Мача трябва да се преиграе, ето моите доводи :
1. Зимата беше много студена и снеговита !
2. Гърция изпадна във финансов и икономически колапс !
3. Тази година дупките по пътищата се умножиха многократно !
4. Чили земетресения всеки ден !
5. Ледовете във Антарктида продължават да се топят !
6.Сомалийските пирати продължават да отвличат кораби !
7. На Дучето, кучето и внучето много им се иска мача да се преиграе !
Тези железни доводи стигат ! БФС е на ход .......
Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Естествено, че трябва да се преиграе мача-не може цска да губи! Ако и тогава Мездра бият-пак да се преиграе... И пак, и пак, и така до победа на цска... Урааааа, да живее комунизЪма...
Бахти наглите боклукчии...
- mistreated
- Контакти:
azata написа:Кажете ми какво щеше да стане, ако феновете на Левски бяха на същото място вчера и Левски губеше в резултата. Мислите ли, че изхода нямаше да е същия?
Мача с Литекс го загубихме,но такава свинщина не сме правили.Още повече,че в Мездра гола падна в 62 мин. и до края оставаше половин час игрово време-достатъчно за да се опитат ЦСКА да направят някакъв обрат.
Едно е агитката да е в сектора, охраняван с полицаи, друго е да е на 5 метра от терена в сектор пълен с камъни и без полиция. Разликата е огромна! И пак казвам - по никакъв начин не приемам действията на феновете и преиграване няма да има. Но това са ненормални условия за мач. Не сравнявайте мачовете в Англия с мачовете тук. Първо - цените на билетите там са страшно високи и малко от тези наркоманчета могат да си позволят да идат на мач, второ - за да влезнеш на стадиона минаваш през проверка, каквато никъде в България няма, трето и най-важно - работят законите срещу футболното хулиганство. Така че не ми сравнявайте мачовете тук с мачовете в Англия, първо трябва да спазваме законите, като тях, да си направим стадиони, като техните и тогава да имаме публика, като тяхната!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- ludost
- Контакти:
категорично не трябва да има преиграване.
Моя въпрос е кво правеше Дучето докато ставаха ексцесиите?
Моя въпрос е кво правеше Дучето докато ставаха ексцесиите?
-
- Контакти:
Преиграване само ако мача започне от 0:2 за ЦСКА
Добре на стадиона имаше камери, които показаха лицата на активните фенове.
Колко от тях са задържани след мача?
Имало ли е организирана екскурзия за този мач - записването за нея как е станало или всички са дошли с "градски транспорт" и лични автомобили
Далеч съм от мисълта, че на нахлулите на терена им е първи мач и са абсолютно непознати за всички останали в агитката
На Левски - ЦСКА същите фенове ни лук яли ни лук мирисали!

Добре на стадиона имаше камери, които показаха лицата на активните фенове.
Колко от тях са задържани след мача?
Имало ли е организирана екскурзия за този мач - записването за нея как е станало или всички са дошли с "градски транспорт" и лични автомобили
Далеч съм от мисълта, че на нахлулите на терена им е първи мач и са абсолютно непознати за всички останали в агитката
На Левски - ЦСКА същите фенове ни лук яли ни лук мирисали!
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.
Ама как да се преиграва, най лошия вариант е да се ДОиграва, това са истериите на червените шамани!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
- POPCORN
- Контакти:
Veso1913 написа:Авторе!Какво преиграване?ЦСКА са рецидивисти в това отношение.Имам в предвид феновете.Все едно да питаш за някой сериен изнасилвач,отърван от правосъдната система и хванат на поредното изнасилване,дали не трябва да го пуснат отново да ,,преиграе" изнасилването,че белким се окаже не изнасилване,а едно обикновено е.б.а.н.е.Според мен служебна загуба,отнемане на точки,лишаване от домакинство за няколко мача/до края на първенството/и примерно една година без фенове на НИКОЙ БГ стадион.Това изглежда справедливо.А онези лумпени трябва да ги издирят по видеозаписите/оказа се че записите на спортни срещи важат/и да ги насметат с цялата строгост на закона.Без разните му там пробации и други чудесии.Нека ги вкарат по затворите за определено време/там да им нацепят задниците/и без право на посещение на мач до живот.Ако някой престъпи ограничението-в пандиза.И след две години можем да казваме гордо,че 20 гарда пазят мач с 20000 публика без проблеми.Вярвате ли че ще е така?Аз да!И ще станем като на острова.Ама там колко хора полежаха в панделата?И колко не стъпват вече на мач?С подписка преди всеки един мач!Това е пътят.Няма нужда да го побългаряваме отново,като всяко едно друго нещо.
прочети какво е рецедивив и тогава ми говори!тука всички станахте много компетентни.Да ви вземем направо в комисиите?Това не е рецедивив.По твойта логика сега има нахлуване и ако след 2 години има пак, рецедивив ли е?Ми то след 2 години могат да станат много неща?Много обичам такива професорчета.Гледайте си отборите и не се занимавайте с ЦСКА!ЦСКА си има ръководство има си и органи които ще накажат ЦСКА по правилника.Вместо да злобете малките клубчета , си направете добра организация за мачовете а, не хора да ми седят до скамейката на ЦСКа и некви такива.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue magic
- Контакти:
mistreated написа:azata написа:Кажете ми какво щеше да стане, ако феновете на Левски бяха на същото място вчера и Левски губеше в резултата. Мислите ли, че изхода нямаше да е същия?
Мача с Литекс го загубихме,но такава свинщина не сме правили.Още повече,че в Мездра гола падна в 62 мин. и до края оставаше половин час игрово време-достатъчно за да се опитат ЦСКА да направят някакъв обрат.
Едно е агитката да е в сектора, охраняван с полицаи, друго е да е на 5 метра от терена в сектор пълен с камъни и без полиция. Разликата е огромна! И пак казвам - по никакъв начин не приемам действията на феновете и преиграване няма да има. Но това са ненормални условия за мач. Не сравнявайте мачовете в Англия с мачовете тук. Първо - цените на билетите там са страшно високи и малко от тези наркоманчета могат да си позволят да идат на мач, второ - за да влезнеш на стадиона минаваш през проверка, каквато никъде в България няма, трето и най-важно - работят законите срещу футболното хулиганство. Така че не ми сравнявайте мачовете тук с мачовете в Англия, първо трябва да спазваме законите, като тях, да си направим стадиони, като техните и тогава да имаме публика, като тяхната!
Агитката на ЦСКА в Ловеч бе охранявана от полицаи, но това не им попречи да разбият загражденията и отново да излязат на пистата. Дори имаше и нахлуване на терена, при което мачът бе спрян за известно време. Така че проблемът не е в полицията.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- POPCORN
- Контакти:
Агитката на ЦСКА в Ловеч бе охранявана от полицаи, но това не им попречи да разбият загражденията и отново да излязат на пистата. Дори имаше и нахлуване на терена, при което мачът бе спрян за известно време. Така че проблемът не е в полицията.
еми полицайте като си бъркат в носа така е.седят до решетката и като тръгне да прескачка го бие с палката да видиме дали ще прескочи нали?А не да ми седят на 20 метра от решетката!Айде все ЦСКА ви е виновен на всички за всичко.Всеки кой не се запознал с нещо и го коментира.А като е имало полиция , защо са пуснали дрогираните и пияни фенове на стадиона да те питам пък аз?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Lyubaka01 написа:Естествено, че трябва да се преиграе мача-не може цска да губи! Ако и тогава Мездра бият-пак да се преиграе... И пак, и пак, и така до победа на цска... Урааааа, да живее комунизЪма...
ти не ми говори за нагли.където всеки мач ви бутат да стигнете по напреде!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !