ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЩЕ СА БЕЗ НИКАКВА ПУБЛИКА,АКО СА 10Г.БЕЗ ТИТЛА

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 дек 2008 20:59

Пирин Благоевград написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
Пирин Благоевград написа:Ти си улав, бе Славия! Та Вие сте най-продажното отборче със най-малобройната публика. Ти точно да хленчиш - не се връзва изобщо!

Изкарайте статистика на посещаемостта през 90-те и ще видите как стоят нещата.

1. Левски
2. Ботев
3. Пирин*

* Истинския в Б западна група. ЯМКСС!

да и доста (да не казвам почти винаги)често:
1.Ботев Пловдив
2.Левски София
3...
4....

Само глупости трескаш майна! Левски си беха 1-ви убедително пред нас. Чисто и просто, защото ние немаме ресурсите да ги бием във нито един параграф. Голем град, силни традиций. Съответно по-голема фен база, заради големия брой население и привличане на повече привърженици, заради силните традиций във футбола. Аз 96 година бех на Герена на един мач със ЦСКА. Още, като немаше седалки, имаше над 44000 души, а чорбата беха едно малко червенеещо се петно във единия от кюшовете на стадионо, не повече от 400/500 души. Христо Ботев в Пловдив е толко голем, колкото и Христо Ботев във Благоевград. Със зор и 2-та стадиона събираха по 25000.

E точно такива тотално неверни мнения много ме дразнят.Сега ама никва представа си нямаш за посещаемоста в Пловдив и за стадион Христо Ботев.Ше ми сравнява селското стадионче в Благоевград дето го напълнихме на финала за купата с цскка и селяните се насраха като се исипахме 15 хиляди...

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 05 дек 2008 05:39

slavia_forever

Тогава не разбирам защо ти си точно най-активния по тея теми тука? Славия е най-продажния отбор, който се издържа от уговорени мачове и мафиотски кинти, за това вземи млъкни ти казах.

PLOVDIV PEE 1912

Колко ви е голем стадионо бе печко пловдивска? Трибуните са ви по 10 метра големи. Са с Локо имаше 10 хиляди и стадионо изглеждаше почти пълен. 93-та играхте с кака ЦЕЦИ бе печка, не със нас. Баш от вас мургави миньони тракийски ше се насереме....как говедата ви насраха у Търново 2 години по-рано.
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 дек 2008 06:20

Пирин Благоевград написа:slavia_forever

Тогава не разбирам защо ти си точно най-активния по тея теми тука? Славия е най-продажния отбор, който се издържа от уговорени мачове и мафиотски кинти, за това вземи млъкни ти казах.

PLOVDIV PEE 1912

Колко ви е голем стадионо бе печко пловдивска? Трибуните са ви по 10 метра големи. Са с Локо имаше 10 хиляди и стадионо изглеждаше почти пълен. 93-та играхте с кака ЦЕЦИ бе печка, не със нас. Баш от вас мургави миньони тракийски ше се насереме....как говедата ви насраха у Търново 2 години по-рано.

Чети по внимателно бе тъп,знам много добре с кой сме играли и се бяхте насрали целия град ....ся ще кажеш ,че знаеш по добре от мен колко места има Колежа.сега на дербито имаше 14-15 хиляди ....абе кво ти обяснявам .

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 05 дек 2008 06:34

Шашнахте ни, къде се чуло и видело сурва на пролет, кукери на сред май месец. Целувахте се и се прегръщахте с чорбата долу при пощата на шадраваните, а стадионо ви ти казах : трибуните са ви по 10 мерта големи, не ме карай да ти вадя снимки!
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 дек 2008 19:07

Пирин Благоевград написа:Шашнахте ни, къде се чуло и видело сурва на пролет, кукери на сред май месец. Целувахте се и се прегръщахте с чорбата долу при пощата на шадраваните, а стадионо ви ти казах : трибуните са ви по 10 мерта големи, не ме карай да ти вадя снимки!

Виж ся брато ,адски много ме дразнят простотиите ти.Искаш да кажеш ,че стадиона ви е по голям от нашия ли кво??Христо Ботев е 33000 седящи места(защото няма пластмасови седалки а пейки),а когато се сложат такива ще стане 25000.

joro_laneca
Контакти:

Мнениеот joro_laneca » 05 дек 2008 23:18

slavia_forever написа:НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ГОЛА СТАТИСТИКА, А СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОИЗВОДНИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО, ЧАЛГАРСКО-АВТО-МОТО-ЗЛАТАРСКИ МАНТАЛИТЕТ, КОЙТО НАСАДИ ЛИПСАТА НА КОНКУРЕНЦИЯ НЕ САМО В СПОРТА, НО И В ПОЛИТИКАТА, ЖИВОТА И НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС (НАРЕЧЕН ОЩЕ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА).
ЖОРО ЛАНЕЦА, КАТО ТИПИЧЕН ЧАЛГА-ПРИМЕР, МОЖЕ БИ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА, ЧЕ Е БЕДЕН ДУХОВНО ЧОВЕК, ТОЙ ПРОСТО СИ Е ПРИРОДЕН ПРОДУКТ, ОТ НАЛОЖИЛИЯ СЕ КОМПЛЕКСАРСКИ МОДЕЛ НА ПОГРЕШНО РАЗБИРАНЕ, ЗА ЦЕННОСТИТЕ В ЖИВОТА И ПОГРЕШНО САМООПРЕДЕЛЯНЕ, КАКТО НА ЛИЧНОСТТА, ТАКА И НА ПОТРЕБНОСТИТЕ Й! :idea: :!:

НЕ ДАВАЙ ОПРЕДЕЛЕНИЯ МИШКО, СЛЕД КАТО НЕ МЕ ПОЗНАВАШ. А ТОВА КОЕТО СИ НАПИСЪЛ Е ПЛОД НА ТВОЯТА АУТСАЙДЕРСКА СЪДБА В ЖИВОТА. АМАН ОТ ЗАВИСЛИВИ МИЖИТУРКИ.
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 дек 2008 13:44

joro_laneca написа:
slavia_forever написа:НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ГОЛА СТАТИСТИКА, А СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОИЗВОДНИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО, ЧАЛГАРСКО-АВТО-МОТО-ЗЛАТАРСКИ МАНТАЛИТЕТ, КОЙТО НАСАДИ ЛИПСАТА НА КОНКУРЕНЦИЯ НЕ САМО В СПОРТА, НО И В ПОЛИТИКАТА, ЖИВОТА И НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС (НАРЕЧЕН ОЩЕ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА).
ЖОРО ЛАНЕЦА, КАТО ТИПИЧЕН ЧАЛГА-ПРИМЕР, МОЖЕ БИ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА, ЧЕ Е БЕДЕН ДУХОВНО ЧОВЕК, ТОЙ ПРОСТО СИ Е ПРИРОДЕН ПРОДУКТ, ОТ НАЛОЖИЛИЯ СЕ КОМПЛЕКСАРСКИ МОДЕЛ НА ПОГРЕШНО РАЗБИРАНЕ, ЗА ЦЕННОСТИТЕ В ЖИВОТА И ПОГРЕШНО САМООПРЕДЕЛЯНЕ, КАКТО НА ЛИЧНОСТТА, ТАКА И НА ПОТРЕБНОСТИТЕ Й! :idea: :!:

НЕ ДАВАЙ ОПРЕДЕЛЕНИЯ МИШКО, СЛЕД КАТО НЕ МЕ ПОЗНАВАШ. А ТОВА КОЕТО СИ НАПИСЪЛ Е ПЛОД НА ТВОЯТА АУТСАЙДЕРСКА СЪДБА В ЖИВОТА. АМАН ОТ ЗАВИСЛИВИ МИЖИТУРКИ.

Теб те видяхме що за стока си. След като си опознал моята "аутсайдерска съдба", обоснови се. На базата на какво го пишеш този абсурд? Аз например, добре знам кой си, както и добре знам АЗ кой съм. Въпреки това, не си позволявам, да анализирам или изтъквам неща, които не знам и които ти не си показал тук. Аз изтъквам, показания от теб, компексарски модел на поведение. Понятията: "Ланец", "БМВ", "Шеф", не са изтъкнати от мен тук, А ОТ ТЕБ въпреки, че до много голяма степен, може и да имам основание за това. Но не го правя, тъй като нямам комплекси, по отношение на постигнатото от мен. Един нормален и некомплексиран човек, какъвто ти не си, винаги ще допусне, че не е кой знае какво, да имаш ланец, или БМВ. А глупавата ти главица си мисли, че кой знае какво впечатление правиш. Твойто поведение, може да се окачестви, като типичен пример, за т.н. "чалга-комплексарщина". А ти самия, си един смешник. И затова, нека се посмеем на Жорката - шефа - с ланец и БМВ: :lol: !
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

joro_laneca
Контакти:

Мнениеот joro_laneca » 06 дек 2008 22:52

slavia_forever написа:
joro_laneca написа:

Теб те видяхме що за стока си. След като си опознал моята "аутсайдерска съдба", обоснови се. На базата на какво го пишеш този абсурд? Аз например, добре знам кой си, както и добре знам АЗ кой съм. Въпреки това, не си позволявам, да анализирам или изтъквам неща, които не знам и които ти не си показал тук. Аз изтъквам, показания от теб, компексарски модел на поведение. Понятията: "Ланец", "БМВ", "Шеф", не са изтъкнати от мен тук, А ОТ ТЕБ въпреки, че до много голяма степен, може и да имам основание за това. Но не го правя, тъй като нямам комплекси, по отношение на постигнатото от мен. Един нормален и некомплексиран човек, какъвто ти не си, винаги ще допусне, че не е кой знае какво, да имаш ланец, или БМВ. А глупавата ти главица си мисли, че кой знае какво впечатление правиш. Твойто поведение, може да се окачестви, като типичен пример, за т.н. "чалга-комплексарщина". А ти самия, си един смешник. И затова, нека се посмеем на Жорката - шефа - с ланец и БМВ: :lol: !

ТИ НАЙСТИНА СИ ПО ГОЛЯМ ГЛУПАК ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛЕХ И МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ВЪОБЩЕ ДА ТИ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ МИШКО.
А НИЕ СМЕ СИНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ, ОБИКОЛИЛИ ВСИЧКИ СТАДИОНИ, РАЗБИЛИ ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ ОТБОРИ, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 дек 2008 01:00

Теб те видяхме що за стока си. След като си опознал моята "аутсайдерска съдба", обоснови се. На базата на какво го пишеш този абсурд? Аз например, добре знам кой си, както и добре знам АЗ кой съм. Въпреки това, не си позволявам, да анализирам или изтъквам неща, които не знам и които ти не си показал тук. Аз изтъквам, показания от теб, компексарски модел на поведение. Понятията: "Ланец", "БМВ", "Шеф", не са изтъкнати от мен тук, А ОТ ТЕБ въпреки, че до много голяма степен, може и да имам основание за това. Но не го правя, тъй като нямам комплекси, по отношение на постигнатото от мен. Един нормален и некомплексиран човек, какъвто ти не си, винаги ще допусне, че не е кой знае какво, да имаш ланец, или БМВ. А глупавата ти главица си мисли, че кой знае какво впечатление правиш. Твойто поведение, може да се окачестви, като типичен пример, за т.н. "чалга-комплексарщина". А ти самия, си един смешник. И затова, нека се посмеем на Жорката - шефа - с ланец и БМВ: :lol: ![/quote]
ТИ НАЙСТИНА СИ ПО ГОЛЯМ ГЛУПАК ОТ КОЛКОТО СИ МИСЛЕХ И МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ВЪОБЩЕ ДА ТИ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ МИШКО.[/quote]

Нали ми каза, да ти посоча една правописна грешка:
1. "Наистина" се изписва така.
2. "По-голям" се изписва така.
3. "Отколкото" се изписва така.

р.р. Твърдиш, че имаш достойнство? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”