Батков: Бием ЦСКА, доиграваме осем мачлета и сме шампиони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Батков: Бием ЦСКА, доиграваме осем мачлета и сме шампиони

Мнениеот McLovin » 10 мар 2010 16:53

1. Батков е измамник, боклук и алкохолик. На въпрос за Левски той отговаря със заяждане към другите отбори. Това за какво ви говори? Не иска да говори за Левски щото няма к'во да каже и го знае.
2. С какво безсрамие говори за селекция?! Той вярва ли си сам? Дали сме пари на морето за кривия?!? Това кой го вярва? Дал пари на мениджъра на свободния агент... тука не знам да се смея ли да плача ли...Естествено, че ще даде пари на мениджъра, то съвсем за без пари не става винаги.
3. Не мисля, че ще победим цска. Надявам се, но логиката ме води към друго.
4. Много се надявам да станем и шампиони, но това вече съвсем не го вярвам.
5. Отбора плаче за пълно преструкториране. Нито собственика е собственик, нито изп. директор е такъв. Искал да закрива школата! АЛО?!? Я не на нас тия. Гонзо колкото и да го обичам не мисля, че е готов да води Левски. Може би някой ден да. Сега ни трябва сериозен тренер. И за капак и почти цял нов отбор. Но тъй като не се вижда кой ще е храбреца да закупи Левски за тия пари, които иска мустака ще си седим в тая агония, ще му слушаме тъпизмите и ще си късаме нервите....
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 16:53

L_Messi написа:
POPCORN написа:]
Пак ли автогола на Легендата? Я разкажи и как купихме Флайшер след това :lol:

пак ли автогола да пак.щом като всеки път повтаряте това и ние ще го повтаряме тоя гол!

Повтаряйте си го, ние всеки път ще ви се смеем, защото така или иначе тоя гол беше редовно отменен по тогавашните правила на ФИФА. Ако беше станал 6 месеца по-късно, тогава можеха да го признаят.[/quote]
е разбира се .има си хас, щом е във вреда на Левски винаги е честно отменен.моля ти се :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 16:58

POPCORN написа:
L_Messi написа:
POPCORN написа:]
Пак ли автогола на Легендата? Я разкажи и как купихме Флайшер след това :lol:

пак ли автогола да пак.щом като всеки път повтаряте това и ние ще го повтаряме тоя гол!

Повтаряйте си го, ние всеки път ще ви се смеем, защото така или иначе тоя гол беше редовно отменен по тогавашните правила на ФИФА. Ако беше станал 6 месеца по-късно, тогава можеха да го признаят.

е разбира се .има си хас, щом е във вреда на Левски винаги е честно отменен.моля ти се :lol:[/quote]
По-скоро е обратното - че щом пострадалият е ЦСКА, значи е трябвало да се признае. Това си е патент на червените шамани и техните последователи, които за всички неуспехи на армейците обвиняват синьото БФС и Световната конспирация.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 10 мар 2010 17:03

blue SASHO77 на 10 Мар 2010 17:49

Егати тъпите парчета има в тоя форум, не ви ли стана ясно, че 99% от феновете на Левски не се припознават с тоя дебил Баткофф!!!!!!???? Нека да си говори каквото иска, на нас феновете на Левски ни е ясно, че с този състав който имаме в момента, няма как да се радваме (и да станем, разбира се) шампиони,защото след това всеки знае какво следва!!!

Ето едно мъжко и обективно мнение!!! Лошото е, че не си сравняваме успехите, а провалите...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 10 мар 2010 17:05

POPCORN, понеже си решил да се връщаш в миналото, питай дядо си как сте спечелили 9 поредни титли да ти каже.

Е това ми е било странно винаги, чорбари да говорят за съдии?! Искате всичко да е честно, ама ако беше така щеше да сте във В група вече :!:
Ми аз за първи път откакто гледам футбол видях да бъде отменен гол, защото вратаря се сблъсква със свой съотборник! ( ЦСКА - Видима ).
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

kaicho
Контакти:

Мнениеот kaicho » 10 мар 2010 17:12

Много се кефа как Бай Ганя лъже ли лъже сините фенове.Лошото е ,че те му вярват.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 мар 2010 17:17

rsk написа:POPCORN, понеже си решил да се връщаш в миналото, питай дядо си как сте спечелили 9 поредни титли да ти каже.

Е това ми е било странно винаги, чорбари да говорят за съдии?! Искате всичко да е честно, ама ако беше така щеше да сте във В група вече :!:
Ми аз за първи път откакто гледам футбол видях да бъде отменен гол, защото вратаря се сблъсква със свой съотборник! ( ЦСКА - Видима ).

и как са ги спечелили?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 мар 2010 17:37

rsk написа:POPCORN, понеже си решил да се връщаш в миналото, питай дядо си как сте спечелили 9 поредни титли да ти каже.

По-добре ли ще ти стане, ако сме във "В" група? Тогава "осемте мачлета " ще станат "30-те мачлета" или направо да се играе за 2-рото място, `щото 1-вото си е ваше. А после в ЕКТ добре познатия резил. Единствената постоянна конкуренция е мужду ЦСКА и Левски. Има и отбори, които правят всичко възможно, да се намесят трайно във всеки шампионат. Но нивото на БГ футбола е много ниско и ще им трябва доста време. Така че, винаги внимавай, какво си пожелаваш - може да те изненада неприятно!

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 10 мар 2010 17:54

Сега да ви кажа нещо и след това очаквам да ме заядете ама това дето го чувате че ЛИТЕКС ще е шампион тази година го чух още през септември .И аз не вярвах след като ЦСКА поведе с убииствена разлика ,а Черноморец вървяха добре .Но както всички вижаме това става факт сега.А поледнете ги какво направиха онзи ден ,Пирин направо ги преби.( СЛАБИ,СЛАБИ,СЛАБИ)
Неказвам че ЛЕВСКИ , ЦСКА .или ЛОКО са по силни но ако е решено те да са шампион ,какво ще ни очаква на есен .
Срам и позор отново . И нека феновете НА ЛИТЕКС да не се заяждат с ЛЕВСКИ пак щото и те ядаха ГОЛЕМИЯ с БАТЕ. ЦСКА премериха сили с ЖИЛИНА и т.н
Дано направят А група с 10 тбора по скоро защото ........................то вече сме на дъното а от там освен нагоре няма на каде.......

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 мар 2010 17:57

kaicho написа:Много се кефа как Бай Ганя лъже ли лъже сините фенове.Лошото е ,че те му вярват.

Не приятелю!Хубаво е че му вярват!Ние феновете на истинския футбол искаме този тумор да го няма в БГ футбола,но не правим нищо.Единствения който се е заел сериозно с тази задача е...Батков.Нека му вярват.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Футбол - България”