Защо Г.Петков не беше в класацията за Спортист на годината?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо Г.Петков не беше в класацията за Спортист на годината?
Апoстoле,защo умря тъи млад ,та днес турци и мангали да се кичат сас святoтo ти име
- Franchesko Totti
liverpul написа:Апoстoле,защo умря тъи млад ,та днес турци и мангали да се кичат сас святoтo ти име
По-точно защо ги има турците като вас които да плюят по Апостола!!!
ПРИНЦА НА РИМ!!!

Апoстoле,защo умря тъи млад ,та днес турци и мангали да се кичат сас святoтo ти име
Имам аз една мечта,да го отпера на говедо във гъза.КУР ЗА ЛЕФСКИИИИИИ
liverpul написа:Тоя син гъз го обичам,искам да го одупя и да му спукам тесния гъз.КУР ЗА ЛЕФСКИ
Простотията на прасетата няма край, но нямам намерение да се разправям с червен боклук като тебе! Саидходжа говори само по себе си, че чорбата е турски отбор! Аиде отиваи на стадион Турска армия и лапаи пишока на Сашо Апашо ама гледаи да бъде заедно с ташаците!
Господи, защо не слезеш да си събереш вересиите - много си ги пуснал по Подуене... 

Ох, въобще не ми се пишеше, но като гледам колко заблудени хора има ще драсна два реда. Не съм нито от левски, нито от цска. Г. Петков е добър вратар в момента най-добрия в Бг, но Бербатов е безпорен и това, че играе в един от най-големите отбори е достатъчно, затова съм съгласен, че е в десятката, но спортист на годината ще бъде Р. Нейкова. Всичките говеда и свине пред Ботев пак на колене!
liverpul написа:Момко искам та бе ,даи само да го допра до синия ти гъз,такъв кеф ще е .сажали ма бре,мамка му ИСКАМ ТА
Колко жалко прасе си!

Don Rumen написа:Всичките говеда и свине пред Ботев пак на колене!
6:0 и головете на Гошо Христов говорят ли ти нещо!?

Ша ти дам и да го погалиш бе цървул,само даи да ти го допра,големия ЧЕРВЕНИЯ
Върни се в “Футбол - България”