Наказание

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Наказание

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 13:16

unist_ex написа:според мен наказанието ще е да извадят Локо Мездра от А група, индиректно с отнемане на точки и служебна победа за ЦСКА.
1.Все пак домакините са виновни за всичко,което става на стадиона им.
2. Коко Динев ще си плати където трябва да изхвърлят Мездра.
3. Боби Мих. го е страх някой да не го гърби някъде ако накаже по правилник ЦСКА.

4. Едно лично отношение.
Дучето ми разправя,че тези които прекратили мача от първите редове в агитката не били фенове на ЦСКА. Значи аз като отида на мач на Славия, където агитката е от ученици и от възрастни пенсионери, ако вляза в агитката на първия ред и ме забележат,че не съм познат, ще ме пратят на друго място да гледам мача. Така,че не мога да повярвам,как един ред хора, нефенове на ЦСКА са изкарали 70 мин като зад гърба им е имало 1000 диви агиткаджии и не са им счупили главите.

абе мани го кво разправя.той много говори нищо не казва!това само господ го знае какви са били. ;)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 22 мар 2010 13:19

POPCORN написа:
Боримечката написа:След като вече сдадохме титлата по вина на БОКЛУЧЕТАТА от агитката,искам да видя дебелият дилър Дучето няма ли да поеме някаква отговорност?
Защото ЦСКА се провали заради вас помяри мръсни.Да,всички дето си разходихте нежните задничета по терена в Мездра!
Скапаняци!!!

кво им пука бе братле?Те незнаят половината футболисти на ЦСКА.Те незнаят къде се намират.Освен да пият и да се боцкат няма никакво значение за тях.Отиват да направят сейр и това, не да гледат мача.За тях мач= война!Докато има такива в агитката няма да имаме футбол!Само строги наказания за тях, ще спре ексцесите по стадионите.Като знаеш, че те грози 2 години затовр, надали ще си толкова смел да влизаш на терена и да правиш золуми!

Затова искам най-после дебелата свиня Дучето да излезе и да си поеме отговорността за провала на отбора.Защото точки се губят,но се и печелят!Да не говорим,че предстоящите няколко мача са истината и развръзката за първенството.Да изпускаме шанса си в Мездра,ама дебелата тиква е пръв когато се издънят футболистити да се прави на умен пред камерите.
Сега искам да го видя кво ще обясни.Ама и журналята и те... :x Намерете го ве!Намерете го и му задайте следният въпрос:
Защо допусна педалчетата от агитката да провалят сезона на ЦСКА?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 13:21

Боримечката написа:
POPCORN написа:
Боримечката написа:След като вече сдадохме титлата по вина на БОКЛУЧЕТАТА от агитката,искам да видя дебелият дилър Дучето няма ли да поеме някаква отговорност?
Защото ЦСКА се провали заради вас помяри мръсни.Да,всички дето си разходихте нежните задничета по терена в Мездра!
Скапаняци!!!

кво им пука бе братле?Те незнаят половината футболисти на ЦСКА.Те незнаят къде се намират.Освен да пият и да се боцкат няма никакво значение за тях.Отиват да направят сейр и това, не да гледат мача.За тях мач= война!Докато има такива в агитката няма да имаме футбол!Само строги наказания за тях, ще спре ексцесите по стадионите.Като знаеш, че те грози 2 години затовр, надали ще си толкова смел да влизаш на терена и да правиш золуми!

Затова искам най-после дебелата свиня Дучето да излезе и да си поеме отговорността за провала на отбора.Защото точки се губят,но се и печелят!Да не говорим,че предстоящите няколко мача са истината и развръзката за първенството.Да изпускаме шанса си в Мездра,ама дебелата тиква е пръв когато се издънят футболистити да се прави на умен пред камерите.
Сега искам да го видя кво ще обясни.Ама и журналята и те... :x Намерете го ве!Намерете го и му задайте следният въпрос:
Защо допусна педалчетата от агитката да провалят сезона на ЦСКА?

точно.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 мар 2010 13:22

Да.Иди на мястото на съдията и кажи,какво ще направиш. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 мар 2010 13:22

POPCORN написа:абе къде ми сравняваш България с Англия бе.Ние тука нямаме закони, ти ми говорипш за Англия какво наказание са им дали.Еми много ясно, че ще им дадат като при тях законите са яки.Ама нали знаеш че преди ЦСКА да направи тия просоти , много пъти са се потъпквали законите в българският футбол?Защо ще почнат от нас да се правят такива неща?Защо не почнаха когато биха на Герена хората>?

Пуканке, спри да пишеш глупости, че направо се оливаш. Ливърпул кой ги наказа? Сигурно английската футболна федерация ги наказа :o Наказа ги УЕФА. И какво общо имат законите в Англия с наказанието на Ливърпул? Ти съвсем изтрещя, почини си малко. Явно мача в Мездра ти разби нормалното мислене. Спри да пишеш смешни неща.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 мар 2010 13:23

Ще накажат ЦСКА хубаво , ще се присъди слубебна загуба и всичко дето искате ... ок и каква правим ако следващия път пак навлезат феновете ?!?!?

Никаква вина на ЦСКА а го отнасят а какво ще е наказанието на феновете , никакво ... да почнат да наказват индивидуално феновете иначе няма да се оправим никога , лицата им се виждат ясно от камерите полицията да си свърши работата и да ги окушарят !!!

Какво са виновни клубовете за идиотите с 8-ми клас в публиката ?!?!?

Следващия път призовавам ръководството на ЦСКА да обяви билети от 20 лв за Сектор Г ... да ги видя тогава тия псевдофенове !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 13:23

edmon_dantes написа:
POPCORN написа:абе къде ми сравняваш България с Англия бе.Ние тука нямаме закони, ти ми говорипш за Англия какво наказание са им дали.Еми много ясно, че ще им дадат като при тях законите са яки.Ама нали знаеш че преди ЦСКА да направи тия просоти , много пъти са се потъпквали законите в българският футбол?Защо ще почнат от нас да се правят такива неща?Защо не почнаха когато биха на Герена хората>?

Пуканке, спри да пишеш глупости, че направо се оливаш. Ливърпул кой ги наказа? Сигурно английската футболна федерация ги наказа :o Наказа ги УЕФА. И какво общо имат законите в Англия с наказанието на Ливърпул? Ти съвсем изтрещя, почини си малко. Явно мача в Мездра ти разби нормалното мислене. Спри да пишеш смешни неща.

а ти като изхърлят ЦСКа примерно ще се кефиш повече отколкото ако станете шампиони тая година.Аз съм сигурен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 22 мар 2010 13:26

POPCORN написа:
unist_ex написа:според мен наказанието ще е да извадят Локо Мездра от А група, индиректно с отнемане на точки и служебна победа за ЦСКА.
1.Все пак домакините са виновни за всичко,което става на стадиона им.
2. Коко Динев ще си плати където трябва да изхвърлят Мездра.
3. Боби Мих. го е страх някой да не го гърби някъде ако накаже по правилник ЦСКА.

4. Едно лично отношение.
Дучето ми разправя,че тези които прекратили мача от първите редове в агитката не били фенове на ЦСКА. Значи аз като отида на мач на Славия, където агитката е от ученици и от възрастни пенсионери, ако вляза в агитката на първия ред и ме забележат,че не съм познат, ще ме пратят на друго място да гледам мача. Така,че не мога да повярвам,как един ред хора, нефенове на ЦСКА са изкарали 70 мин като зад гърба им е имало 1000 диви агиткаджии и не са им счупили главите.

абе мани го кво разправя.той много говори нищо не казва!това само господ го знае какви са били. ;)

Те половината не знаят за какво са там.Аз разбирам да си фен на отбора(уважавам истинските фенове на ЦСКА),но да милееш за клуба.Те половината и от Левски и от ЦСКА не знаят и 5 футболиста.За тях е важно да отидат на стадиона и ако могат да хванат някой и да го пребият.Вчера четох някъде из форумите,как много хора съжаляват,че не са отишли на мача и да се включат в шоуто.На Герена е същото.Познавам фенове които след мач ми се хвалят как хванали някакво "прасе" или "говедо" и как му взели шала и го пребили.Аз съм Левскар ти си Цесекар,но ние сме хора.Ти имаш приятели левскари,които те бъзикат след мач.Аз имам приятели цесекари,които и мен ме бъзикат.Но никога няма да скочим да се бием.Всички еднакво изпитваме болка от загубите и радост от победите.

Marlboro_Blu

Мнениеот Marlboro_Blu » 22 мар 2010 13:55

Вие маи маи само седите тука да пълните форума, и несте от феновета на стадиона а от тези дет само футбола им е тема.
По тези места, (форумите) по цял свят хора и преса стават едно цяло, вземат се решения предприемат се деиствия. А тук всичко е фиктивно както навсякаде в БГ имаме нещо щот другите го имали! Е за това сме на това дередже в БГ лала и утре пак лала и накрая нищо само лала лала налево надесно.Поне замисляли ли сте се, че всичките ви думи без деиствия са лала лала празни приказки, губите си времето а демонстрирате мозък. Нема такъв филм :shock:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 мар 2010 19:22

POPCORN написа:
еми как ще ги намери някой като на стадиона няма полицейски органи, за да може да ги пребере в пандиза?Тия частна охранителна фирма те ли ще ги пребират?Да ЦСКА ще си понеса паричната глоба и домакинските мачове, но всичко друго е пресилено!
Пак казвам,ако няма по-тежко наказание,излиза,че хвърляне на предмет по играч е равносилно на нахлуване на терена...Така излиза 8-)

POPCORN написа:А и да ви питам, как може да искате отнемане на точки от актива на ЦСКА при положение, че при вас при очевадни неща , където найстина се отнемат точки не ви отнеха?Говорим за свастиките?Или където публиката беше изобразила знака !И тогава с какво ви наказаха?Мач от домакинсто и парична глоба.А какво трбяваше да е?Май в правилника се отнемаха точки за такива неща?А вие как реагирахте тогфава?Същоъо като нас!Какво са виновни Левски заради феновете си!Или че тия свастики не са знаело откъде са ги взели!Айде моля ви се, както и ние така и вие имате същите изцепки!Нито при вас се е прилагал закона като хореата нито при нас!
Също не оправдавам феновете на Левски за тази постъпка....Говоря и за двата гранда като цяло.А и ми намери правилник,за такъв вид наказуемост

Върни се в “Футбол - България”