Пирин Благоевград написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Пирин Благоевград написа:Ти си улав, бе Славия! Та Вие сте най-продажното отборче със най-малобройната публика. Ти точно да хленчиш - не се връзва изобщо!
Изкарайте статистика на посещаемостта през 90-те и ще видите как стоят нещата.
1. Левски
2. Ботев
3. Пирин*
* Истинския в Б западна група. ЯМКСС!
да и доста (да не казвам почти винаги)често:
1.Ботев Пловдив
2.Левски София
3...
4....
Само глупости трескаш майна! Левски си беха 1-ви убедително пред нас. Чисто и просто, защото ние немаме ресурсите да ги бием във нито един параграф. Голем град, силни традиций. Съответно по-голема фен база, заради големия брой население и привличане на повече привърженици, заради силните традиций във футбола. Аз 96 година бех на Герена на един мач със ЦСКА. Още, като немаше седалки, имаше над 44000 души, а чорбата беха едно малко червенеещо се петно във единия от кюшовете на стадионо, не повече от 400/500 души. Христо Ботев в Пловдив е толко голем, колкото и Христо Ботев във Благоевград. Със зор и 2-та стадиона събираха по 25000.
E точно такива тотално неверни мнения много ме дразнят.Сега ама никва представа си нямаш за посещаемоста в Пловдив и за стадион Христо Ботев.Ше ми сравнява селското стадионче в Благоевград дето го напълнихме на финала за купата с цскка и селяните се насраха като се исипахме 15 хиляди...