Хайде вместо простотия, ДА БЪДЕМ ПО-АКТИВНИ,ЗА ПРОБЛЕМИТЕ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: Хайде вместо простотия, ДА БЪДЕМ ПО-АКТИВНИ,ЗА ПРОБЛЕМИТЕ!

Мнениеот peterx » 08 дек 2008 02:19

Евала за темата!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 08 дек 2008 02:30

Проблем е липсата на качествен треньор за националния отбор по футбол. Следващият, според мен, трябва непременно да бъде чужденец, за да въдвори някакъв ред в отбора.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 дек 2008 10:22

Темата е много хубава, но към кои проблеми да се активираме по-напред. Кое в тази наша държавичка е наред? Образование, здравеопазване , икономика, туризъм, спорт и т.н., са все отрасли, в които властват корупцията и хаусът. Престъпниците са пуснали корени във всички посоки. Народа е смачкан и разделен на партийки и цветове, с цел да се намали съпротивителната сила и да си правят с нас каквото си искат. Какво в същност се случва в спорта ни? Както на всякъде, така и в спорта престъпници и мутри завзеха президентските постове и си играят своите игрички. Почти всички собственици, са хора с тъмно минало и съмнителна дейност. Кажете ми един собственик, който да има собствена легална фирма, която да няма връзки с престъпния контингент и да издържа отбора си, като си плаща всички данъци и такси. Може да има някъде , но аз незнам. Та от тук започват всички престъпления в нашия живот, и в часност футбола. Купуването на мачове, хващането на съдии, налагането на недоказани футболисти с цел по-голям трансфер, подмолни игрички за омаскаряването на даден противник, привличането на незнайни псевдофутболисти за присвояване на голяма комисионна и др. такива, са все приоми за облагодетелстване на някой. Но за футбола като спорт, едва ли някой се е взел да мисли на сериозно. А ние се караме и псуваме по форумите, организираме си публични боеве, а те доволно потриват ръце и си правят пъклените планове. Защото знаят, че ако ги нападне някой от противниковия лагер, е достатъчно да каже на своите привърженици че са "най-великите" и те ще застанат зад гърба му. Много е лесно да се манипулира определена група от хора със сладки приказки и велики лозунги, а делата и свършената работа остават за друг път. При тези обстоятелства, едва ли ще имаме развитие, както на клубно така и на национално ниво във футбола. А ние, трябва да спрем да мислим за футбола като за война, а да се обединим около идеята, че това е само една игра и красотата , феърплея и истинските качества са лицето на спорта.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 08 дек 2008 11:08

Към slavia_forever
Провокираната от тебе тема, наистина заслужава
особено внимание! Тя показва, че в нашата страна
има трезвомислещи хора, такива с потенциал, кои-
то могат да я изведат от блатото на кризата.
Радвам се, че сме колеги и сме завършили един
и същи институт. Само, че имаме възрастова раз-
лика и тя е в моя полза.
Възхищавам се и от написаното от МSM, про-
пито с разбиране и отговорност към страната и
процесите на развитието на обществото и в част-
ност на спорта!
Приятно ми е и да чета отзива на Bushwacker
пропито с прагматичност и действеност!
Но за съжаление, мисля, че тези хора са малцин-
ство! Основата на пирамидата са такива като
Liverpul и подобни него. Поради това, аз, един не-
поправим оптимист, мисля че България трудно
ще извърви своя път на възходящо и демократич-
но развитие!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 08 дек 2008 13:44

elit написа:Към slavia_forever
лика и тя е в моя полза.
ност на спорта!
но развитие!

ЗАПАЛЯНКОВЩИНАТА!!!! ТЕМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ГИ ПУСКАМЕ НИЕ КОЙТО ПИШЕМ В НЕГО,ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЯМАМЕ УВАЖЕНИЕ ПО-МЕЖДУСИ ,ЧЕ СЕ ОБИЖДАМЕ С НАЙ-ДОЛНИ ЕПИТЕТИ!!!!!!ТОВА МОЖИ БИ Е ОТРАЖЕНИЕ И ПО -НАЧИНА КОЙТО ЖИВЕЕМЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.ВСЕ ПАК ФОРУМА Е СПОРТЕН,И ПРЕДИ ВСИЧКО ДЕБАТИРАМЕ СПОРТНИ ТЕМИ,КОГАТО НЕ НИ ЗАСЛЕПЯВА ЗАПАЛЯНКОВЩИНАТА :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 дек 2008 21:52

plamen etov написа:
elit написа:Към slavia_forever
лика и тя е в моя полза.
ност на спорта!
но развитие!

ЗАПАЛЯНКОВЩИНАТА!!!! ТЕМИТЕ ВЪВ ФОРУМА ГИ ПУСКАМЕ НИЕ КОЙТО ПИШЕМ В НЕГО,ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НЯМАМЕ УВАЖЕНИЕ ПО-МЕЖДУСИ ,ЧЕ СЕ ОБИЖДАМЕ С НАЙ-ДОЛНИ ЕПИТЕТИ!!!!!!ТОВА МОЖИ БИ Е ОТРАЖЕНИЕ И ПО -НАЧИНА КОЙТО ЖИВЕЕМЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.ВСЕ ПАК ФОРУМА Е СПОРТЕН,И ПРЕДИ ВСИЧКО ДЕБАТИРАМЕ СПОРТНИ ТЕМИ,КОГАТО НЕ НИ ЗАСЛЕПЯВА ЗАПАЛЯНКОВЩИНАТА :D :D :D

Темата не е точно за теб, си мисля, Етов. Ти си един от най-облъчените и жалки личности, които съм засичал някога! Без злоба ти го казвам. Ти си един малоумен клоун и неграмотен човек. Всяка една, приличаща на интелегентна дискусия, не би следвало да те влече, тъй като не ти е присъща. Неуважението и простащината се проявява, най-вече при привържениците на твоя клуб. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДОКАЗА, ЧЕ Е ТОЛЕРАНТНА И СЪСТРАДАТЕЛНА, КОГАТО СТАНЕ ИНЦИДЕНТ И ТРАГЕДИЯ СПРЯМО НЯКОЙ ЧОВЕК, В СЛУЧАЯ ФЕН. АЗ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА, ПОДЧЕРТАНО-НЕАТГУМЕНТИРАНА ЗЛОБА, ПО ОТНОШЕНИЕ НА ФЕНОВЕ НА ДРУГИ ОТБОРИ, КАКТО ГО ПОКАЗВАТ ФЕНОВЕТЕ НА ТВОЯ ЖАЛЪК ОТБОРЕЦ. А ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ОМРАЗА, ОБИДИ И НАЙ-ДОЛНИ ЕПИТЕТИ - ПРОСТО ПО УСЛОВИЕ! ТА ТАКИВА КАТО ТЕБ СА ПРИЕЛИ ПРОСТОТИЯТА ЗА ДАДЕНОСТ! Добре, че не всички тук, са чак толкова прости, като теб!

Тук е момента да се ПОКЛОНЯ, на всички, които показаха, че могат да са толерантни, в частност ФЕНОВЕТЕ НА СЛАВИЯ, а и към всеки един, показал съпричастност и оказал материална и морална подкрепа на Наско, който бе попаднал в немилост и на който му желая бързо възстановяване. :idea: :!:

За такива действия говоря в темата, а ти продължавай да замърсяваш форума, в компанията на Ултрас Локо и Локо фен. И по условие, си продължавай да псуваш и обиждаш, където и който ти падне. Да наричаш Славия с какви ли не думи, а КАТО ЗАГУБИТЕ, ОТ СЪЩАТА ТАЗИ "ЖАЛКА" СЛАВИЯ, ДА СЕ ПОКРИЕТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ, ПО КАНАЛИТЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”