БАТКОВ=ЛУПИ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

1962

Re: БАТКОВ=ЛУПИ

Мнениеот 1962 » 12 дек 2008 16:10

angelov написа:
tprodanov написа:Батков и Лупи са от хората с червени куфарчета отпреди 20 години. Лупи беше финансов министър и направи първата икономическа катастрофа, а батков беше един от хората, които влачеха червените куфарчета с нашите пари. Дано за свещи да ги дават...

Пич, не е вярно това със стадионите. Как така кой да отиде - 1-2лева е билета, ебаси, колко да е? Не е трудно, не е много. Една бира. Пуберите ше изпушат една трева по-малко. По-дъртите ше изпият една ракия по-малко. Не са много парите.

Аз съм сигурен в това. Ако на всеки мач стадиона е пълен никой няма да посмее да се гаври така.

Брато не мога да се съглася, че никой няма да посмее да се гаври с нас. Това са толкова безочливи хора, които ги интересува само сухото. Те не се интересуват от институции, каквито са Левски и ЦСКА, не се интересуват, че аз, ти и още милиони страдаме за случващото се в отборите. Имам приятели (и сини, и червени), които са се зарекли, че на мач няма да стъпят докъто Батков/Лупи е президент на отбора. И съм сигурен, че много хора са като тях.
И въпреки всичко ВСИЧКИ НА СТАДИОНА

ВСЕКИ ПЪТ СЕ ЗАРИЧАМ ЧЕ НЯМА ДА ХОДЯ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПЛАЩАМ 2 ПО 8 ЛВ ЗА МЕН И СИНА МИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИДЯ МАЧА А НИ САМО ДА ВИКАМ.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 дек 2008 16:32

Хм, Ангелов, не ме разбра. Нямам в предвид, че тия дебили като видят 40 000 на стадиона и ще припаднат от умиление и ще направят всичко за наше добро. Въпрос на прости сметки е. 40 000 на стадиона вече е пазар. И то сериозен. Означава интерес към играта. 2000 човека не е пазар. А 40 000 на стадиона означава още 10 пъти по толкова и пред телевизорите. Означава, че тази марка трябва да бъде развивана, и вече става бизнес. Истински, на пазарен принцип.
Ей тва имам предвид!

1962

Мнениеот 1962 » 12 дек 2008 16:40

tprodanov написа:Хм, Ангелов, не ме разбра. Нямам в предвид, че тия дебили като видят 40 000 на стадиона и ще припаднат от умиление и ще направят всичко за наше добро. Въпрос на прости сметки е. 40 000 на стадиона вече е пазар. И то сериозен. Означава интерес към играта. 2000 човека не е пазар. А 40 000 на стадиона означава още 10 пъти по толкова и пред телевизорите. Означава, че тази марка трябва да бъде развивана, и вече става бизнес. Истински, на пазарен принцип.
Ей тва имам предвид!

РЕАЛ И БАРСА ИМАТ ПО НАД 50000 КАРТИ И ПАК СА НА ЗАГУБА.СПОРЕД МЕН НЯМА ПЕЧЕЛИВШ ОТБОР ОТ ФУТБОЛ.ТОВА Е ХОБИ ЗА МИЛИАРДЕРИ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 дек 2008 17:16

Хубави думи прочетох в тая тема,които ме докараха до умиление.Но това.което се говори е утопия.Ако ще не по 40000,а по 100000 да ходят по стадионите,на тия дебили хич няма да им пука.За пример вижте колко милиона българи открито заявиха неприязанта си към нашите политици и водената от тях политика на геноцит срещу собствения си народ!И какъв е ефекта?Никакъв!Тия даже си гласуват пожизнени огромни пенсии на фона на хорската немотия.Причината е че сме овчи народ и послушанието ни е 500 години селектирано в периода от 1396 до 1878 години.Някой зададе ли си въпросът защо румънците,на които през 1989 година пращахме хуманитарни помощи,сега ни надминаха с години в икономическото си развитие?Отговорът е прост.Защото тогава излязоха по улиците и изтребиха тая каста,който даде основата на нашата мафия.При тях измисленото от Желев понятие"мирен преход"не съществува.И сега берат плодовете на това.Така е и нашия футбол.Каквито са управниците ни,такива са и футболните ни ръководители.А те са такива,каквито сме заслужили!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

bultras

Мнениеот bultras » 12 дек 2008 19:31

ако си фен си длъжен да си на стадиона, независимо от формата,треньора или президента.Тази игра е направена за ТЕБ, и когато теб те няма, играта също я няма.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 12 дек 2008 21:55

Към 1962
С интерес прочетах написаното от тебе по настоя-
щата тема. Бележиш огромна еволюция. От дребно-
темието и грубата запалянковщина, ти си претър-
пял радикална промяна и с настоящето се проя-
вяваш като обективен анализатор. Оценявам в тебе
определен потенциал и възможността да станеш
уважаван опонент! С настоящето ти поведението,