левски - ЦСКА ,доколкото разбрах ще бъде викнат чужд съдия и тогава ще лъсне истината

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
reddek написа:temerut написа:Според мен,дузпа нямаше.Имаше засада при третия гол,а при двата картона на Витанов,дори нямаше нарушения.Гадно ли ви е,кюмури,а ?
Ти гледал ли си мача?! Ти какво искаш да счупи на някой краката че да има картон ли? Даже старши треньора на Миньор каза че са напълно заслужени ти май падаш от Марс! Пък втория няма какво да говоря тоя удари шамар на съдията и няма да го изгони хехех.
Сега относно дузпата много спорове много нещо всеки видял не видял спори. Моето мнение че на нито едно повторение мога да сложа ръка на сърцето и да кажа че не се вижда чисто има ли дузпа няма ли. Не знам как го видяхте сигурно от някоя камера дето не е излъчвана до сега но от тази на мача дето беше ама въобще не се вижда какво всъщност стана. Та няма смисъл да си приказва ме тук сега глупости всички Левскари сме видяли дузпа пък чорбарите не са. Ай сега имало не имало дали са я преживейте го!
POPCORN написа:xWarden написа:red blood написа:От тази дузпа можете да сте доволни точно толкова, колкото е инвалид, когато му дават държавната помощ!
Събула му се била обувката, хиляди причини може да има за това. Ами ако не я е бил вързал като хората; ако не я е бил стегнал...??? А ако му се събуят и гащите какво? Ще съдят защитника на Миньор за блудство ли!?!?!?!
Е как ще бяга цял мач ако я е вързал толкова зле, че при едно падане да се събуе ?
е що трябва да е цял мач бе братле?може точно 5 мин преди да стане това да са му се развъзали връзките и кво ли не.всичко е възможно.ама това да твърдите вижте няма му е обувката има дузпа е много смешнодаго е настъпил отзад нормално е да му се махне обувката.дори отпреде да го настъпи в игрова ситуация според мене не е дузпа.както и да е
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта