Левски тренира без Георги Иванов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

smorci
Контакти:

Левски тренира без Георги Иванов

Мнениеот smorci » 09 мар 2010 15:42

Не ви ли се струва мистериозно????
*** веднага заподозряха нещо гнило и започнаха с коментари от сорта на- "Батков маха Гонзо при провал срещу Литекс"
Вярно е че на този сайт не може да се вярва, но от друга страна като знаем Батков каква фурнаждийска лопата е нищо чудно да се изметне от големите обещания към Гонзо и да го прати в [еста глуха(справка-Мъри и Наско, Борето )

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Re: Левски тренира без Георги Иванов

Мнениеот mgj8 » 09 мар 2010 15:46

Какво печелите ако остане и какво губите ако си тръгне!А иначе това си е просто поредната измишльотина!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 09 мар 2010 15:54

Това още нищо не означава,само за яките мозъци от балона със сигурност,фантасти.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 09 мар 2010 16:12

И кат го махне майка си ли ще сложи :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 мар 2010 16:18

Направо се отвратих от този сайт и безумните му публикации. И децата виждат явното злорадство, с което гледат всеки труден мач на ЛЕВСКИ. Погледнете само за една седмица заглавията на статиите:

Циркова трупа "Герена" ще забавлява
Ужасно срамно
И Ангелов стана жертва на синия рекет
Този Левски ли да стане шампион ?
Същите познати сини идиоти
Нужен ли е ПФК 1914 на футболната игра?

Какво повече да коментирам.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 09 мар 2010 16:26

какво значи тренира без него ми дал е задача изпълнява се, моите уважния ама *** и респективно Наско Сираков силно се притеснява да не би случайно да се окаже че Гонзо става за треньор и ако види положителни индикации винаги взима "мерки"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2010 16:32

По-зле от галфоните са тези които посещават тоалетната им.
Отдавна съм поставил тази клоака в black list и същия никога не се зарежда.

Направето го и вие, вместо да се ядосвате за глупости
Изображение

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 09 мар 2010 16:51

Е то пък дали с него или без него на тренировка....

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 09 мар 2010 17:29

smorci написа:Не ви ли се струва мистериозно????
*** веднага заподозряха нещо гнило и започнаха с коментари от сорта на- "Батков маха Гонзо при провал срещу Литекс"
Вярно е че на този сайт не може да се вярва, но от друга страна като знаем Батков каква фурнаждийска лопата е нищо чудно да се изметне от големите обещания към Гонзо и да го прати в [еста глуха(справка-Мъри и Наско, Борето )

А ТИ ОБЯСНИ НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ПУСНА ТАЗИ ТЕМА ??????!!!!!!! АКО НЕ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ, ТЕ СЪВЕТВАМ ДА ОТИДЕШ ПРИ ЛИЧНИЯТ СИ ЛЕКАР И ДА СИ ВЗЕМЕШ СЪОТВЕТНОТО НАПРАВЛЕНИЕ .........
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 09 мар 2010 17:58

Sorry, че пак подхващам темата, ама виждам, че никъде няма дискусия по този въпрос. За мен най-големият проблем си остава - Тодор Батков. Левскари, разберете, не може начело на Левски да стои един доносник нс ДС. Не може, след всичко което БКП направи на българския футбол, създавайки пропагандния си рупур ЦСКА. В това е харизмата на Левски, че не бе "галеничето", любимото дете на БКП. Затова, когато футболистите на Левски излизаха на терена, червените играчи трепереха. Батков е на път да унищожи тази харизма. Сред привържениците на Левски има много хора, наследници на репресирани от комунистическия режим (аз съм наследник на такова семейство). Няма по-голяма обида за мен от това, че един наглец, един agent на ДС стои начело на любимия ми Левски. Това е като сбъдване на най-лошите ми кошамри. Да не говорим за това как печелим мачове...Хора, превръшатме се в отбор, които ползва привилегии...и така е от доста време. Превръшатме се в... ЦСКА. Дайте да решим, дайте официално да излезем с позиция и действия срещу Батков. Честно ви казвам, предпочитам да не станем шампиони сега, отколкото да ни бият като тъпан по Европа или да ни горчи титлата, щото е взета чрез нечестна игра. Проблемът има и друг аспект - вижте в каква посока върви българският футбол. Визирам мача с Полша. Точно оттам ви пиша и аз. Не ми се иска да изхивявам този ужас отново. Не виждате ли, че така вървим към гибел. Обезличаваме се.

Върни се в “Футбол - България”