наричаите ме както искате но поне един път да покежем ЛЕВСКАРИ И ЦСКАРИ КАКВО МОЖЕМ ЗАЕДНО... ДА БОИКОТИРАМЕ ЗАЕДНО ДЕРБИТО!!!
НЯМА АГИТКА НИТО ЧЕРВЕНА НИТО СИНЯ И ПОНЕ ЕДИН ПЪТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ДВАТА "ГРАНДА" ДА ПОТЪРСЯТ ВИНАТА В СЕБЕ СИ!
С две ръце съм ЗА!!!
Бойкот на дербито!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойкот на дербито!
Абе в една песен се пее ''...аз не ще го предада, за нищо на света!". Много бързо развяхте бялото знаменце... Пак повтарям, това е ДЕРБИ, ако имаш топки ще си на стадиона и ще си подкрепяш отбора, пък ако искаш не стъпвай после докрая на сезона. Ако нямаш топки, ще си цивриш по форума колко сме зле, как нямаме нападател и ще се кефиш на Арсенал и Манчестър. Да не мислите, че тези, които сме на стадиона не ни е гадно

Cesc Fabregas написа:thebully написа:много силни думи виждам от някой колеги тука,това си е Дерби-от където и както да го погледнеш(мача за който всеки фен на двата отбора чака с нетърпение през годината да дойде),не мислете че ще накривите шапките на собствениците на съответните отбори с един бойкот,ама вие си знаете и преценявате дали да ходите или не,подкрепете си отборите в трудния за тях момент,пък след мача взимайте решения
Колега, думите ми са силни, защото така мисля нещата. Ние поне имаме емоции и ни пука, за разлика от тия бездушници дето се разхождат по терените!
разбирам те напълно,но мисля че в момента всичко написано тук в този форум е плод на емоцията от днешните мачове на двата отбора,че не играят добре-това се вижда и всички сме единодушни с това ,ама да бойкотирате дербито -това не го разбирам някак си
HASTA DE LA VICTORIA
Левски-Цска ще има ли антирекорд по посещаемост?
Аз мисля че при тази слаба форма на двата отбора ще има.Каня ви в Русе на мач на Дунав в неделя поне 10-тина хиляди ще има 

Няма и да го разбереш. Българите сме така, като отбора печели му се вричаме във вярност и т.н. А като пада- "нема им стъпим на тия"
- Neron
- Контакти:
Re: Левски-Цска ще има ли антирекорд по посещаемост?
Събота максимум 15 хил човека.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Според мен ще има максимум 5-6 хиляди души...такива ТРАГИЧНИ Левски и Цска аз не помня за 31 годишното си съществуване...
За феновете на двата отбора които са и фенове на МЮ в събота от 19:30 МЮ гостува на Болтън може пак казвам за тези които са фенове на МЮ това да е спасението и на този мач може да се ядосвам, но поне ще знам за кого за хора които знам че могат да играят, аз в неделя отидох в Мездра вместо да гледам мача с Ливърпул сега такава грешка няма да направя. За тези които не са фенове на МЮ, а само на Бербатов предполагм, че и за вас ще е алтернатива сигурно както срещу Вълците Бербатов ще е титуляр. Гледайте си чуждестранния любим отбор и с дистанционнот прехвърляйте за по едно око на така нареченото дерби.
Tomislav_Fan написа:Според мен ще има максимум 5-6 хиляди души...такива ТРАГИЧНИ Левски и Цска аз не помня за 31 годишното си съществуване...
Какви 5-6 хиляди души, ти вред ли си???
Сектор Г със сигурност ще е пълен, почти съм сигурен че и Б ще се напълни.
Само тези 2 сектора са над 15 000 души.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- Cesc Fabregas
- Контакти:
моята прогноза е 10-12 000
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !