Дунав Русе-Спартак Варна
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дунав Русе-Спартак Варна
Незнам за вашто мнение, но Дунав показа игра на нивото от мачовете от А група.Спартак дори и незнаеха къде е топката 

-
- Контакти:
Ето и 3-те снимки които обещах
Аз съм ги снимал с телефона, така че качеството не е много добро, но все пак...

- Бижутера
- Контакти:
много публика на тоя мач бе...Дунав бие половината отбори в А група по посещаемост 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
браво на ДУНАВ, но само със КИРИЛОВ неможе да се играе в ,,А,, група.поне още един двама като него.Мое мнение,така мисля.макар че гледах днес само първото половреме.И все пак дано влезем в ,,А,, група.
Бижутера написа:много публика на тоя мач бе...Дунав бие половината отбори в А група по посещаемост
Стадиона е за 25 000, а продадените билети 8000. Четох, че билетите не стигнали и влезли още 1000 човека и аз мисля, че са горе-долу толкова - към 9000. Не е зле

Ами за стандартите на "А" група дори е превъзходно.Едни Славия-Локо Сф. или Славия-Монтана събират понякога по едва 200-300 човекаxWarden написа:Бижутера написа:много публика на тоя мач бе...Дунав бие половината отбори в А група по посещаемост
Стадиона е за 25 000, а продадените билети 8000. Четох, че билетите не стигнали и влезли още 1000 човека и аз мисля, че са горе-долу толкова - към 9000. Не е зле![]()

_RoKi_ написа:Ами за стандартите на "А" група дори е превъзходно.Едни Славия-Локо Сф. или Славия-Монтана събират понякога по едва 200-300 човекаxWarden написа:Бижутера написа:много публика на тоя мач бе...Дунав бие половината отбори в А група по посещаемост
Стадиона е за 25 000, а продадените билети 8000. Четох, че билетите не стигнали и влезли още 1000 човека и аз мисля, че са горе-долу толкова - към 9000. Не е зле![]()
Еми сега или никога ще влезем в А група и всеки иска да подкрепи Дунав.А пък смятайте като дойде Левски или ЦСКА на Градския в Русе стадиона ще е препълнен

SkArY_9 написа:над 5 хиляди
![]()
По-малко ще сме
7300 продадени билети и към 900 жлязоха без билет
Еми това имах предвид,ще трябва по-голям и модерен стадион...А,впрочем-колко места е на Дунав стадионаKerer_777 написа:Еми сега или никога ще влезем в А група и всеки иска да подкрепи Дунав.А пък смятайте като дойде Левски или ЦСКА на Градския в Русе стадиона ще е препълнен

Аз бях от хората влезли без билет!!! СРАМ!!!!
Отиваш да си дадеш прите, то няма билети, а стдиона-празен!!!! СРАМ!!!!!!
Според мен имаше около 6000 души, което си е рекорд, дори и за "А" група-БРАВО
Въпреки всичко: "А" група, "А"група ни зове!!!!
Някъде тече река. АЛЕ АЛЕ О . ДУНАВ се нарича тя АЛЕ АЛЕ О. ОЛЕ ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ !!!!!!!
Отиваш да си дадеш прите, то няма билети, а стдиона-празен!!!! СРАМ!!!!!!
Според мен имаше около 6000 души, което си е рекорд, дори и за "А" група-БРАВО
Въпреки всичко: "А" група, "А"група ни зове!!!!
Някъде тече река. АЛЕ АЛЕ О . ДУНАВ се нарича тя АЛЕ АЛЕ О. ОЛЕ ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ !!!!!!!
Върни се в “Футбол - България”