Гриша Ганчев - президента дал най - много за футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

IvoDivo
Контакти:

Re: Гриша Ганчев - президента дал най - много за футбола

Мнениеот IvoDivo » 03 дек 2008 16:22

Всички тези които плуят по Гриша Ганчев сте много зле и нямате на представа какво прави той ! Човека може да е всичко но никой неможе да му отрече колко е дал за спорта, а и за града, а и за Ловешки район като цяло. Дай боже повече такива мутри и крадци !

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 03 дек 2008 16:46

tprodanov не плюй против джуджето от Ловеч,щото те с бай ви Ганя са си големи дружки.
Вън перуката и лакеите му от BG футбола .
Изображение

serjtankian
Контакти:

Мнениеот serjtankian » 03 дек 2008 20:13

Abbiati написа: Но винаги има и обратна страна на медала - факт е че Гриша Ганчев дава много пари за спорта, ако не беше в този убит град и отбор, а в някой от отборите с традиции и публика, отдавна щеше да е направил пробив...

Той е сред добрите примери за обратната страна на медала заедно с управата на Черно море. За теб може да е убит град и убит отбор но за това е неговия си роден град и местната публика. И той работи сериозно за тях. Това е което трябва да се възприема за нормално а не обратното. Ако повече хора проявяваха такъв местен патриотизъм футбола ни щеше да е много по-добър. Примери са големите футболни страни- Англия, Италия, Германия, Холандия, Испания, Франция.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 дек 2008 21:09

rostheboss написа:tprodanov не плюй против джуджето от Ловеч,щото те с бай ви Ганя са си големи дружки.
Вън перуката и лакеите му от BG футбола .

е аз да съм казал, че ганя ми харесва? Аушвиц и за двамата.

ПП howmen
никъде не казах дали имам или не. Независимо дали съм милионер или беден мойте пари са си мой и не виждам никакво основание на този педал да ги взима. А той не ги взима само от мен, ами и от теб и от баща ти и от майка ти. И кво благородно има в това да ограбиш страната и после с нейните пари да си правиш реклама? Ако не бяха тези като него, сега щеше да има пари и за спорт и за наука и за здраве.
Гонг не е цяла България. И аз не хленча. Но ти, определено се гъзиш. И то на един доказан лумпенизиран мафиот. Това малко ми напомня как доган се похвали в некво шоу, че имал обръчи, които партията му обслужва и хората почнаха да му се радват - бил си признал. Той те ебе, ти го целуваш, ебаси путките има...

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 04 дек 2008 12:48

При цялото ми уважение към Грешата, дал е страшно много за българския спорт, обаче нещо напоследък ми се струва че му чатка съчмата. Едни такива идиотски изказвания прави, опитва се по езоповски да се изказва обаче повече се доближава до Пената. Явно ядовете покрай бизнеса почват да му натежават все повече. В крайна сметка стана ли ясно защо се дръпна от Бончев като от прокажен?

Върни се в “Футбол - България”