Държавното нехайство относно родния СПОРТ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: Държавното нехайство относно родния СПОРТ!

Мнениеот Fridtjof Nansen » 08 мар 2010 12:32

Седят Crap и Garvana на гарата и си приказват:
- Извинете, Вие за Варна ли пътувате?
- Не, за Варна.
- Аз пък помислих, че за Варна.
:mrgreen:
Само за Crap:
1. За да се даде един обект на концесия, тя трябва да се обяви съгласно Закона за концесиите. Прави разлика между концесия и безвъзмездно ползване.
2. Докато ЦСКА дължи пари на държавата, не стадион, ами будка за вестници няма да получи. :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 мар 2010 12:46

Fridtjof Nansen написа: Докато ЦСКА дължи пари на държавата, не стадион, ами будка за вестници няма да получи. :mrgreen:

ЦСКА дължи пари на Министерството на спорта, Министерството дължи пари на общината за данъци, а общината дължи пари на Титан за почистването на смет. А сега кажи къде е топчето?

Garvana
Контакти:

Мнениеот Garvana » 08 мар 2010 12:57

то като са замисля и на мач на цСКА във Варна пак ще има повече публика отколкото в софия !!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 08 мар 2010 13:09

Аз ако съм на бургазлии, няма да си дам стадиона. **** съм ги да се оправят.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 08 мар 2010 13:43

Garvana написа:е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....

Пич, когато националите играха в Бургас преди 7-8 години, колко хора имаше на мачовете?
До колкото си спомням там се осирахме жестоко с всички отбори.
Аре да сме честни. Колко от Варна ще отидете на мач с Малта? 40 000 - 50 000 хиляди? ДА бе да.
Относно псуването на БФС - кво, вие там ше си мълчите ли? Подиграват се БФС с цяла България, но вие във Варна си мълчите! Да бе да.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 мар 2010 14:15

Аре стига с това кое ни е наред, че футбола ли да ни е наред. Да не би в Аржентина и Бразилия държавата да им е наред? Да не би по време на комунизма нещо да е било наред? да не би да сме имали кой знае какви успехи тогава. Има ли сме медали от летни олимпиади, но тогава подяволите държавите са били наполивина от сегашните. Да не би да сме били сред медалистите на зимните игри? Не сме били. Защо последната лятна олимпиада нямахме много медали? По простата причина, че щангистите ни бяха отстранени и загубихме минимум 3. Аре стига с тия простотии държавата та държавата. Просто сега няма материал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 08 мар 2010 17:09

haiobaio написа:
Garvana написа:е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....

Пич, когато националите играха в Бургас преди 7-8 години, колко хора имаше на мачовете?
Аре да сме честни. Колко от Варна ще отидете на мач с Малта? 40 000 - 50 000 хиляди? ДА бе да.
Относно псуването на БФС - кво, вие там ше си мълчите ли? Подиграват се БФС с цяла България, но вие във Варна си мълчите! Да бе да.

на докаминствата на Черно Море с по-малките отбори се събират 5-6000 . Смятам , че на домакинство на националния ще има поне 15-20000 , а не както в София 2-3000 .

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 08 мар 2010 17:26

pomiqrat написа:Аре стига с това кое ни е наред, че футбола ли да ни е наред. Да не би в Аржентина и Бразилия държавата да им е наред? Да не би по време на комунизма нещо да е било наред? да не би да сме имали кой знае какви успехи тогава. Има ли сме медали от летни олимпиади, но тогава подяволите държавите са били наполивина от сегашните. Да не би да сме били сред медалистите на зимните игри? Не сме били. Защо последната лятна олимпиада нямахме много медали? По простата причина, че щангистите ни бяха отстранени и загубихме минимум 3. Аре стига с тия простотии държавата та държавата. Просто сега няма материал.

материал има , но няма кой да го развие . От всички спортове май само волейбола има добри бази и донякъде баскетбола . Всичко друго е от времето на бай Тошо . На повечето треньори им е удобно да пускат най-големите парцали срещу заплащане , вместо деца показващи талант .

на летните олимпиади преди 89-та да не би да сме имали лоши резултати ? Просто тогава държавата е поощравала спорта , а сега поощрава .... чалгата .

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 мар 2010 18:04

comeundone написа:
haiobaio написа:

на докаминствата на Черно Море с по-малките отбори се събират 5-6000 . Смятам , че на домакинство на националния ще има поне 15-20000 , а не както в София 2-3000 .

Незнам кои мачове на националния си гледал.. можеби само този с Грузия! Стадиона е почти винаги пълен, а в най-лошия случай има поне 15 000 души...
YA GUNNERS YA

Върни се в “Футбол - България”