Едно нещо не мога да разбера,каква е тая защита на шибан.те ни грандове,абе как може да влиза публика на един и същ отбор вече за 2-ри,ако не и за 3-ти път,да имаш последно предупреждение за изкарване от групата и още куп провинения и сега пак едно и също пак някакви мижави наказания,добре бе как ще върви футбола ни напред като законите не са равни за всички,то и държавата ни е на същото дередже,футбола и спорта като цяло са ни огледало на цялата ситуация в държавата,лично мен много ме е яд не като фен,а като човек,ако щете,не ме интересува отбора,ама то това тук вече минава сякакви граници,бахти и цирка и чудото,А и върха на наглостта е хората от ЦСКА да казват,че стадиона в Мездра бил неподготвен и прочие,може и да не е ама ти каква работа имаш да влизаш на терена бе(за всеки от ония фенове на червените),да не си играч,не свикнали наще да падат и хоп,най-лесното айде да нахлуем на терена,та това и феновете на Ботев дето толкова изтрадаха и с техните закани да го направят това,пак не го направиха,а тия дебили,фенове ли са кви са,ще ми се оправдават те със стадиона,всичко е до манталитет на човека,а те явно го нямат.И другото с каква наглост Борисов ще иска преиграване на мача,ха-ха,да иска доиграване след 65 минута,ок,ама наглостта за преиграване,писна ми от вас келеши,я се взимайте веднъж в ръсе,че на хората им дойде до гуша от вас