Garvana написа:е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....
Пич, когато националите играха в Бургас преди 7-8 години, колко хора имаше на мачовете?
До колкото си спомням там се осирахме жестоко с всички отбори.
Аре да сме честни. Колко от Варна ще отидете на мач с Малта? 40 000 - 50 000 хиляди? ДА бе да.
Относно псуването на БФС - кво, вие там ше си мълчите ли? Подиграват се БФС с цяла България, но вие във Варна си мълчите! Да бе да.