България - Outlet Country

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

DAILY
Контакти:

Re: България - Outlet Country

Мнениеот DAILY » 22 мар 2010 16:19

Някой знае ли случайно колко е приблизително издръжката на един бг отбор. На Черно Море или на Берое примерно. Питам защото се чудя, ама много се чудя, от какво се печелят пари в бг футбола. В англия и испания ясно, големите отбори продават само карти за по 500 милиона годишно всеки, ама тука с билет от 2-3 лв, с по 2-3 хиляди публика и 15 мача идва по малко от 100 хил годишно. Е колко взимат нашите футболисти месечно, щото ако са минимум 22, не плащат данъци и клуба няма администрация или каквито и да е там разходи то средно на човек идва 360лв на месец?!?! Нещо не ми се вързват нещата, явно се печели от друго? Всички може би знаят какво е тва другото. Аз обаче искам да видя шефовете на отборите да пожелаят да си печелят парите като в нормална държава, от феновете, щото ние все повтаряме че футбола е за феновете но очевадно не е. Абсолютно съм убеден, че ако който и да е собственик на отбор пожелае да го направи, ще го направи за по малко от 5-6 години. И тогава няма да ставаме свидетели на подобни олигофренщини, защото президентите ще ги е страх тези озверели "фенове" да не изгонят нормалната публика (както вече е станало). Ще има спретнати стадиони, на които няма да е нужно да ходиш с дъждобран против семки, няма да се чудиш как да заведеш децата си или гаджето и всеки който изпсува мазно, хвърли боклук, камък или свърши каквато и да е простотия ще бъде моментално извеждан до най близкото РПУ защото пречи на бизнеса на собствениците. Това е, няма нужда от полицаи, жандармерия и каквито и да е специални части, един стюард на 500-1000 човека и 5 човека да следят камерите. Чисти и спретнат стадион, с песни и удобства за публиката, без гаменщина, ще преобрази за отрицателно време футбола ни, ей тва ми е мечтата на мен.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 17:03

Още не мога да повярвам какво се случи и какво направих, вместо да си гледам как МЮ бие Ливърпул аз отидох в Мездра и станах свидетел и косвен участник в това и аз като Ники сега си викам ебаси мамата кво направих.
Вижте и друг съм писал 4 години съм живял и работил в Италия, 3 в Англия ходил съм на мачове и на Артемио Франки и на ОТ, и дори на 3 гостувания на МЮ в нашия сектор в Болтън, Блекбърн и на МС на стария Мейнроуд на последния мач там когато ни биха 4:1 и Филипс се кефеше и правеше салта на метър пред нас феновете на МЮ нямаше полиция не бяхме в клетка но никой не нахлу на терена да го бие а можеше въпрос на култура и възпитание, и сега когато бизнеса ми е в България си позволявам поне два пъти годишно да отида на ОТ, но обичам ЦСКА това ми е българския отбор и аз съм българин и вярвайте ми чуствах се кофти, че ако не отида в Мездра съдбата ще ми обърне гръб и ще загубят и двата отбора защто съм предпочел любимия си чуждестранен клуб пред българския и затова отидох в Мездра, но вече майната и на съдбата.
Винаги съм се чудил на това с клеките по нашите стадиони и след случая вчера още повече, вчера като се прибрах имах чуството че слушам интервюта със шефа на зоопарка Дучето и че телевизиите отразяват зоокупата а не че говори шефа на фенклуба на най-великия български отбор ЦСКА и не че телевизите отразяват първенството на държава членка на ЕС.
Господин Ангелов моля имайте самоуважение и уважение към мен не се оправдавайте с това, че феновете не са били в клетка аз не съм звяр и на мач по презумция в 21 век се предполага, че не ходят зверове.
Господин Ангелов имайте самоуважение не се оправдавайте с жестовите на Иса когато Адебаьор показа жестове на феновете на Арсенал а Тевес на феновете на МЮ да не би да имаше полиция или феновете бяха в клетка или играчите не бяха на един метър от тях, но никой не влезе на терена като бели нормални хора каквито по призумция и според вашите изказвания трябва да са и феновете на ЦСКА оставиха ФА да си накаже футболистите, но медиите и общественното мнение бяха на страната на феновете ЗАЩО ЛИ......

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 22 мар 2010 17:09

unist_ex написа:очаквайте поредният цирк днес, второ полувреме на Сливен-Перник с повече от 3,5 гола!!! залагайте смело!!!

ЕВАЛААА!! Четох поста ти и почнах да го гледам, викам си дали ще стане така :) то па зе че стана ХЯхяхя

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 22 мар 2010 17:12

Само като видиш идиотското английско заглавие и ти става ясно що за виртуален комплексарски мозък е създал темата. :lol:
Ако не можете да изразите мислите си на български език, значи по-добре ги запазвайте за себе си защото ставате смешни.
В саксия ли сте расли, в телевизор ли, в компютър ли? Аман от неадекватни форумни плъхове!

vanbg
Контакти:

Мнениеот vanbg » 22 мар 2010 17:19

И азпослушах човека с прогнозата и с 50 лв. изкарах прилична сума

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 22 мар 2010 17:21

Опасен чар написа:Само като видиш идиотското английско заглавие и ти става ясно що за виртуален комплексарски мозък е създал темата. :lol:
Ако не можете да изразите мислите си на български език, значи по-добре ги запазвайте за себе си защото ставате смешни.
В саксия ли сте расли, в телевизор ли, в компютър ли? Аман от неадекватни форумни плъхове!

Бъди жив и здрав, това си е твое мнение и не знам какво му е идиотското на заглавието. Цялата статия е на книжовен български език с изключение на две думи, които умишлено съм написал на английски, както впрочем са изписани навсякъде в България. Не е лошо да излезеш от твоята дупка по-често аз да се държиш като "адекватен" форумен плъх.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 22 мар 2010 17:25

vanbg написа:И азпослушах човека с прогнозата и с 50 лв. изкарах прилична сума

Колко беше коефициентът за над 3,5 гола :roll:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Опасен чар
Контакти:

Мнениеот Опасен чар » 22 мар 2010 17:26

Всеки който ползва английски думи в речта си доказва че е виртуален зомбиран дебил, ти даже и име си си сложил на английски, напиши се бела мощ, срам ли те е от родния ти език комплексарче? По-модерно ли ти звучи на инглиш? И защо на английски, пиши на китайски, турски, португалски, аборигенски...??? Сигурно мислиш английския за втори официален или за световен език?!? Аман от тежки комплексари... Са пусни тема "за haters" хахаха защо всички такива неадекватни се ръгате у форумите...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 мар 2010 17:27

Браво и благодаря! За такива постове като на автора уважавам форума на гонг и го посещавам. Ще ми се един ден да разтворя вестника и да има статии като тази, но знам, че е химера, заради това и кисна тук!
П.С. Тези постове като горния... те си знаят!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 мар 2010 17:29

Опасен чар написа:Всеки който ползва английски думи в речта си доказва че е виртуален зомбиран дебил, ти даже и име си си сложил на английски, напиши се бела мощ, срам ли те е от родния ти език комплексарче? По-модерно ли ти звучи на инглиш? И защо на английски, пиши на китайски, турски, португалски, аборигенски...??? Сигурно мислиш английския за втори официален или за световен език?!? Аман от тежки комплексари... Са пусни тема "за haters" хахаха защо всички такива неадекватни се ръгате у форумите...

Щото вие адекватните сте по стадионите и виж кво стана вчера от адекватност.

Върни се в “Футбол - България”