Не го знаех това.....разказвали са ми че и в двата мача е имало здрава съдийска тесла срещу ВоловNeron написа:Заради отпадането от Славия комунистите са пратили некви които построяват трибуни на стадиона ни.
Волов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Волов
- Neron
- Контакти:
soilwork написа:Не го знаех това.....разказвали са ми че и в двата мача е имало здрава съдийска тесла срещу ВоловNeron написа:Заради отпадането от Славия комунистите са пратили некви които построяват трибуни на стадиона ни.
Мда сектор В е направен след тези мачове.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
По мое мнение в Шумен няма такъв човек, който да издържа отбора. По едно време водата и тока на стадиона се включваха само за мачове. Така е мизерия. Яд ме е за това но явно това е положението. Да се радваме, че играем в Б група, а не някъде по-надолу.
Ахмед Яшаров е свирил мача в Шумен-2:2 имало големи скандали.Тоя същия амуджа свири финала за купата през 85 -когато се преименуват Левски и ЦСКА 

soilwork написа:Ахмед Яшаров е свирил мача в Шумен-2:2 имало големи скандали.Тоя същия амуджа свири финала за купата през 85 -когато се преименуват Левски и ЦСКА
Баща ми ми разказва как 30 000 ( с правостоящите ) са искали да убият феса ... Също и че полицията е ескортирала отбора на славия до Пловдив. А на мача съдията е бил голям циркаджия и явно е свирил за Славия
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Е да трябва някой с много пари-както навремето при ШогунитеFEB написа:По мое мнение в Шумен няма такъв човек, който да издържа отбора. По едно време водата и тока на стадиона се включваха само за мачове. Така е мизерия. Яд ме е за това но явно това е положението. Да се радваме, че играем в Б група, а не някъде по-надолу.
kartago много си оригинален брат ...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
И на мен така са ми разправяли-едва се измъкнал жив от стадионаshumnaliq написа:soilwork написа:Ахмед Яшаров е свирил мача в Шумен-2:2 имало големи скандали.Тоя същия амуджа свири финала за купата през 85 -когато се преименуват Левски и ЦСКА
Баща ми ми разказва как 30 000 ( с правостоящите ) са искали да убият феса ... Също и че полицията е ескортирала отбора на славия до Пловдив. А на мача съдията е бил голям циркаджия и явно е свирил за Славия
Някой по запознат шуменец няма ли да разкаже? 

- Neron
- Контакти:
soilwork написа:Някой по запознат шуменец няма ли да разкаже?
Баща ми спи да го питам и да ви кажа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Върни се в “Футбол - България”