Марков не е треньор на нац.отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Ticha
- Контакти:
Re: Марков не е треньор на нац.отбор
Честито на всички! 

Моля се да само не Балъков. Нац. отбор не е училище за треньори.
- plamen etov
- Контакти:
hlucho написа:Време е да вземат правилно решение за бг футбола! Да развържат кесийката малко повече и да изоставят личните си интереси! Класиране на световното, което към момента е малко мираж ще им върне парите!
АКО ИСКАХА ДОСЕГА ЩЯХА ДА ГО НАПРАВЯТ,НО ЯВНО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ.

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
-
- Контакти:
Верно изгониха Марков,но това не значи нищо.Един треньор разкрива потенциала си,когато разполага с добри играчи...,аз лично не виждам дори потенциал в някой от тях.Някой път старанието и борбата минават в мачовете,но всеки път не става и балона се пука.На мен лично не ми допада играта на националния откакто Красимир Балъков го напусна,оттогава халфовата линия е мега зле,без никаква идея.Но общо взето е така,жалко първенство(пълно с играчи от всякакви други националности,но не и българи)...слаб национален отбор.Дори и да не се класират за световното,мисля си че все още могат да ни зарадват,ако не с победи,то поне с добра игра... Още си спомняма Евро 2004,когато в първия мач нашите играеха за победа и отнесоха 5 ,но поне играха... 

-
- Контакти:
Който и да дойде в момента за тренер на националите,нищо няма да може да промени в групата.Те нашите нищо не играят,ако е някой свестен треньор и ги подгони,ще почнат едни сурати и бойкоти,че на този човек свят ще му се завие.Големи мърди станаха тези момчета,откакто се видяха с някой лев в повече.За първото място в групата няма шанс,а бараж тези не могат да вземат от никой пожизнено...Това си е мое мнение 

Върни се в “Футбол - България”