Наказание

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

brossy
Контакти:

Re: Наказание

Мнениеот brossy » 22 мар 2010 11:54

Awesome написа:Не разбрахте ли, че си има Правилник, в който е написано какви наказания се предвиждат? Тук всеки излиза с какви ли не свои предложения...хайде спрете се!

Правилник може да има,но обстоятелствата винаги са различни.Всичко зависи от делегата,какво е написал.
П.П. Ние само си гадаем,все пак затова сме тук.

Marlboro_Blu

Мнениеот Marlboro_Blu » 22 мар 2010 12:00

хаха Нямах това предвит. А като им отнемат точки ще видим следващия сезон дали полицията ще е виновна, че я няма.
Или ще седят не зад вратата а на корнера и няма да си помислят за нахлуване. Все претенции, че сме пренебрегнати и недооценени, че сме европеици а като няма кой да ни пази сме си една паплач.Що агитката на Ливърпул не нахлу на терена там ги пазят стиуарди? Сега ще се оправдаете ми те играчите ни смотани и ни ядосват. Такава ни е деиствителноста тук малката ни селска родина, дет се вика:
-Колко ни а акъло, такоф ни е футболо!

tuluzar dimitrov
Контакти:

Мнениеот tuluzar dimitrov » 22 мар 2010 12:02

Така...искам да кажа, че свинската НАГЛОСТ край няма..не били виновни...ми да, какво толкова, някакви си 2000 човека просто се разхождаха по терена, нито мятаха камъни, нито биха собствените си играчи и треньор или пък да търсят саморазправа с феновете на Локомотив Мездра. Аз предлагам мачът да се доиграе от 60-тата минута, като голът на Исмаил Иса бъде признат за ЦСКА и резултатът да бъде 0-1. Но сигурно и това няма да е достатъчно на шибаните прасета, които само грухтят колко ощетено е жалкото им отборче. Затова направо да им дават служебна победа, сигурно вратата на ЦиганСКА през второто полувреме е била по-голяма и по-висока, иначе Мездра нямат шанс да вкарат на такова футболно величие..айде със здраве

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 мар 2010 12:02

Ако аз утре облека фланелка на Берое и се омотая с зелено бял шал , прекося терена с още 50-60 такива мой "съмишленици" Берое ли ще накажат ???

Това не е миродавно , всеки може да направи каквото си поиска ... има камери и да гледат кой какъв , да разпитват и да стигнат до причината и т.н. ако така се наказваше ... утре може някой същия номер да извърти на Левски,Литекс,Локо Сф ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 мар 2010 12:04

garfild8 написа:
brossy написа:Наказанието ще бъде 3 или 4 мача извън София(или при закрити врата)и служебна загуба.Така ще са доволни всички.Много е важно дали ще са 3 или 4 мача,защото 4ти я мач е с Литекс.

Нека да 5 мача,моля те.5-я мач е с Черно море. :)

:lol: :lol: :lol:
А относно правилника - ТОЙ НЕ ВАЖИ ЗА ЦСКА И ЛЕВСКИ!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 22 мар 2010 12:05

Наказанието ще е служебна загуба с 4:0, три мача лишаване от домакинство и глоба.
Локо Мездра сигурно ще имат лишаване от домакинство и глоба.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 22 мар 2010 12:08

Едно нещо не мога да разбера,каква е тая защита на шибан.те ни грандове,абе как може да влиза публика на един и същ отбор вече за 2-ри,ако не и за 3-ти път,да имаш последно предупреждение за изкарване от групата и още куп провинения и сега пак едно и също пак някакви мижави наказания,добре бе как ще върви футбола ни напред като законите не са равни за всички,то и държавата ни е на същото дередже,футбола и спорта като цяло са ни огледало на цялата ситуация в държавата,лично мен много ме е яд не като фен,а като човек,ако щете,не ме интересува отбора,ама то това тук вече минава сякакви граници,бахти и цирка и чудото,А и върха на наглостта е хората от ЦСКА да казват,че стадиона в Мездра бил неподготвен и прочие,може и да не е ама ти каква работа имаш да влизаш на терена бе(за всеки от ония фенове на червените),да не си играч,не свикнали наще да падат и хоп,най-лесното айде да нахлуем на терена,та това и феновете на Ботев дето толкова изтрадаха и с техните закани да го направят това,пак не го направиха,а тия дебили,фенове ли са кви са,ще ми се оправдават те със стадиона,всичко е до манталитет на човека,а те явно го нямат.И другото с каква наглост Борисов ще иска преиграване на мача,ха-ха,да иска доиграване след 65 минута,ок,ама наглостта за преиграване,писна ми от вас келеши,я се взимайте веднъж в ръсе,че на хората им дойде до гуша от вас :evil: :evil: :evil:
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 22 мар 2010 12:11

Angoff написа:Ако аз утре облека фланелка на Берое и се омотая с зелено бял шал , прекося терена с още 50-60 такива мой "съмишленици" Берое ли ще накажат ???

Това не е миродавно , всеки може да направи каквото си поиска ... има камери и да гледат кой какъв , да разпитват и да стигнат до причината и т.н. ако така се наказваше ... утре може някой същия номер да извърти на Левски,Литекс,Локо Сф ...

Само не ми казвай,че Дучето и другите нормални фенове,не се познават,и не знаят кой са тези.Сигурен съм,че много добре ги познава Дучето.Така ,че не ми обяснявай,че тези са фенове на "Левски,или на който и да е друг отбор.

veles
Контакти:

Мнениеот veles » 22 мар 2010 12:14

НЕ ЗНАМ КОЛКО ЩЕ ГИ НАКАЖАТ, НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ВИДЯ МОРАЛА НА ТАЗИ ПУБЛИКА(АКО МОГА ДА НАРЕКА ТАЗИ СБИРЩИНА ПУБЛИКА)!!!
НЕДОВОЛНИ ОТ КАКВО??? ЧЕ ОТБОРЪТ ИМ ИГРАЕ СЛАБО!!!
АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И ЛЕВСКИ ИГРАЕ СЛАБО, АМА ТОВА Е СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА, ТАКОВА НИ Е РАВНИЩЕТО!!!
ЗАЩО ЗАМЕРЯХА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ С КАМЪНИ???
ТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ???
ДА ЧАКАТ ДА ИМ ВКАРАТ ЦСКА ГОЛ???
В МОМЕНТА В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ИМА 2 ОТБОРА, КОИТО ИГРАЯТ ФУТБОЛ:
ПИРИН И БЕРОЕ!!!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 22 мар 2010 12:14

Заради някакви си 30-40 софианеца защо трябва да старада целия отбор ЦСКА и неговите фенове в България.Когато футболистите не са виновни поне трябва да се доиграе самия мач оставаха 20 минути.... :? Защо полицията не изгониха червените фенове и да се доиграе мача или футболистите получиха психически травми :?: Дучето защо не ги спря нали се явява там някъв си тартор, когато биеме пее, когато падаме да става каквото ще...

Върни се в “Футбол - България”