Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?
Никаква засада!Чист гол!Първенството ни не е корумпирано!Съдиите ни изобщо не са мишки!Само ми е интересно как сега коментаторите по Ринг забелязаха засадата,а преди 2 дни не видяха явната симулация на Йовов,като г-н Касабов 10 пъти се опита да ни обясни какво зловещо престъпление срещу Йовов е извършено в наказателното поле.
- Alternative
- Контакти:
Съдиите и футбола в България са като една зле изглеждаща "сапунка" от някой латино сериал. 

Грозен мач не, ами грооооооооозенннннн
Едно положение нямаше като хората, плюете садията гледам че накъсал мача - ами ако не го накъса ще има клане сигурно. Той какво е виновен че играчите са балтии и всяка борба е нарушение. Овчари са момчетата и това е - така да посвирят още 1-2 сезона, пък дано се осъзнаят родните звезди и да се научат че идеята на играта е да се отнеме топката от противника, а не да се отнеме здравето на противника.
И Попов накрая ....
питайте ме за жени вика, мале малеееееее ще ставаме фенове на волейбола май 

И Попов накрая ....

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

пффффффффф, аз към БГ-футбола: Почивай в мир

POPCORN написа:Гуу написа:Олеле, тия Литекс са много нагли, бе![]()
![]()
![]()
Сега слушам просташкото изказване на Величко Дихонов, не мога да повярвам какви хора има във футбола ни. Вместо да млъкне и да наведе глава, той...
Само червенков си призна май, че може да има засада!
Е какво да каже

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Футбол в България няма да има докато перуката и цялата алчна сбирщина около него не се махнът.От година на година по зле става , прав е Андоне относно мнението му за Българският футбол.
LEVSKI forever !!!
asenkolev написа:Deliba6 написа:Е, нама такива нагли мутри като Дихонов!!! ...И такива нещастни долни джуджета като гриша ганчев!!! Да ви го набутам на селският отбор, който ще ни доизлага в Европа!!! ЦСКА и "Левски" може и да са слаби, но поне не са толкова жалки боклуци!!!![]()
![]()
![]()
ДА ВИ... У СЕЛЯНДУРИТЕ![]()
![]()
Вие как ни бихте, бе?
Алооо, орката, бихме ви по същият начин, МА!!! Това не значи, че съм съгласен с ГМО-та като тебе!!! Намали спирта, пий по-качествено и ще разбереш какво ти приказвам, мутант!!!

Последна промяна от Deliba6 на 05 апр 2010 22:21, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Гришата при Крушата.Модераторите-стига сте трили мнения.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...
- release_yourself
- Контакти:
[quote="Alternative"]Съдиите и футбола в България са като една зле изглеждаща "сапунка" от някой латино сериал.
[/quo
Бате не ми казвай че Литекс не заслужаваха победата. Всички се вглеждате само в съдиите!!!
Не виждате ли че този смешник въобще не е за такива мачове, не беше тенденциозно, толкова си може човекът. Не сме виновни ние от Литекс че съдията е некадърен!
Засада имаше при гола, но какво от това? Ивелин си я изигра перфектно, той затова е там на терена! Съдията беше на 4 метра от нивото на последния защитник, как може да вииди това тънко положение? С това заставане и за регионалната лига не става!
Миньор наляха бетона през целия мач, имаха 7 - 8 души в защита, но има и такива мачове. Стана модерно да се гледат само съдиите, а защо никой не говори за това защо Перник не вкараха 5 гола и да не ги интересуват съдиите???!!! Добре се държаха момчетата от Перник в Ловеч, опитваха се колкото можгат да играят, но вижте и разликата между двата клуба по интервютата. Тони Велков веднага се хвана за гола, Червенков видя повторението и си каза че засада има без да търси оправдание. Но Литекс заслужаваше трите точки!!!

Бате не ми казвай че Литекс не заслужаваха победата. Всички се вглеждате само в съдиите!!!
Не виждате ли че този смешник въобще не е за такива мачове, не беше тенденциозно, толкова си може човекът. Не сме виновни ние от Литекс че съдията е некадърен!
Засада имаше при гола, но какво от това? Ивелин си я изигра перфектно, той затова е там на терена! Съдията беше на 4 метра от нивото на последния защитник, как може да вииди това тънко положение? С това заставане и за регионалната лига не става!
Миньор наляха бетона през целия мач, имаха 7 - 8 души в защита, но има и такива мачове. Стана модерно да се гледат само съдиите, а защо никой не говори за това защо Перник не вкараха 5 гола и да не ги интересуват съдиите???!!! Добре се държаха момчетата от Перник в Ловеч, опитваха се колкото можгат да играят, но вижте и разликата между двата клуба по интервютата. Тони Велков веднага се хвана за гола, Червенков видя повторението и си каза че засада има без да търси оправдание. Но Литекс заслужаваше трите точки!!!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
-
- Контакти:
VesMil написа:Madridist написа:Само не мога да разбера, как е възможно, в неработен ден, на лидера в групата и основен фаворит за титлата да има два автобуса хора![]()
Почвам да се чудя ,защо мачовете им са все почивен ден и на Осветление! Така или иначе нямат публика,няма значение кога ще играят.
Смешно е да има толкова малко хора на тоя стадион!
ти колко искаш на мач с Миньор
Върни се в “Футбол - България”