gugi написа:Искам да ви питам,не ви ли писна от няколко същества в този форум?Син терор,славия форевър,цесекарчо бойс 15,цска ултрас 15 и всичките му други ник неймове,с които се е регнал тука...значи те са на всяка манджа меродия!За цесекарчото от Хасково,няма кво да говоря,всички знаем за кво става въпрос,абсолютен малоумнк!Даже и неговите от ЦСКА не го искат!Син терор,чеовек,който може само да показва омразата са към ЦСКА!Човек,изтакан от злоба и ненавист!Не знам кво да кажа повече за него,вие си знаете за какво става въпрос!За слвисчето,моят любимец!Имам едно въпросче към него!Как може отборите създали най-големите футболисти в България да са грешка на природата?Става въпрос за моя отбор,Левски и ЦСКА!Той постоянно плюе по тях,че били най-голямата вреда за БГ футбола и най-голямата мафия!И да го питам още нещо,в момента неговият любим отбор,не е ли най-голямата мафия в България?Славия,ако БФС беше по-наблюдателно,досега да е във В група!Мога много да говоря за тези индивиди,но просто не виждам смисъл!Аз съм фен на Локомотив Пловдив,което в случая според мен няма никакво значеие,питам и Гонг,защо тези индивиди продължават да тровят атмосферата в този форум на това прекарасно радио!То е вярно,че омраза между враговоте винаги ще има,както и обиди по нечии адрес,но определено тези са в повече!Вие какво мислите,искате ли Гонг да банне тези потребители?Моля всеки,който има мнение по въпроса,да го даде,за видят изброените от мен,че дразнят много хора тук и само се излгат!
Не видях, да ти е писнало от нито един привърженик на любимия ти отбор, а мога да ти посоча, със запаметени примери и цитати, постове и юзъри, от Пловдивския Локо, с далеч нелицеприятни постове и изказвания, един от които си точно ти! Не бъди нахален, Кюстендилски фене!