Представям ви полу-финалистите за купата на България!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Представям ви полу-финалистите за купата на България!

Мнениеот Parmalat » 01 апр 2010 21:18

Исторически резултати на Берое в Европа :arrow:

Берое-Ювентус 1:0 1979 г КНК
Берое-Аустрия Виена 7:1 1972 г Купа на УЕФА
Берое-Хондвед 3-0 1972 г Купа на УЕФА
Берое-Фенербахче 2-1 1980 г Купа на УЕФА
Берое-Атлетико Билбао 3-0 1973 г КНК

Както виждате "заралии" имат доста добри мачове на старият континент в миналите години!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 01 апр 2010 21:20

Neron написа:Чукурово в играта ли е?

:lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 01 апр 2010 21:22

Значи в момента случващото може да се разгледа от две страни:в единия случай просто нашите елитни отбори са прекалено слаби или уморени ,а другият ,че футболът си остава най-великата игра ,а изненадите са чарът му (тази година Ман Ю.-Лийдс).Мен лично ме дразни фактът ,че тук всички подкрепяте Калиакра.Лично на мен ми стана малко неприятно вчера ,когато Берое ни отстрани.Само че това отстранавяне го приех повече като възраждане на българския футбол(все пак Берое си един от великите български клубове).И не знам какво е това желание тази отбори ,чиято посещаемост ,например на мачовете на Черноморец Поморие варира между 250-300.Еми не знам,но това си е истински мазохизъм.Аз се радвам ,че има такива малки градчета ,където се играе футбол ,но футбол ,радващ местите хора и в никакъв случай за Европа.Горещо заставам зад Берое дори се моля да спечелят.И веднага обеснявам.За мен публиката на Берое е четвърта като фактор в България(след на ЦСКА,Левски и Ботев) и просто този прекрасен отбор заслужава завръщане на голямта сцена.Значи аз прогнозирам около 20 000 хиляди души на мача и ако има подобен мач в Европа и то в Стара Загора ,аз ще бъда на мача.Освен това да не забравяме ,че този отбор тази година победи Локо Сф ,Литекс ,Левски(и то на герена!!!) и естествено направи хикс с Цска и после ги отстрани.На всичкото отгоре прави чест на този истински български отбор ,защото в титулярни състав ,та дори сред резревите няма нито един чужденец!И накрая моят основен мотив защо в Европа не трябва да играят отборите от Б-група.Значи Берое е отбор институция ,за който едно евентуално участие в Европа ,може отново да стабилизира този велик отбор и да го направи фактор в България(а и той май вече е ).Искрено ще се радвам, защото аз мога да ви гартирам ,че като се съберат публиката на Литекс и Локо Сф на един евромач ще е два пъти по-малко от един мач на Берое в Европа(не ме разбирайте по погрешка ,но футболът все пак е игра за публиката ,няма смисъл нашите предсавители в Европа да играят пред празни трибуни и най-важното стига с тези отбори убийци на футбол -Локо Мзд ,Спортист и всички останали ,къде са истинските и стойностни бг отбори-Ботев ,Спартак Варна ,Нафтекс Родопа ,Добруджа ,Етър и още много други)
ПП:Учудваме още нещо ,че хората писали във форума нямат никава представа за турнирите в Европа.В момента забавното е че Берое ще стартира в четвъртия кръг на ЛЕ (тоест два мача преди влизане в групите на ЛЕ и силен съперник ),а ЦСКА и Локо СФ ще стартират от втория или третия зависи от клубните коефициенти.Изводът е че отборите от А-група е хубаво да спрат да подценяват купата на Българи

koverdel1364
Контакти:

Мнениеот koverdel1364 » 01 апр 2010 21:40

КОБРАТА-ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОБОСНОВАНОТО ИЗКАЗВАНЕ!!!!!!!!!!!!

litexf0rewer
Контакти:

Мнениеот litexf0rewer » 01 апр 2010 21:54

Наистина стана много интересно отбор от "Б" група да ни представи в Европа.. ЗАЩО НЕ.. Много ще е интересно да дават мач на Чавдар , Калиакра или Черноморец Поморие. Искам някой от тези отбори да вземе Купата на България. Поздравление за отборите от Б група БОРЯТ СЕ МЪЖКИ !

Потребителски аватар
lama_andy
Контакти:

Мнениеот lama_andy » 01 апр 2010 22:04

Аз съм за Берое , заслужават го феновете им , добър отбор , футболен град . Калиакра имат супер база и терен, всичко е на високо ниво , но футболът е за хората , на техния стадион едва ли могат да отидат повече от 3 - 4 хиляди души . Пожелавам успех на Берое и дано догодина гостуват в Русе за мач от А - група .

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 02 апр 2010 09:13

Според мен БЕРОЕ ще спечели купата на България поради няколко причини.
Това е отбора който би всички от голямата четворка ,Берое играе много добре като гост /имаме 15т от 20мача/, имаме невероятна публика, с който и да игарем ще имаме минимум 1500-2000 човека за полуфинала.И най-важното отбора е много голям колектив,всички са много единни, и най-готиното е ,че имаме перфектен треньор,който е и голям тактик, с друг тренер нямаше да имаме същите успехи.Сега нямаме финансови проблеми или ако има са незначителни. Публиката обожава отбора си и треньора,което също е важен фактор. Повече от това здраве му кажете!!!!
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

П>П> Kobra , харесва ми това което си написал ,нека погледнам на нещата от добрата страна!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 апр 2010 14:58

Ужасно много искам да вземем купата,но съм леко суеверен и не желая да казвам предварително,че това ще стане.Истината е,че ако не искате да гледате евромач на бг отбор пред 250 човека,всички трябва да сте за Берое в мачовете за Купата.Едно евентуално участие в Европа може да издигне до такава степен Берое,че клубът отново да заеме заслужено място сред първите няколко отбора в България.Тази година бихме всички силни отбори и се надявам,че ако играем в Европа няма да се изложим.Все пак не един европейски отбор е преклонявал глава пред старозагорския тим ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 апр 2010 19:07

Българския футбол достигна до аматьорско ниво.Това никак не е хубаво един отбор от Б група да щеше да е симпатично,изненада футболът е жив но така да се подиграят с "елитните" ни отбори не ми харесва.Искам да попитам дали е възможно ако отбор от Б група спечели купата дали може да се откаже от евроучастие и кой ще заеме мястото му?

Върни се в “Футбол - България”