1913 написа:kocej написа:ревлювци..
![]()
![]()
Колега, трябва да патентоваш новата дума, която създаде, много е весела
![]()
![]()
ползвай я безплатно

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1913 написа:kocej написа:ревлювци..
![]()
![]()
Колега, трябва да патентоваш новата дума, която създаде, много е весела
![]()
![]()
Veso1913 написа:Винаги съм знаел,че левскарите си лягат да спят със сините очила.В смисъл,че никога не ги свалят.Комисията реши.Наказаха съдията,което ще рече че има нещо нередно в свирката му.Дали тона е бил фалшив,дали се е чувал звука само в едната посока,заради много силния шум от медиите и рева на всичко синьо,че са постоянно ощетявани,не знам.Но изключвайки сините фенове,цяла България застана на страната на Миньор.Момчетата честно и почтено си докараха мача до равен дори и с десет човека.Което е показателно за класата на Левски.И когато класата на сините не достигна,се намеси съдията.И им вдигна нивото.Но с тези си действия свали нивото на футбола и отново в скандала е замесен Левски.Каквото и да се случва в Родината,на дъното на всичко са подуенци.Как се получава така,че винаги те са ощетени?Какво стана след загубата на Литекс с цели четири гола?Ами хората си потърсиха вината в себе си и точка.Трагедия ли беше загубата на точки от страна на ЦСКА в Стара загора?НЕ!Не им хареса,но казаха че има още 13 мача.Черноморец загуби два поредни мача.И?Балъков каза че във футбола както може да биеш,така може и да падаш.Само за Левски не може така.Те трябва винаги да побеждават,независимо от отбора срещу когото са изправени.Това обаче важи само за България и за мачове със благосклонно свирещи рефери.В противен случай резултатите ги знаем.Всичките до един.Затова след като видях написаното от феновете по всички форуми,независимо от клубната им принадлежност ми направи впечатление следното.Най виновен за сегашното състояние на футбола в Родината е ФК Левски.Нека ги посрещаме подобаващо където и да е.Независимо на кой стадион,да им покажем всенародната ,,любов" на редовия запалянко.А тя определено не е в полза на подуенския отбор.Единствения отбор в България,който се стреми всячески да опорочава първенството от зората на футбола,до сега!Най-лошото е че успява.СПРЕТЕ ГИ!
L_Messi написа:Весо1913, ти си трагичен случай.
Левски регистрира доста лоши резултати през тоя сезон, без да се оправдава със съдиите. Единствените претенции, които имахме бяха в мачове, в които наистина бяхме ощетени. Бихме Миньор със спорна дузпа и всички конспиратори изпълзяхте от дупките с малоумните си теории. А иначе, когато същия тоя съдия отряза главата на Славия срещу ЦСКА през пролетта, сигурно пак от Левски са били виновни. На мен ми е странно и защо Антон Велков и всички други радетели на честната игра не бяха толкова активни, когато миналият кръг на орките не им признаха чист гол срещу Пирин, ама карай.
ДокладвайОтговори с цитатRe: Наказание ли е "наказанието" на Ангел Ангелов ?
от Veso1913 на 09 Мар 2010 23:47
Винаги съм знаел,че левскарите си лягат да спят със сините очила.В смисъл,че никога не ги свалят.Комисията реши.Наказаха съдията,което ще рече че има нещо нередно в свирката му.Дали тона е бил фалшив,дали се е чувал звука само в едната посока,заради много силния шум от медиите и рева на всичко синьо,че са постоянно ощетявани,не знам.Но изключвайки сините фенове,цяла България застана на страната на Миньор.Момчетата честно и почтено си докараха мача до равен дори и с десет човека.Което е показателно за класата на Левски.И когато класата на сините не достигна,се намеси съдията.И им вдигна нивото.Но с тези си действия свали нивото на футбола и отново в скандала е замесен Левски.Каквото и да се случва в Родината,на дъното на всичко са подуенци.Как се получава така,че винаги те са ощетени?Какво стана след загубата на Литекс с цели четири гола?Ами хората си потърсиха вината в себе си и точка.Трагедия ли беше загубата на точки от страна на ЦСКА в Стара загора?НЕ!Не им хареса,но казаха че има още 13 мача.Черноморец загуби два поредни мача.И?Балъков каза че във футбола както може да биеш,така може и да падаш.Само за Левски не може така.Те трябва винаги да побеждават,независимо от отбора срещу когото са изправени.Това обаче важи само за България и за мачове със благосклонно свирещи рефери.В противен случай резултатите ги знаем.Всичките до един.Затова след като видях написаното от феновете по всички форуми,независимо от клубната им принадлежност ми направи впечатление следното.Най виновен за сегашното състояние на футбола в Родината е ФК Левски.Нека ги посрещаме подобаващо където и да е.Независимо на кой стадион,да им покажем всенародната ,,любов" на редовия запалянко.А тя определено не е в полза на подуенския отбор.Единствения отбор в България,който се стреми всячески да опорочава първенството от зората на футбола,до сега!Най-лошото е че успява.СПРЕТЕ ГИ!
iohan.law написа:viroglav- и всички останали злобари, нима несвирването на дузпа в неделя на Овча купел щеше да попрече на Пирин да вкара 4 гола на Литекс или щеше да вкара /поне/ един безответен на Берое... Слабата оценка на съдията е и затова, че вдигна втори жълт картон на играча на Миньор, при условие, че нарушението е за ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН, а и за "измислената" засада в 40 мин. при която Жоазиньо оставаше сам срещу вратаря...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта