Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да се преиграе мача Локо-Цска?
Ще ви се. Ама не!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Дучето да отива до маркета за един Плейстейшън и да си преиграват мача с Венци Живков колкото си искат...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
- mistreated
- Контакти:
Преиграване няма да има, стига глупости. Пределно ясно е каква ще бъде санкцията в случая. Но разберете едно нещо - това е ненормална работа, това не са условия за футболен мач. Кажете ми какво щеше да стане, ако феновете на Левски бяха на същото място вчера и Левски губеше в резултата. Мислите ли, че изхода нямаше да е същия? Къде в нормалния свят при агитките има камъни?!?!?!? На националния не ти дават да влезеш с бутилка вода, тук имаше камъни при гостуващия отбор. ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНА РАБОТА?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
от mistreated на 22 Мар 2010 08:56
Преиграване няма да има, стига глупости. Пределно ясно е каква ще бъде санкцията в случая. Но разберете едно нещо - това е ненормална работа, това не са условия за футболен мач. Кажете ми какво ще стане, ако феновете на Левски бяха на същото място вчера и Левски губеше в резултата. Мислите ли, че изхода нямаше да е същия? Къде в нормалния свят при агитките има камъни?!?!?!? На националния не ти дават да влезе с бутилка вода, тук имаше камъни при гостуващия отбор. ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНА РАБОТА?
Кажи колко мача загуби Левски този сезон и в колко публиката нахлу на терена,при положение,че това е най-слабия сезон на Левски поне откакто аз гледам футбол? И като отговориш,по тази логика трябваше да сме прекратили 6-7 мача.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
emo_cska1 написа:Ние не можем да си избираме феновете,те са най-многобройните и пръснати из цяла България.Но ЦСКА ги има и винаги ще е така,те си остават най успелия български отбор,колкото и да не ви се иска ГОВЕДА МРЪСНИ!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Гледах в неделя мач на "Дунав" със "Спартак" от Варна.Гостуващите фенове въпреки,че бяха настанени в отделен сектор,въпреки,че мача бе охраняван от 500 полицаи ,въпреки,че с нищо не бяха провокирани, тръгнаха да се бият с домакински фенове/не с русенската агитка/,като от държанието им си личеше,че са надрусани и пияни!Нито един задържан,нито един изведен от стадиона.Вечерта гледах репортаж от инцидентите в Мездра и разбрах,че варненските деца са невинни агънца в сравнение с освирепялата сган,която нахлу на терена и тръгна да пребива деца и възрастни фенове от Мездра.И според мен наистина синьо ли,червено ли,оранжево БФС е виновно.Защото ненаказването на престъпление създава рецидив,който се увеличава като снежна топка.Мисля,че т.н. фенове на ЦСКА са единствените,които за трети път правят подобно нещо,като интересното е,че с всяко последващо престъпление,последиците от деянието им са по-трагични!Преди 25 години и аз и моите съвременници сме подкрепяли ЦСКА и Дунав по стадионите из България,но такова нещо нямаше.Родителите ни се гордееха,че са привърженици на армейците,а сега?Сега мисля,че единственото правилно решение е изваждане на отбора не само от А група,но и от професионалния футбол въобще!
Кажете ми какво щеше да стане, ако феновете на Левски бяха на същото място вчера и Левски губеше в резултата. Мислите ли, че изхода нямаше да е същия?
Мача с Литекс го загубихме,но такава свинщина не сме правили.Още повече,че в Мездра гола падна в 62 мин. и до края оставаше половин час игрово време-достатъчно за да се опитат ЦСКА да направят някакъв обрат.
Да запеем дружно песента
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
- blue magic
- Контакти:
То е ясно, че преиграване няма да има. Въпросът обаче е съвсем друг - Ръководството на ЦСКА с тези необмислени действия косвено приема действията на агитката на ЦСКА. Всички виждаме как Титан-ите винят домакините, организацията, голмайстора на домакините, настилката на пистата на стадиона, БФС, виждат организиран сценарий, провокация и т.н. Само Дучето е невинен. Нормалните фенове на ЦСКА биха се почувствали горди от една адекватна реакция на осъждане на въпросната групичка пияни и дрогирани. Не трябваше ли да подарят на ограбените деца по едно яке и един телефон. Не за друго - просто жест на добра воля. А не оня шопар да ми играе шах под надслова "Не на насилието по стадионите" а после да се усмихва самодоволно вместо да се опитва да озапти подопечните си.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Човека написал коментар над мен е прав.Неможе така има си закони,а те са жестоки за тези измислени "фенове"Защо в Англя не стават такива неща?Там са стюарди на мачовете,но агитките не се бият.Само пеят и се радват!Много сме далеч от европейския манталитет и начин на мислене.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Бижутера
- Контакти:
Няма как да има преиграване, защото това би било най-криминалното престъпление, което някога света е виждал! Едва ли в БФС са чак такива кретеноиди, за да вземат подобно зверски малоумно решение...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
emo_cska1 написа:Ние не можем да си избираме феновете,те са най-многобройните и пръснати из цяла България.Но ЦСКА ги има и винаги ще е така,те си остават най успелия български отбор,колкото и да не ви се иска ГОВЕДА МРЪСНИ!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
СМЕШКО ИМАШ НАГЛОСТТА ДА ПИШЕШ СЛЕД СТОРЕНОТО ЛИ БЕ КОМУНИСТ МРЪСЕН?!?
Погледни си смешния отбор,смешната агитка...
АХХХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧОРБАР!!!
Ultra Blue !!!
Върни се в “Футбол - България”