Национален стадион в Пловдив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Национален стадион в Пловдив!

Мнениеот vladitol » 10 мар 2010 14:31

spartaka написа:
vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди ! :evil: :evil:

Споко нашата зала ще е готова до няколко месеца,така че националите по волейбол да заповядат в Пловдив и ние да видим тях и те да видят нас,атмосферата ще е супер,иначе по темата аз съм за такъв стадион,но най-добрият вариант е да се направят всички стадиони в БГ и да се редуват градовете иначе нашият стадион е просто уникален,дори в това си състояние,който не е бил на него не е усетил атмосферата,сякаш те пренася някъде другаде,какви мачове съм гледал там и то на Спартак,помня едно 4-0 с/у ЦСКА,но това е друг въпрос,уникален е ;)

Вие седалки нямате бе :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 14:31

chelseabg написа:Абсолютно подкрепям.От Варна съм,но смятам че в Пловдив ще се сабират много повече хора и интереса ще е много по голям.
Най-малкото ще идват много хора от Стара Загора,Хасково,Димитровград и близките градове..на 100% съм съгласен за това..а и като в Варна евентуално направиме стадиона и тука може да се играят някой мачове..

спомни си мачовете на Левски в евротурнирите през 2005-2006 и тогава ми говори за интерес
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 10 мар 2010 14:34

vladitol написа:
spartaka написа:
vladitol написа:тея Софиянци нищо не заслужават ! Като им построят залата волейболните национали ще играят там мачовете си и едвам ще събират 2-3 хиляди ! :evil: :evil:

Споко нашата зала ще е готова до няколко месеца,така че националите по волейбол да заповядат в Пловдив и ние да видим тях и те да видят нас,атмосферата ще е супер,иначе по темата аз съм за такъв стадион,но най-добрият вариант е да се направят всички стадиони в БГ и да се редуват градовете иначе нашият стадион е просто уникален,дори в това си състояние,който не е бил на него не е усетил атмосферата,сякаш те пренася някъде другаде,какви мачове съм гледал там и то на Спартак,помня едно 4-0 с/у ЦСКА,но това е друг въпрос,уникален е ;)

Вие седалки нямате бе :lol:

Пич,айде не се обаждай неподготвен,чети хубаво и тогава се заяждай,то заяждането е най-лесно,а.......
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 10 мар 2010 14:35

alexveselinov написа:
chelseabg написа:Абсолютно подкрепям.От Варна съм,но смятам че в Пловдив ще се сабират много повече хора и интереса ще е много по голям.
Най-малкото ще идват много хора от Стара Загора,Хасково,Димитровград и близките градове..на 100% съм съгласен за това..а и като в Варна евентуално направиме стадиона и тука може да се играят някой мачове..

спомни си мачовете на Левски в евротурнирите през 2005-2006 и тогава ми говори за интерес

а помисли си колко хора който са фенове на противниковия отбор са отишли не да гледат Левски а противника ?
Последна промяна от Qu1cky на 10 мар 2010 14:36, променено общо 1 път.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 мар 2010 14:36

alexveselinov написа:

Да не мислиш,че всички отидоха заради Левски?А не заради Челси,Барса,Вердер,Шалке и най-вече големия залог 1/8 1/4 финал?
Никога не може да саберете и 25 хиляди в мач срещу непретенциозен отбор.Какво остава за Словакия,Словения,Полша да не говориме Лщксембург или Малта..националния стадион е празен с изключение на мачовете с големите отбори.Срещу Англия и аз ще отида от Варна,ама срещу Литва дали ще дойда-НЕ.Или иначе казано стадиона го пълнят "Провинциалистите"..

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 10 мар 2010 14:36

Половин България не живее и работи в София.
Пловдив е почти в центъра на България и на всички от останалите градове ,ще е по лесно да стигнат до там.
Националния отбор не е само на живеещите в София.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 10 мар 2010 14:42

Еми да ходат там подкрепяйте си ги да видим до кога ще ви издържи нервната система :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 мар 2010 14:43

няма нищо по лошо от селянин комплексар :)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 10 мар 2010 14:48

alexveselinov написа:няма нищо по лошо от селянин комплексар :)

не че нещо ама от личен опит ли знаеш ?
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
denisB

Мнениеот denisB » 10 мар 2010 14:48

Аз имам въпрос: Някой може ли да ми назове имената на националните стадиони на Испания,Италия, Германия, Холандия, Португалия....и в този смисъл, защо да не се играят мачове на националите и по другите градове, като Пловдив, Бургас, Варна, Ст.Загора??????,а който иска да подкрепи отбора ..ДА ЗАПОВЯДА

Нищо лично, просто това е национален отбор и трябва да се съобразяваме с желанията и на феновете от т.н. провинция, а те никак не са малобройни и повярвайте: обичат също толкова силно както и в София.Нали разбирате, че Любовта към отбора не е запазена само за софиянци...Друг е въпроса , че нямаме стадион за провеждане на такива мероприятия никъде, освен можеби в Бургас и Ловеч

Върни се в “Футбол - България”