СЕРИОЗНО НОСЕНИ ОТ СЪДИИТЕ!!! СРАМ!

Ти си много интересен типаж, честно! Гледаш телевизията, че засадата е не повече от 50 сантиметра ( но я има), главния съдия няма никаква вина, а страничния забрави, че е на мача! И се пише кОмисия, не кУмисия!......... Но се убеждавам, че не отборите са виновни, просто както и терените ни, така и съдиите ни за нищо не стават!....

Върни се в “Футбол - България”