БГ футбол-такова животно нема

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

БГ футбол-такова животно нема

Мнениеот mrw8 » 22 мар 2010 13:32

Какво става с футбола ни или тая игра дето се води като такава тук.
1.Национален отбор-жалка работа,повечето играчи в чужбина са резерви с изключение на С.Петров и Манолев,а играещите в А групата са тотални професионалисти-в малките часове на чалга дискотека и сутрин изтрезняващи или даже още пияни на тренировка.
2.Терени-Миналия кръг се потресох от така наречения "Стадион на мира",на кални бани да отиде човек ще се омаже по малко.Другите така наречени терени(по скоро ниви) не са на по-добро дередже,може би донякъде "Лазур",но той пък е с изкуствена трева.Освен тревната настилка,всички знаем какво е състоянието на трибуните,а за тоалетните да не говорим.
3.Съдии-всичко за тях е казано,пролича си и този кръг в мача Пирин-Локомотив.
4.Публика-и тук истината за нивото на футбола ни лъсна с пълна сила.Аз лично например съм имал проблеми със СЗ в сектор Б по време на мач-пълни олигофрени.
5.За БФС не ми се говори,нали знаете за умрелия само добро или нищо.
България !!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: БГ футбол-такова животно нема

Мнениеот garfild8 » 22 мар 2010 13:34

Най-добре е да го закрият нашия футбол.Той за нищо не става,а ние въпреки всичко,тук се заблуждаваме,че още е жив.
Само Черно море.

crazybat
Контакти:

Мнениеот crazybat » 22 мар 2010 16:52

Предлагам категорията Футбол-България да се закрие :!:

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 22 мар 2010 17:13

тва че левски и цска са жив ташак не значи че трябва да се закрива футбола по скоро ако се закрият 2та отбора сичко ще е по добре.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Калоян Атанасов
Контакти:

Мнениеот Калоян Атанасов » 22 мар 2010 17:25

Qu1cky написа:тва че левски и цска са жив ташак не значи че трябва да се закрива футбола по скоро ако се закрият 2та отбора сичко ще е по добре.

Тоест изкарваме най-силните - Левски,Литекс,ЦСКА
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 мар 2010 17:48

Това е продукцията на 70 години подпиране на измислените от държавата евроидиоти "Левски" и "Цска"... :lol:
Но не ме разбирайте погрешно ...това не е атака към вас феновете ,Вие просто така сте свикнали...

А това ,което стана вчера беше повече от ужасно...Ако беше пострадал сериозно някой ?!?!?Цска трябва да бъдат извадени от "А" група ,но вместо това измислена глоба от 1000 лева и лишаване 2 мача от домакинство...
Да живее Bg футбола мястото където фарса царува...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 мар 2010 18:10

Опасен чар написа:Стига ревахте.

на тебе футбола ни розов ли ти изглежда?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 22 мар 2010 18:11

thehellriser написа:Това е продукцията на 70 години подпиране на измислените от държавата евроидиоти "Левски" и "Цска"... :lol:
Но не ме разбирайте погрешно ...това не е атака към вас феновете ,Вие просто така сте свикнали...

А това ,което стана вчера беше повече от ужасно...Ако беше пострадал сериозно някой ?!?!?Цска трябва да бъдат извадени от "А" група ,но вместо това измислена глоба от 1000 лева и лишаване 2 мача от домакинство...

Хахахахахахаха - сериозно ли е само такова наказанието ( сега сядам и не съм слушал радио - да поясня )
лелееееее, смешна история е това - 2005г пролетният полусезон Черно море ги наказаха с 6 мача и 50 000лв. глоба заради това, че някой от публиката беше метнал монета по вратаря на Спартак ( и той щеше да умре от комоцио ;) ........ ама друго си е на Черно море да се изхвърляш, какво е една монета в сравнение с ''атака с цел шнищожение'' :) :) :) :)

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 мар 2010 18:17

orkata8106 написа:
thehellriser написа:Това е продукцията на 70 години подпиране на измислените от държавата евроидиоти "Левски" и "Цска"... :lol:

Хахахахахахаха - сериозно ли е само такова наказанието ( сега сядам и не съм слушал радио - да поясня )
лелееееее, смешна история е това - 2005г пролетният полусезон Черно море ги наказаха с 6 мача и 50 000лв. глоба заради това, че някой от публиката беше метнал монета по вратаря на Спартак ( и той щеше да умре от комоцио ;) ........ ама друго си е на Черно море да се изхвърляш, какво е една монета в сравнение с ''атака с цел шнищожение'' :) :) :) :)

Официално още издадена глоба няма(или поне аз така си мисля :? ) ,но в сравнение с това ,че трябва да бъдат извадени от "А" група всичко ще им е малко.Този пример,който дадох има цел да усмее жалката глоба ,която БФС ще наложи :lol:

Върни се в “Футбол - България”