Наказание

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Наказание

Мнениеот Jorkorazporko » 22 мар 2010 12:15

Най - адекватнотното наказание е 3 мача при закрити врати и този мач да се преиграе! Извинете, ама с какво по - точно институцията ЦСКА е виновна за случилото се? Домакините от мездра не взеха необходимите мерки за сигурност, и се стигна до батални и грозни сцени! Тези "фенове" на ЦСКА трябва да бъдат понесат отговорността, не отбора! А охраната беше смешна, тя неможеше да опази стадо овце! Още преди гола ги гледах как стояха зад вратата непосредствено до терена олигофрените! Локо Мездра носи не - по малка вина от ЦСКА за случилото се, след като не е обезопасила феновете и футболистите!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 мар 2010 12:16

spartaka написа:Едно нещо не мога да разбера,каква е тая защита на шибан.те ни грандове,абе как може да влиза публика на един и същ отбор вече за 2-ри,ако не и за 3-ти път,да имаш последно предупреждение за изкарване от групата и още куп провинения и сега пак едно и също пак някакви мижави наказания,добре бе как ще върви футбола ни напред като законите не са равни за всички,то и държавата ни е на същото дередже,футбола и спорта като цяло са ни огледало на цялата ситуация в държавата,лично мен много ме е яд не като фен,а като човек,ако щете,не ме интересува отбора,ама то това тук вече минава сякакви граници,бахти и цирка и чудото,А и върха на наглостта е хората от ЦСКА да казват,че стадиона в Мездра бил неподготвен и прочие,може и да не е ама ти каква работа имаш да влизаш на терена бе(за всеки от ония фенове на червените),да не си играч,не свикнали наще да падат и хоп,най-лесното айде да нахлуем на терена,та това и феновете на Ботев дето толкова изтрадаха и с техните закани да го направят това,пак не го направиха,а тия дебили,фенове ли са кви са,ще ми се оправдават те със стадиона,всичко е до манталитет на човека,а те явно го нямат.И другото с каква наглост Борисов ще иска преиграване на мача,ха-ха,да иска доиграване след 65 минута,ок,ама наглостта за преиграване,писна ми от вас келеши,я се взимайте веднъж в ръсе,че на хората им дойде до гуша от вас :evil: :evil: :evil:

Напълно подкрепям написаното от теб с изключение на доиграването. Няма такова животно. Има очевадно нарушение на феновете на единия отбор. Правилника е категоричен - служебна загуба!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 мар 2010 12:19

Angoff написа:Ако аз утре облека фланелка на Берое и се омотая с зелено бял шал , прекося терена с още 50-60 такива мой "съмишленици" Берое ли ще накажат ???

Това не е миродавно , всеки може да направи каквото си поиска ... има камери и да гледат кой какъв , да разпитват и да стигнат до причината и т.н. ако така се наказваше ... утре може някой същия номер да извърти на Левски,Литекс,Локо Сф ...

Ей деа, тия "нецскари", особено оня дебелия плешивец с дрогирания поглед дето опитваше едновременно да троши ограта на централната и да стои прав, ама не му се отдаваше, затва го видяхме същия и срещу Черно Море за купата пак отчаяно да се опитва да остане прав. Вярно че "феновете" ви са едновременно и левскари и цскари (според тва кой е първи) ама дося поне не го признавахте :oops:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 22 мар 2010 12:20

Jorkorazporko написа:Най - адекватнотното наказание е 3 мача при закрити врати и този мач да се преиграе! Извинете, ама с какво по - точно институцията ЦСКА е виновна за случилото се? Домакините от мездра не взеха необходимите мерки за сигурност, и се стигна до батални и грозни сцени! Тези "фенове" на ЦСКА трябва да бъдат понесат отговорността, не отбора! А охраната беше смешна, тя неможеше да опази стадо овце! Още преди гола ги гледах как стояха зад вратата непосредствено до терена олигофрените! Локо Мездра носи не - по малка вина от ЦСКА за случилото се, след като не е обезопасила феновете и футболистите!

Ами заради 30 - 40 англичани страдаха цяла Англия преди 25 г.Заради феновете на Ливърпул страдаха и тези на Манчестър,Челси,Арсенал и т.н.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 мар 2010 12:20

Jorkorazporko написа:Най - адекватнотното наказание е 3 мача при закрити врати и този мач да се преиграе! Извинете, ама с какво по - точно институцията ЦСКА е виновна за случилото се? Домакините от мездра не взеха необходимите мерки за сигурност, и се стигна до батални и грозни сцени! Тези "фенове" на ЦСКА трябва да бъдат понесат отговорността, не отбора! А охраната беше смешна, тя неможеше да опази стадо овце! Още преди гола ги гледах как стояха зад вратата непосредствено до терена олигофрените! Локо Мездра носи не - по малка вина от ЦСКА за случилото се, след като не е обезопасила феновете и футболистите!
Все едно и също....Ми намери ги тея фенове,бе.Щом те са виновни,а не клуба.Намери ги,хайде.Ако водихте с 1-0 дали щяхте да искате преиграване,а...Ама сега,защото сте падали и ще получите още по-голяма загуба,веднага вирнахте носове.Мездра била виновна,сигурно тя накара феновете ви да буйстват

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 22 мар 2010 12:20

veles написа:НЕ ЗНАМ КОЛКО ЩЕ ГИ НАКАЖАТ, НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ МОРАЛА НА ТАЗИ ПУБЛИКА(АКО МОГА ДА НАРЕКА ТАЗИ СБИРЩИНА ПУБЛИКА)!!!
НЕДОВОЛНИ ОТ КАКВО??? ЧЕ ОТБОРЪТ ИМ ИГРАЕ СЛАБО!!!
АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И ЛЕВСКИ ИГРАЕ СЛАБО, АМА ТОВА Е СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА, ТАКОВА НИ Е РАВНИЩЕТО!!!
ЗАЩО ЗАМЕРЯХА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ С КАМЪНИ???
ТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ???
ДА ЧАКАТ ДА ИМ ВКАРАТ ЦСКА ГОЛ???
В МОМЕНТА В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ИМА 2 ОТБОРА, КОИТО ИГРАЯТ ФУТБОЛ:
ПИРИН И БЕРОЕ!!!

Недей слагай публиката на ЦСКА под един знаменател с тези от Мездра....... защото както вие си имате черни овци така е и при нас.Много години сме търпяли посредствена игра от нашия отбор, както и вие от вашия, но не е имало такива неща.Футболистите ни, че не играха това се видя.Слабо играят, но поне да търчат малко, а не все едно са на кафе.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 22 мар 2010 12:23

_RoKi_ написа:
Все едно и също....Ми намери ги тея фенове,бе.Щом те са виновни,а не клуба.Намери ги,хайде.Ако водихте с 1-0 дали щяхте да искате преиграване,а...Ама сега,защото сте падали и ще получите още по-голяма загуба,веднага вирнахте носове.Мездра била виновна,сигурно тя накара феновете ви да буйстват

Хайде, като много знаеш махни оградите на мач м/у Локо Плд. и ЦСКА и виж какво ще стане, нито полицаите могат да ги спрат, нито никои.Кой ще носи тогава отговорност ЦСКА или домакина :?: Мача не трябва да се преиграва, а да се доиграят 20-те минути......футболистите нямат вина!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2010 12:27

petef написа:
Marlboro_Blu написа:Кое ще е най-справедливото наказание за ЦСКА?
Според мен трябва да им вземат и точки, за назидание та да видим дали следващият мач без полиция ще нахлуят на терена.
Вие какво мислите? :roll:

Да им вземат и да ги дадът на лефски нали. :) :) :lol: :lol:

Разбира се!Те титлата когато взехме ни, взеха местото , та сега ли ще откажат едно 5-6 точки за тях!А към атвора на темата?Защо да ни взимат точки?Страх те, е че няма да може да ни стопите преднината ли кво?Или викаш като ни вземат точки вече Левски му е вързана в кърпа Европата?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 мар 2010 12:30

POPCORN написа:
petef написа:
Marlboro_Blu написа:Кое ще е най-справедливото наказание за ЦСКА?
Според мен трябва да им вземат и точки, за назидание та да видим дали следващият мач без полиция ще нахлуят на терена.
Вие какво мислите? :roll:

Да им вземат и да ги дадът на лефски нали. :) :) :lol: :lol:

Разбира се!Те титлата когато взехме ни, взеха местото , та сега ли ще откажат едно 5-6 точки за тях!А към атвора на темата?Защо да ни взимат точки?Страх те, е че няма да може да ни стопите преднината ли кво?Или викаш като ни вземат точки вече Левски му е вързана в кърпа Европата?

За тая стара тема какво отваряш на въпрос....Да си бяхте плащали,кой ви е виновен 8-) Да,ЦСКА може да не е виновен,но те носят отговорност за действията на феновете :!:

Marlboro_Blu

Мнениеот Marlboro_Blu » 22 мар 2010 12:30

Някои каза трябвало да изхвърлят Левски заради това в трибуните. Аз съм левскар и съм за да ни изхвърлят и вас да изхвърлят. Така се прави футбол имаш провинение търпиш наказание. Докато ние феновете на всички отбори търпим тази простотия така ще е! Корупция и нати този даими онзи мач, а ние шматките ше се караме и вие знаете че е така, не ви казвам нищо ново. Аз лично искам като отида на мач да гледам истински футбол, не некви кретени дет се съпинят по терена.
Но нахлуване, бой и прекратяване на мача не е решение. Те и без тва пари нямат а ние и глоби да им трупаме. Мойто скромно предложение е да се обединим двете агитки на дербито в събота и да не подкрепяме повече тази пародия.
Да им покажем, че това вече не ни е забавно и заедно да им се подиграваме там на стадиона! Нали знаете какво пише на парламента ''Съединението прави силата".
Нека разберат,че те без нас са само хаика нещастници и, че ние ги правим звезди!
В този момент няма значени от кои сме, след като футбола като спорт е съсипан!

Върни се в “Футбол - България”