Мисля, че отново темата се измества. Човекът искаше да дискутираме сериозно и без заяждания, а на практика се получава обратното. Но както и да е, Айнщайн е казал, че две неща са безкрайни - вселената и човешката простотия като за първото не е сигурен
По темата - не знам остана ли грамотен и умен човек в държавата, който да вярва на изпечения мошеник Лупи (тук не става дума за пристрастия, просто това същество отдавна трябваше да е в гроба или най-малкото в затвора). Той толкова много се компрометира, че дори и да казва истината, едва ли някой ще го вземе насериозно. Още повече, че и приказките му много, ама мнооооооого се разминават - 15 милиона, 6,5 милиона, 7,5 милиона. Мисля, че вече и червените привърженици се объркаха колко точно струва любимият им клуб. А за мен тя е една - Томов и Батков нямат място във футбола. Както и всички техни колеги - Гигов, Венци, да не ги изброявам всичките.
П.П. За да не прозвучи пристрастно, мога да кажа, че мнението ми за Батков е същото като за Лупи - и той доста се компрометира с изказванията си, само забавлява народа, както го правеше Батето.