Мнениеот kobrata » 01 апр 2010 21:22
Значи в момента случващото може да се разгледа от две страни:в единия случай просто нашите елитни отбори са прекалено слаби или уморени ,а другият ,че футболът си остава най-великата игра ,а изненадите са чарът му (тази година Ман Ю.-Лийдс).Мен лично ме дразни фактът ,че тук всички подкрепяте Калиакра.Лично на мен ми стана малко неприятно вчера ,когато Берое ни отстрани.Само че това отстранавяне го приех повече като възраждане на българския футбол(все пак Берое си един от великите български клубове).И не знам какво е това желание тази отбори ,чиято посещаемост ,например на мачовете на Черноморец Поморие варира между 250-300.Еми не знам,но това си е истински мазохизъм.Аз се радвам ,че има такива малки градчета ,където се играе футбол ,но футбол ,радващ местите хора и в никакъв случай за Европа.Горещо заставам зад Берое дори се моля да спечелят.И веднага обеснявам.За мен публиката на Берое е четвърта като фактор в България(след на ЦСКА,Левски и Ботев) и просто този прекрасен отбор заслужава завръщане на голямта сцена.Значи аз прогнозирам около 20 000 хиляди души на мача и ако има подобен мач в Европа и то в Стара Загора ,аз ще бъда на мача.Освен това да не забравяме ,че този отбор тази година победи Локо Сф ,Литекс ,Левски(и то на герена!!!) и естествено направи хикс с Цска и после ги отстрани.На всичкото отгоре прави чест на този истински български отбор ,защото в титулярни състав ,та дори сред резревите няма нито един чужденец!И накрая моят основен мотив защо в Европа не трябва да играят отборите от Б-група.Значи Берое е отбор институция ,за който едно евентуално участие в Европа ,може отново да стабилизира този велик отбор и да го направи фактор в България(а и той май вече е ).Искрено ще се радвам, защото аз мога да ви гартирам ,че като се съберат публиката на Литекс и Локо Сф на един евромач ще е два пъти по-малко от един мач на Берое в Европа(не ме разбирайте по погрешка ,но футболът все пак е игра за публиката ,няма смисъл нашите предсавители в Европа да играят пред празни трибуни и най-важното стига с тези отбори убийци на футбол -Локо Мзд ,Спортист и всички останали ,къде са истинските и стойностни бг отбори-Ботев ,Спартак Варна ,Нафтекс Родопа ,Добруджа ,Етър и още много други)
ПП:Учудваме още нещо ,че хората писали във форума нямат никава представа за турнирите в Европа.В момента забавното е че Берое ще стартира в четвъртия кръг на ЛЕ (тоест два мача преди влизане в групите на ЛЕ и силен съперник ),а ЦСКА и Локо СФ ще стартират от втория или третия зависи от клубните коефициенти.Изводът е че отборите от А-група е хубаво да спрат да подценяват купата на Българи