angelov написа:tprodanov написа:Батков и Лупи са от хората с червени куфарчета отпреди 20 години. Лупи беше финансов министър и направи първата икономическа катастрофа, а батков беше един от хората, които влачеха червените куфарчета с нашите пари. Дано за свещи да ги дават...
Пич, не е вярно това със стадионите. Как така кой да отиде - 1-2лева е билета, ебаси, колко да е? Не е трудно, не е много. Една бира. Пуберите ше изпушат една трева по-малко. По-дъртите ше изпият една ракия по-малко. Не са много парите.
Аз съм сигурен в това. Ако на всеки мач стадиона е пълен никой няма да посмее да се гаври така.
Брато не мога да се съглася, че никой няма да посмее да се гаври с нас. Това са толкова безочливи хора, които ги интересува само сухото. Те не се интересуват от институции, каквито са Левски и ЦСКА, не се интересуват, че аз, ти и още милиони страдаме за случващото се в отборите. Имам приятели (и сини, и червени), които са се зарекли, че на мач няма да стъпят докъто Батков/Лупи е президент на отбора. И съм сигурен, че много хора са като тях.
И въпреки всичко ВСИЧКИ НА СТАДИОНА
ВСЕКИ ПЪТ СЕ ЗАРИЧАМ ЧЕ НЯМА ДА ХОДЯ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПЛАЩАМ 2 ПО 8 ЛВ ЗА МЕН И СИНА МИ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИДЯ МАЧА А НИ САМО ДА ВИКАМ.